Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@bozkavatko to si pis ze sa hned pochvalim dufam ze bude vsetko v poriadku
Ahojte dnes som 5tt +3 a bola som u lekára, zatiaľ bolo vidno gestacny vak a kontrola o dva týždne 🙂 🌸
@hell0303 gratulujem 🙂
@bozkavatko ďakujem aj ja tebe 😉
@hell0303 ja idem este len pondelok k dr neviem sa dockaaat
@bozkavatko to ti verím... A v pondelok budeš v ktorom tt?
@hell0303 noo dnes som zacala 7tt tak +5 🙂
@bozkavatko tak to už bude snáď aj srdiečko vidno.....
Inak odporučil mi tieto vitamíny máte nejakú skúsenosť?
Ja nemam, v prvom tehu som neake brala, ale teraz asi ani nebudem.
Ahojte asi sa k vam pridam aj ja. 😊 U lekara som este nebola ale chystam sa buduci tyzden 😊
Ja mam len kyselinu listovu
@bozkavatko aj ja sa chystam buduci týžden v piatok ,že mi už aj knižku da...a to budem tiež 7tt+5,
daj vedieť v pondelok,či si dostala už.
@deniss111 jasneee uz netrpezlivo cakaaam aj mas nejake priznaky? Mne uz vxkuka brusko a len mam citlive prsia a cumak na vone inak nic 🙂
@bozkavatko prsia mi asi rastu a su citlive, inak nič..
@kochanka ajoj ides dnes k dr? 🙂
@bozkavatko cauko. Akurat som prisla babetko zodpoveda 7+1 srdiecko bije a vsetko v poriadku. Na dalsiu kontrolu idem 29.3. Aj som si poplakala od stastia
@kochanka jeeeeej tak gratulujem a oti vravel dr? Aky to bol pocit ho tam vidiet? Piiiis 😀
@bozkavatko bol stastny aj on. Aj mi hned gratuloval nech sa nebojim. Ked som zbadala na monitore tu zubrienku az mi hrdlo stislo hovoril ze,je vsetko ok. Ani o srdiecku nehovoril a ja v tej euforii som na to ani nemyslela. Az ked som sa obliekala tak ma napadlo hned som sa spytala ze ci bolo aj srdiecko. On sa zacal smiat ze jasne aj som zabudol spomenut 😉
A viete dievčatá, že všetky tieto výrobky a preparáty sú len reklamným trikom ako zarobiť na ľuďoch?! Či už tehotných alebo netehotných. Radšej zvýšte dávku prírodných vitamínov a nie - prepáčte za výraz - chemických sračiek. 😉
Asi sa pridam aj ja, dnes som si urobila DVA testy oba pizitivne, neviem ako to teraz povrdat v praci pred dvoma mesiacmi som nastupila po materskej a opat tehotna, vobec sme to neplanovali.
Ahojte zienky ako sa mate ? 🙂 mate nejake priznaky, ako si uzivate tehulkovanie? 🙂
@bozkavatko mne vsetke priznaky vymizli, tak dufam, ze je vsetko ok. Dnes v noci sa mi zase snivalo, ze som krvacala na zachoda...no proste hroza posledne dni :/ Rano ma bolia iba trosilinku prsia a to je vsetko. Som 6+4tt dnes
@zuzuzuzka neboj telo si zvyka vsetko bude dobre 🙂 mne je zas trochu tazko od zaludka ale da sa to 🙂 aj mne sa snivaju blbe sny 😀 su to len sny nase obavy a tak 🙂 dlho ate snazilkovali?
@bozkavatko no snazili sme sa vyse roka.. a Ty? To bude prve?
@zuzuzuzka noo aj my skoro rok a ano bude prve 🙂 desat rokov pco vela stresov ked som videla vsade mimina a ja nic a zrazu len tak prisli dve ciarky 😍 moja tuzba a mysel boli silnejsie 😀 pondelok idem este len k dr a to som dnes 7+5 tak sa aj tesim aj som nervozna

@kochanka tak daj hned vediet 🙂