icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

bozkavatko
7. mar 2016

@kochanka tak daj hned vediet 🙂

kochanka
7. mar 2016

@bozkavatko to si pis ze sa hned pochvalim dufam ze bude vsetko v poriadku

hell0303
9. mar 2016

Ahojte dnes som 5tt +3 a bola som u lekára, zatiaľ bolo vidno gestacny vak a kontrola o dva týždne 🙂 🌸

bozkavatko
9. mar 2016

@hell0303 gratulujem 🙂

hell0303
9. mar 2016

@bozkavatko ďakujem aj ja tebe 😉

bozkavatko
9. mar 2016

@hell0303 ja idem este len pondelok k dr neviem sa dockaaat

hell0303
9. mar 2016

@bozkavatko to ti verím... A v pondelok budeš v ktorom tt?

bozkavatko
9. mar 2016

@hell0303 noo dnes som zacala 7tt tak +5 🙂

hell0303
9. mar 2016

@bozkavatko tak to už bude snáď aj srdiečko vidno.....
Inak odporučil mi tieto vitamíny máte nejakú skúsenosť?

nikol_marek
9. mar 2016

Ja nemam, v prvom tehu som neake brala, ale teraz asi ani nebudem.

tigrislu
9. mar 2016

Ahojte asi sa k vam pridam aj ja. 😊 U lekara som este nebola ale chystam sa buduci tyzden 😊

bozkavatko
9. mar 2016

Ja mam len kyselinu listovu

deniss111
10. mar 2016

@bozkavatko aj ja sa chystam buduci týžden v piatok ,že mi už aj knižku da...a to budem tiež 7tt+5,
daj vedieť v pondelok,či si dostala už.

bozkavatko
10. mar 2016

@deniss111 jasneee uz netrpezlivo cakaaam aj mas nejake priznaky? Mne uz vxkuka brusko a len mam citlive prsia a cumak na vone inak nic 🙂

deniss111
10. mar 2016

@bozkavatko prsia mi asi rastu a su citlive, inak nič..

bozkavatko
11. mar 2016

@kochanka ajoj ides dnes k dr? 🙂

kochanka
11. mar 2016

@bozkavatko cauko. Akurat som prisla babetko zodpoveda 7+1 srdiecko bije a vsetko v poriadku. Na dalsiu kontrolu idem 29.3. Aj som si poplakala od stastia

hell0303
11. mar 2016

@kochanka gratulujem 🙂

bozkavatko
11. mar 2016

@kochanka jeeeeej tak gratulujem a oti vravel dr? Aky to bol pocit ho tam vidiet? Piiiis 😀

kochanka
11. mar 2016

@bozkavatko bol stastny aj on. Aj mi hned gratuloval nech sa nebojim. Ked som zbadala na monitore tu zubrienku az mi hrdlo stislo hovoril ze,je vsetko ok. Ani o srdiecku nehovoril a ja v tej euforii som na to ani nemyslela. Az ked som sa obliekala tak ma napadlo hned som sa spytala ze ci bolo aj srdiecko. On sa zacal smiat ze jasne aj som zabudol spomenut 😉

vik_i
11. mar 2016

@hell0303 aj ja beriem tieto vitamíny už druhý týždeň a známa v lekárni vravela že sú jedny z najlepších 🙂 aj cenovo

evittam
11. mar 2016

A viete dievčatá, že všetky tieto výrobky a preparáty sú len reklamným trikom ako zarobiť na ľuďoch?! Či už tehotných alebo netehotných. Radšej zvýšte dávku prírodných vitamínov a nie - prepáčte za výraz - chemických sračiek. 😉

9lea
11. mar 2016

Asi sa pridam aj ja, dnes som si urobila DVA testy oba pizitivne, neviem ako to teraz povrdat v praci pred dvoma mesiacmi som nastupila po materskej a opat tehotna, vobec sme to neplanovali.

hell0303
11. mar 2016

@vik_i tak to je super mne ich odporučil hneď lekár keďže obsahujú dosť veľa podstatných látok a myslím že určite treba prijímať aj prírodné vitamíny ale človek nedokáže prijať každý deň všetky podstatné látky potrebné pre vývoj len cez stravu ...

bozkavatko
13. mar 2016

Ahojte zienky ako sa mate ? 🙂 mate nejake priznaky, ako si uzivate tehulkovanie? 🙂

zuzuzuzka
autor
13. mar 2016

@bozkavatko mne vsetke priznaky vymizli, tak dufam, ze je vsetko ok. Dnes v noci sa mi zase snivalo, ze som krvacala na zachoda...no proste hroza posledne dni :/ Rano ma bolia iba trosilinku prsia a to je vsetko. Som 6+4tt dnes

bozkavatko
13. mar 2016

@zuzuzuzka neboj telo si zvyka vsetko bude dobre 🙂 mne je zas trochu tazko od zaludka ale da sa to 🙂 aj mne sa snivaju blbe sny 😀 su to len sny nase obavy a tak 🙂 dlho ate snazilkovali?

zuzuzuzka
autor
13. mar 2016

@bozkavatko no snazili sme sa vyse roka.. a Ty? To bude prve?

bozkavatko
13. mar 2016

@zuzuzuzka noo aj my skoro rok a ano bude prve 🙂 desat rokov pco vela stresov ked som videla vsade mimina a ja nic a zrazu len tak prisli dve ciarky 😍 moja tuzba a mysel boli silnejsie 😀 pondelok idem este len k dr a to som dnes 7+5 tak sa aj tesim aj som nervozna

jaruska18
13. mar 2016

@zuzuzuzka ja som dnes 5tt+3 a tiez nejako priznaky myslia. V podbrusku takmer nic necitim a prsia tiez bola menej ako boleli.. 🙂