Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stratenanajdena Dakujem, skusim zajtra v lekarni zohnat alebo v speci bylinkovom obchode. Zatial cajikujem a medikujem ;) a preco nemozem med ked budem kojit? Ved do mliecka ide strasne male percento toho co dam do seba ja.
@pahu lebo je to velmi silny alergen, dieta by ho nemalo do troch rokov. my sme ho nasej najmensej laske ale dali uz po roku a pol a nic. zalezi od toho ci sa vyhadze alebo nie. aj ked paradoxne v porodnici ti to hned supnu na ranajky ;)
tu kapucinku vacsiu (pozor nie akut fotre, ale iba vacsiu - je raz tak koncentrovana) zozenies takmer v kazdej lekarni, je tam 100 tbl a stoji to cca 8eur. my sme to brali cela rodina, detom preliecuilo anginu a k doktorke sme ani nepomysleli ist!
@mata0312 rajciny nie su alergen, tie mozu vystipat zadocek. treba pozorovat, ak dietatko znesie, a nerobi mu problemy, mozes trocha paradajok alebo aj polievku. ja pri prvom som sa zubami nechtami drzala zoznamu, dnes uz to beriem tak, ze niektore potraviny vyskusam a ked sa nevyhadze a nema ziadnu reakciu tak to mozem. pri poslednom som cele tehotenstvo jedla surovu cibulu a cesnak, po porode som vobec neprestala a jeden a pol rocne dietatko mi zjedlo surovu cibulu! a nie jedenkrat 😉
my ju vykradalo z misy 😀
jahody su jedine tuzemske ovocie co nemzoes a banany jedine exoticke co mozes, paradox, ale je to tak. a ak ma dietatko zapchu ty si das zeleny banan a pomoze mu to a ak ma hnacky, daj si ty zeleny a pomoze mu to! to nas naucili na Antolskej okrem ineho ;)
@orsi_h krasny a velky chlapcek, a ake ma velke dlane! skoro sa zotav a gratulujem!
@mata0312 S tym bananom oprava: ked ma hnacku babätko - das si zeleny a kojis, a ked ma zapchu das si zrely - prezrety banan aby sa mu uvolnili crievka 🙂 a funguje to
ospravedlnujem sa za preklepy ale sa ponahlam pri pisani
@stratenanajdena ja radsej ani ziadnu zeleninu a rajcinovu polievku ani nelubim mam o problem menej, do troch mesiacov vydrzim a potom zacnem pridavat a testovat 😉 a zadocek mame cerveny akurat dnes som zmenila sudokrem a prestala pouzivat vlhcene utierky ...inak dakujem za rady 😉
@stratenanajdena dakujeem, mala 3x omotanu pup.snuru okolo krku, bola skalena zelena plodovka a placentu som mala prirastenu k podstielke
baby drzim vam palce!!!
@stratenanajdena dakujem, je uzasny, len chudacik hladny, bo som mala malo mlieka a teraz uz mam dost ale nedari sa mi napasovat mu tam bradavku poriadne aby sa dobre napojilba tahal, vacsinu len dudle :(
@orsi_h gratulujem 🙂 krásny valibuk Maminke prajeme skoré zotavenie A malinkemu veľa zdravia :-*
@dailla107 mne je pomohli klobúčiky 🙂
dakujem vam :-* :-* je to tak ako hovorite, hlavne ze je zdravy a kludnucky... 🙂
@gabuchah kazde tri hodky krmis?? Ty koki moj ked je hore to casto ho mam nirkedy aj po pol.hodine....teraz spi 4 hodiny!! A moja cicka uz pred exploziou 😀 no verim ti ze to mas namahave..mna trochu stipu ale uz lepsie davam cisty lanolin ked ich mam take vysusene, inak babylove uplnr staci.v noci ani nemastim...ved uz to je na tebe, nebudes zla matka ked nebudes kojit...niekto nema ani snahu...
@stanka2612 neboj ono sa rozbehne 🙂 ja mam asi pomwnej ale castejsie kojime,bradavky.mam nastastie dobre len.stipu...
Ahojte maminky, gratulujem k prírastkom
Nestiham nejako sa dostavit na MK, momentálne sme s Adamkom chori dnes sme boli obaja u DR...ja mam slabsie antibiotika drobec vitamin C kvapky do nosteka, vodicku do nosteka ....hned mu dr urobila aj poradnu-za tri tyzdne mi pribral 900g uz mame 4560g

@mata0312 Babika! Neuverim ze je ziva, pokial neuvidim video. Je ako vymodelovana ;)