icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

lenadka
17. mar 2016

Tak dnes je krásny deň u nás a prvá prechádzka-kočíkovanie za namy 🙂

lucka1987
17. mar 2016

@mata0312 nie nie, nastastie vsetko ok, teda chodim tesne pre dva prsty otvorena krcok spotrebovany, v nedelu mam ukonceny 37 tyzden, tak hovorim ze onedlho smer nsp hotel, lebo ved uz rodit by som aj celkom chcela ist 🙂

mata0312
autor
17. mar 2016

@lucka1987 tak super prajem skory porod 😉

pahu
17. mar 2016

@lenadka budem sa snažiť 🙂

nikussska123
17. mar 2016

@jarkajozo mala som rovnaky problem moja nevedela chytit bradavku celych 5 dni som ppuzivala klobucik sem tam skusila bez no nechytila a od vcera jak sme doma klobucik uz nepouzivame 🙂 skusila som bez a hned sa chytila 🙂 neboj skus ten klobucik a bud trpezliva zvladnete to ;)

gabuchah
17. mar 2016

@jarkajozo moja, my stále rovnaký problém...stále sa nechytá, odstrekujem a fľaša... Najlepšie klobúčiky sú od mam, pošlem ti jeden ak chceš a ešte mám od campoolu... Mne v nemocnici pomohli len tie.mam

jarkajozo
17. mar 2016

@nikussska123 musim zajtra poslat mojho kupit..cumlik pekne dudle ale bradavku nechce..a mam ich pekne vypukle 😞 som zvedava aka bude nic

jarkajozo
17. mar 2016

@gabuchah dakujem vyslem zajtra mojho kupit aby sme to mali poobede uz tu ..ale asi to bude treba vyvarit..

skarabubu
17. mar 2016

No dneska posledná noc doma,dufam,že to bude viac ako 3hodiny ako dnes v noci.Nemám net v mobile,takže se ozvu až dojdeme domov.Držte mi palečky,ať to po těch vyvolávačkach pojde a nebudu muset na cisarský.

mnamkacik
17. mar 2016

@lenadka zlaty je velmi,ozaj drobcek

stanka2612
17. mar 2016

@skarabubu tak ti drzim palce,ak do tyzdna neporodim,caka ma to iste...nech to mas rychlo za sebou 🙂 drz sa budeme na teba mysliet 😘😘

jarkajozo
17. mar 2016

@skarabubu zvladnes to drzime palceky 😊 nam dali jeden cipok a uz to slo potom epidutal ktory to velmi rychlo urychlil 😊

stanka2612
17. mar 2016

@jarkajozo mala si epidural?ak ano,mozem sa spytat ake to s nim bolo?lebo zvazujem...papiere uz mam ale rozhodnut sa mozem az pri porode...

lucretia7
17. mar 2016

Baby, ja mam termin tiez 22.3., ale zatial to nevyzera, zatvorena takmer uplne. :-/
Nechaju ma maximalne do 29.3., potom nastup do nemocnice. Ako to, ze vas nechaju aj 10 dni alebo viac? Mne hovorili, ze to malokde dovolia. Ale ja by som aj pristala. Porod s vyvolavackou uz fakt nechcem....

dailla107
17. mar 2016

@18lula4 ja idem na poradnu v pondelok, tak uvidime co mi povie, o vode mi nic nehovoril ked som bola tento pondelok..🙂 iba, ze co chcem merat babo, ked to je len orientacne, ze ako kuka na moje brucho tipuje 3,300-3,500 g... tak hadam nebol daleko :D

dailla107
17. mar 2016

@pahu práve si ma deprimovala jak hovado s tým rozmerom :((((

dailla107
17. mar 2016

@pahu @lenadka waaaaa, a ja uz sieste cvicenie a furt len posratých 22 :///

dailla107
17. mar 2016

@skarabubu silno držím palčeky!!!! 🙂

dailla107
17. mar 2016

@lucretia7 máme rovnaký termín 🙂

mnamkacik
18. mar 2016

@skarabubu
@stanka2612 obe to kocky date,bude potom uz super....
@dailla107 chce to trpezzlivost, a hlavne opatrne ,musis rozdychavat ked ho dofukujes

jarkajozo
18. mar 2016

@stanka2612 stanka ja som vobec epidural nechcela ja somnist nechcela ani na poucenie a prisli vatsie bolesti tak uz som ich prosila aby pichli....aplikacia vobec neboli....mne to trosku utlmilo bolest inak mne nezabrala len na 30min dokonca dopichnut ma nemohli lebo pri prvej davke mi vysielbtlak na 180/120 tolko doktorov som privsebe este nemala 😃 sledovali ma 😊 ale urychlilo mibto porod otvorena na 6palcov a uz som rodila 😊 co ti poviem kazdej to zabera inak mne to urobilo len neplechu 😊

patkak
18. mar 2016

Ahojte tak cisársky za nami keďže chlapec bol KP......narodil sa včera 17.marca o 11:15 s parádnymi mierami 3800g 53 cm....a volá sa Noel ;) juj luuuuubime ho veľmi

milacik1206
18. mar 2016

@lucretia7 no ja tiez 22.3.termin,ale u mna ze pirod nehrozi.nechapem to.pri prvom to bolo to iste.po 5 Doda ch mi vyvolavali a horko tazko.ja chceeeeem srrasne bez vyvolavania :(

vierkal
18. mar 2016

@patkak krasnucke mimco vela zdravicka prajem.ja snad to dnes uz dam boli ma vsetko asi aj vlas na hlave

lucretia7
18. mar 2016

@milacik1206 Ja som na tom rovnako. Pri prvom ma nechali tiez tyzden navyse, ako chcu teraz. Ale ani to nepomohlo. A vyvolavacka u mna bola na skodu, lebo alo sa neotvaram teraz, neotvarala som sa ani pocas porodu. Hoci bolesti a kontrakcie obrovske. Aj to skoncilo akutnou sekciou. Takze ja teraz chcem ist fakt strasne bez. A u teba ako, ty si normalne porodila?

milacik1206
18. mar 2016

@lucretia7 no mne dali vyvolav.o pol 8 rano v piatok.bolesti som dostala o pol 5 poobede a Vladko sa 4.06kg narodil az v sobotu o pol 2.neviem s cim vsetkym ma tam dopichali,ale neviem ani kedy manzel prisiel ku porodu :(po tolkych hodinach trapenia a doslova som bola dotrhana ako handra mi dr.povedal no mohli sme aj cisarskym:(hotova som bola.preto to chcem bez vyvolavaciek ci to je tiez take hrozne :(

jarkajozo
18. mar 2016

@patkak gratulujeme 😊 konecne aj chpacov tu vidno 😊 skore zotavenie prajeme

lucretia7
18. mar 2016

@milacik1206 Uff, tak to teda prehnali. Ja som tiez rodila 20 hodin v kontrakciach po minute, ale potom sa nastastie rozhodli to stopnut a spravot sekciu. V hodine dvanastej, lebo maly mal uz zle ozvy.
Ja si myslim, ze tie vyvolavacky su strasne neprirodzene, ved ja som mala kontrakcie cez 130 torr a neotvarala som sa, ine uz pri 80-100 rodia. Takze neboj, ak sa to podari bez, bude to urcite ine. Len este presvedcit tie nase deti, nech si nedavaju zasa na cas... 🙂

stanka2612
18. mar 2016

@patkak juj krasny je 😍😍 gratulujem k synovi a zelam vam obom vela sil a krasnych spolocnych okamihov 😉 a maminke rychle hojenie 🙂

stanka2612
18. mar 2016

@milacik1206
@lucretia7

Boze baby ja mam strach po tom co citam…..tiez uz prenasam a ak do tyzdna neporodim,tak vyvolavacka...modlime sa aby se to kazda dali prirodzene,no ja sa vobrc neotvaram,som zavreta na 100 zamkov...