Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
Ahojte..tak aj ja nov.5.
@bozkavatko aj mne uz 2 tehu nevysli, chodim kazde 2 tyzdne na kontrolu prave aby sa to neopakovalo.. Ale je to na nas a na tom drobcovi.😉
@rica1 to viem co je 😀 ale asi nie nechcem 🙂 a ty?
@divozienka26 ja uzivam, doteraz som mala 75 a teraz mi uz dala 125, prisli mi nato v prvom tehu
@bozkavatko
@rica1 baby inak je to dobra vec ja som to mala pri prvej, ale bohuzial som isla na akutnu sekciu, ale kamosky co to pouzivali nemali ziadny nastrih, podla dobra investicia.
@deniss111 myslim, ze ked uz budes na por. sale tak uz budes inak vsetko vnimat, ja mam tiez stach z bolesti a uz nehovorim, ze z operacii a ked po 21hodinach povedali, ze sc tak mi to bolo uplne jedno
@bozkavatko ja som stým pri prvom tehu cvicila mne to neskutočne psychicky pomohlo, a čo poznam aj osobne kočky čo stým cvicili a mali prirodzeny porod tak super bez nastrihu, ja si myslim ze sa toho netreba bat, podľa mna je to super!
@rica1 ahoj asi mi nieco uslo s cim si cvicila? 😀
@bozkavatko s epino balonikom 😀
@rica1 a neni epino epidural? 😂😂😂😂 takk to neviem co je mozes ma poucit 😂
@deniss111 rozdiel by mal byt taky ze
Epino ja som mala ten zakladny stal 85eur nemala som stym tlakomerom neviem prislo mi to zbytočné no a epino sa dá dofukovat postupne, tak ako to je znesitelné , že npr nenafuknes o cely náfuk 😀 ale keď už to bolí ale myslíš že by si ešte trochu dofukla tak možeš kdežto anibal tušim ide o cely nafuk . to mi pisala jedna kočka čo sa o tom radila z porodnou asistentkou.. ale jednoznačne odporučujem
@bozkavatko toto je epino, to je balonik ktorí zasunieš dole 😀 a pomaly nafukujes aby sa svalstvo pripravilo na prechod hlavičky 😀
@rica1 aha a myslite ze to pomaha? 😂 aj to budes skusat? Teda trenovat 😀
@bozkavatko no ja som to trenovala pri prvom tehotenstve teraz tehotna druhy krat, a za mna dobre.. odporučam
@deniss111 je to drahe, ale anibal je lacnejsi ten stoji tusim "len" 40 eur, ale npr ja som si ten epino kupila za 85 ale predala som ho ďalšej za 45, ono vyznie to divne ze predat hm ale ja som to pouzivala s kondomom a tam neexistuje nejake riziko kontaminacie alebo čosi a každa si to moze pred zavedenim vydenzifikovat, ale hovorim ked som natiahla na to gumu tak ta guma siahala az do polky tej hadičky takže neni šanca nejak to nakazit pripadne alebo čosi 😅 viem ze baby si to bezne predavaju
@bozkavatko ale teda ja som sla akutnou sekciou mala stracala ozvy takze som to nakoniec nemohla dotiahnut dokonca a balonik mi bol zbytočny ale teraz si ho asi kupim zas ( nemala som ho predavat ) no ale nevedela som ze tak skoro znova otehotniem 😀 tak si ho kupim znova ale ten lacnejsi anibal pre pripad že by sa porod rozbehol skorej ako by som sla na sekciu
Toto som este ani nevidela 😂 max nafukovacieho robertka 😂😂😂😂 este nejake pikosky 😄
@rica1 ja nwm mne pride ze priroda sama vie co robi 🙂 a akp dlho to tam mas nafuknute ved svalstvi sa zasa stiahne a potom ju polroka bude mat 2x vacsiu? 😀
@deniss111 noo ja ti nwm nad tym som uvazovaka skor ze ne jak ano ale na porodnej sale si to mozno rozmyslim 😀
@bozkavatko
@deniss111 mne epidural nemohli dať prišla som do nemocky lebo doma mi odtiekla voda,bola polnoc 😀 začali ale hned aj bolesti ale take mierne iba nič , to ako len keby som mala upchate vetry 🙂 a tak sme radsej sli.. a v nemocnici doktor povedal že sa porod rozbieha a ze ostavam uz na porodnom sale, teda tam v tej miestosti kde sa rodi len mi teda vypisal papiere a vysetril ma sla som na pasy a tak, a hned ze ale keby ste chceli epidural nehrozi lebo ste si pichli fraxiparin a ja ze ano.. pichla som vecer o 19tej a o polnoci sa to rozbehlo po fraxiparine musi byt aspon 1den pauza az potom sa da pichat epidural, no a čo sa týka balonika tak ja som proti nastrihom a priroda to sice zariadila ale keď sa da pomoct prečo nie, a toto je vynikajuca vec proti nastrihu , z nastrihu som mala vzdy strach
ahojte baby pridavam sa som v 6tt5d velmi sa tešim moje prve bábo 😘
@bozkavatko no vopchas to tam a nafukujes, na začiatku nenafuknes len trochu lebo to boli ale postupne nafuknes, je tam pritom taka stupnica kde si potom balonik prilozis a vidis na aku velkost hlavičky si sa dostala, maximalne na stupnici je 31 ale pisu ze ked nacvicis na 31cm tak telo sa pri porode uz prisposobí aj na vecsie cm a babetka sa v priemere rodia s hlavičkou od 32-36cm, ja som nacvicila 34cm! a neboj neostane to potom roztahane, vobec nie, je to potom take ako predtym po tom cviceni, mozno direkt po cviceni lebo cvicis cca ja som cvicila od 34tt tak je to tam pruznejsie, ale to sa dá všetko do normalu.... kdežto po nastrihu su ževraj problemy vecsie ale nemusia byt neviem no
@rica1 aha ja ze ked to tu rozoberate tak sa trenuje uz teraz 😀 a aby som bola v obraze nerobi sa nastrih od krcka?? A nie zvonka? Ze vlastne krckom neprejde hlavicka a nie vonkajskom?
Ahojte, Tak ja vas opustam, dnes som zacala po prehliadke u Dr.krvacat a dostala som mrchu, Dr.na Utz nemohla potvrdit uz ziadne tehotenstvo, cize bud to bolo nejake biochemicke tehu, kedze dva tehu testy vysli pozitivne a aj Krv u Dr.bola pozitivna ale hodnota bola velmi nizka, tehotenstvo nebolo intakten, to mi povedala Dr. Po prvom soku som sa uz aj zacala tesit, ale tak dvoch drobcekov mame, tretie mozno este niekedy bude alebo AJ nie. Nechame na osud. Drzim vam palceky, a krasne tehulkovanie.

@hell0303 jedine čo po sekcii aj že býva ja som sa neskutočne potila fakt že hrozne doma už ale, v nemocke nie, ale doma to začalo a viac dievčat to potvrdilo