icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

pahu
28. mar 2016

@mata0312 Babika! Neuverim ze je ziva, pokial neuvidim video. Je ako vymodelovana ;)

pahu
28. mar 2016

@stratenanajdena Dakujem, skusim zajtra v lekarni zohnat alebo v speci bylinkovom obchode. Zatial cajikujem a medikujem ;) a preco nemozem med ked budem kojit? Ved do mliecka ide strasne male percento toho co dam do seba ja.

mata0312
autor
28. mar 2016

@pahu dakujem veru taka babika aj velkostou 😀 aj ked kazdy hovori ze na foto je velka ale je mini teraz ma 3400 g 😀 med sa nesmie lebo je to vysoky alergen pre deti a tiez jahody a rajciny a jasne ze milion dalsich veci 😀

pahu
28. mar 2016

@mata0312 Ajejda! Tak to so musim dpstudovat ;)

mata0312
autor
28. mar 2016

@pahu veru veru mam pocit ze nic nemozem niekedy 😀 ziadne kysle ani dzusy, ani citrusy, kyslu kapustu, strukoviny, cibulu, cesnak, kecup a podobne veci 😀 teda ja sa im radsej stranim

vierkal
28. mar 2016

@mata0312 baby ja krd som mala dceru som jedla vsetko a med toboz lebo otec bol velky vcelar a dcera ma 16 a do dnesneho dna nemala antibiotika.

mata0312
autor
28. mar 2016

@vierkal ked vidim tvaricku mojej malej ☹ celu osypanu tak si davam pozorna vsetko aj ked zevraj to je novorodenecke akne ☹ ale aj tak pre istotu ...a o kolikach ani nehovorim ked zjem nieco co nemam a len velmi v malom mnozstve ...radsej vydrzim bez 😉

lenadka
28. mar 2016

@mata0312 ááá šatičkýýý, krásna je v nich 😵

stratenanajdena
28. mar 2016

@pahu lebo je to velmi silny alergen, dieta by ho nemalo do troch rokov. my sme ho nasej najmensej laske ale dali uz po roku a pol a nic. zalezi od toho ci sa vyhadze alebo nie. aj ked paradoxne v porodnici ti to hned supnu na ranajky ;)
tu kapucinku vacsiu (pozor nie akut fotre, ale iba vacsiu - je raz tak koncentrovana) zozenies takmer v kazdej lekarni, je tam 100 tbl a stoji to cca 8eur. my sme to brali cela rodina, detom preliecuilo anginu a k doktorke sme ani nepomysleli ist!

orsi_h
28. mar 2016

ahojte... 27.03. sa nam narodil syn, teodor s mierami 3800g a 52cm.. nakoniec musel ist sekciou lebo mal velku hlavicku..tak som sklamana ale prezijeme, kedze je to anjelik a velmi ho lubime.

stratenanajdena
28. mar 2016

@mata0312 rajciny nie su alergen, tie mozu vystipat zadocek. treba pozorovat, ak dietatko znesie, a nerobi mu problemy, mozes trocha paradajok alebo aj polievku. ja pri prvom som sa zubami nechtami drzala zoznamu, dnes uz to beriem tak, ze niektore potraviny vyskusam a ked sa nevyhadze a nema ziadnu reakciu tak to mozem. pri poslednom som cele tehotenstvo jedla surovu cibulu a cesnak, po porode som vobec neprestala a jeden a pol rocne dietatko mi zjedlo surovu cibulu! a nie jedenkrat 😉
my ju vykradalo z misy 😀
jahody su jedine tuzemske ovocie co nemzoes a banany jedine exoticke co mozes, paradox, ale je to tak. a ak ma dietatko zapchu ty si das zeleny banan a pomoze mu to a ak ma hnacky, daj si ty zeleny a pomoze mu to! to nas naucili na Antolskej okrem ineho ;)

stratenanajdena
28. mar 2016

@orsi_h krasny a velky chlapcek, a ake ma velke dlane! skoro sa zotav a gratulujem!

@mata0312 S tym bananom oprava: ked ma hnacku babätko - das si zeleny a kojis, a ked ma zapchu das si zrely - prezrety banan aby sa mu uvolnili crievka 🙂 a funguje to
ospravedlnujem sa za preklepy ale sa ponahlam pri pisani

mata0312
autor
28. mar 2016

@stratenanajdena ja radsej ani ziadnu zeleninu a rajcinovu polievku ani nelubim mam o problem menej, do troch mesiacov vydrzim a potom zacnem pridavat a testovat 😉 a zadocek mame cerveny akurat dnes som zmenila sudokrem a prestala pouzivat vlhcene utierky ...inak dakujem za rady 😉

mata0312
autor
28. mar 2016

@lenadka konecne sa vyzivam hehe 😀

18lula4
28. mar 2016

@lenadka neviem moja to je nemocnicy ale moc nechce cumliky 🙂

18lula4
28. mar 2016

@stratenanajdena dakujeem, mala 3x omotanu pup.snuru okolo krku, bola skalena zelena plodovka a placentu som mala prirastenu k podstielke

kralovahola
28. mar 2016

baby drzim vam palce!!!

dailla107
29. mar 2016

@stratenanajdena dakujem, je uzasny, len chudacik hladny, bo som mala malo mlieka a teraz uz mam dost ale nedari sa mi napasovat mu tam bradavku poriadne aby sa dobre napojilba tahal, vacsinu len dudle :(

stanka2612
29. mar 2016

@orsi_h gratulujem 🙂 krásny valibuk Maminke prajeme skoré zotavenie A malinkemu veľa zdravia :-*

stanka2612
29. mar 2016

@dailla107 mne je pomohli klobúčiky 🙂

pahu
29. mar 2016

@orsi_h Gratulujeme! Nevadi z ktorej casti tvojho tela vysiel, hlavne ze je zdravy valibuk ;)

orsi_h
29. mar 2016

dakujem vam :-* :-* je to tak ako hovorite, hlavne ze je zdravy a kludnucky... 🙂

1234lubka
29. mar 2016

@gabuchah kazde tri hodky krmis?? Ty koki moj ked je hore to casto ho mam nirkedy aj po pol.hodine....teraz spi 4 hodiny!! A moja cicka uz pred exploziou 😀 no verim ti ze to mas namahave..mna trochu stipu ale uz lepsie davam cisty lanolin ked ich mam take vysusene, inak babylove uplnr staci.v noci ani nemastim...ved uz to je na tebe, nebudes zla matka ked nebudes kojit...niekto nema ani snahu...

1234lubka
29. mar 2016

@stanka2612 neboj ono sa rozbehne 🙂 ja mam asi pomwnej ale castejsie kojime,bradavky.mam nastastie dobre len.stipu...

karinviktoria
29. mar 2016

Moja princezna ;) 😍😍😍😍

mnamkacik
29. mar 2016

Ahojte maminky, gratulujem k prírastkom
Nestiham nejako sa dostavit na MK, momentálne sme s Adamkom chori dnes sme boli obaja u DR...ja mam slabsie antibiotika drobec vitamin C kvapky do nosteka, vodicku do nosteka ....hned mu dr urobila aj poradnu-za tri tyzdne mi pribral 900g uz mame 4560g

mnamkacik
29. mar 2016

Adamko-uz mam 3týždne

mnamkacik
29. mar 2016

@lenadka aj myame tke body

lenadka
29. mar 2016

@mnamkacik ako pekne pasie 🙂 môj absolútne, plazí sa zlosťou po podložke ako červík 😀

mnamkacik
29. mar 2016

@lenadka neboj...bude aj tvoje baby....moj ma ale momentálne zle obdobie nervuje sa stale nechce spat