Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
No baby ja som este nebola u dr a to som v 8tt a moja dr objednava kazde 4-5tyzdnov a za utz neplatim iba za foto a NT 10eur a morfo 60 eur
bozkavatko No aj to je problem lebo som si vo februari nezaznacila menzes,takze moje vypocty su priblizne.mal by to byt 6ta6d
@andaus no ja si vzdy pametam tak bajocko posledny 😀 takze a presne viem kedy mi vajicko zislo do maternice 🙂 bolo to krasne ale az ked si urobila testik 🙂
Tak dufam ze aj my tu budeme :/ ak vsetko pojde podla planov tak 18.november. Len sa velmi bojim nech je vsetko ok :(
@bozkavatko ja som tiez hladala inu skupinu, nie tu kde ta hodi ked si v profile zmenis termin, spravme sukromku, co ty na to?
@divozienka26 tak tu su babulky co maju rovnaky termin a je to vcelku sukromne 🙂 ved aj keby to niekto cita tak nevie ako sa volas a tak 🙂
@bozkavatko no neni to sukromne lebo to moze vidiet niekto koho poznam a nechem aby to videl
Baby spravi so mnou niekto sukromku? Teda by bol so mnou administratorom 🙂
Aj ja by som bola za sukromnu
@divozienka26 súkromka je lepšia, my sme takú zriadili ešte keď sme boli snažilky je tam asi 10dievčat a už si píšeme asi aj tri štyri roky 😀 fungujú aj foto deti a podobne, je to super keď sa človek chce poradiť a vymeniť si skúsenosti, tiež nemam rada keď všetko čítajú všetci ludia čo si zmyslia alebo nájdu
@divozienka26 možeš ratať aj so mnou
Ahoj dievcata, idem sa k vam pridat. TP mam sice na konci oktobra, ale uricte to bude neskor 😉 Ak bude sukromka, mozte ma, prosim, pridat
Takze baby skupinka je vytvorená, hláste sa kto má zaujem sa pridat 🙂
@divozienka26 môžeš ma pridať
@divozienka26 mozes aj mna 😊
@divozienka26 môžeš aj mňa pridať
Aj ja poprosim dnes na kontrole nam posunul termin az na november
Sk mňa môžte pridať
@divozienka26 aj mna
Aj jaa
aj mna dajte do sukromky 🙂
Poprosim aj mna
@divozienka26 tak daj aj mna teda
ahojte, ak sa mozem tiez pridat, bola by som rada. Termin mam 6.11.2016.
@divozienka26 aj mna prosim pridaj 🙂 budem rada
Aj ja prosim pridat
Aj mna, ďakujem 🙂
Ja tiež poprosím ♥

@andaus kolkaty si tt? Podla mrchy