icon

Termín pôrodu v júli 2010

lucia.
27. okt 2009

ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵

robika
10. júl 2010

@maxara maxi... neviem ako sa davaju tie fotky na julovcata 2010... pozerala som ale nevidim nejaku moznost ze pridaj fotku... napis mi prosim Ta postup, dakujem.

alica26
10. júl 2010

@aalexis007 Krásne bábatko! Gratulujeme...!!! 🙂 🙂

adelaine
10. júl 2010

ahojte krasky ,
tak hodila som mojho chrustika do julovkoveho albumu, nic viac zial nestiham, ani
vas precitat, tak vas len pozdravim 🙂

alllexa
10. júl 2010

@izira - ja som kupovala stahovaci pas TUMMY TRIMMER cez www.e-mama.sk za 8 EUR. Bola to velkost L/XL, ale ked som to merala, tak je siroky 62 cm (na stranke pisali, ze pre obvod bruska 75-95, co som si myslela, ze sa po porode do tohto intervalu dostanem), takze teraz mam obavy, ci ho po porode vobec zapnem, hoci je elasticky...

@zrzulka - tak to drzim palce na vecer, nech ten rozhovor dobre dopadne a verim, ze bude k Tebe mily, ved teraz potrebujes od manzela podporu...

@maxara - ja tiez pijem ten caj - uz vyse tyzdna a nic. A dokonca robim drepy. Podla mna proste nic nepomaha, ked sa babo nerozhodne ist... Aj dve moje kamosky prenasali cca tyzden a skusali vsetko mozne a nic.

@tinka349 - no to ani ja na horoskopy neverim🙂 Ale podla mna by to malo platit pausalne na vsetky - nekazit si teraz naladu... Aspon, ze sa Ti dnes snazil dovolat. To by mi zatial stacilo a radsej by som to nechala tak, nech ma niecim inym nerozculi🙂

@stanka33 - uff, Ty si nejaka aktivna, asi chces privolat porod a predbehnut nas🙂

@aalexis007 - jeeej, ten je zlaty! Ake chutne ocka🙂

@adelaine - tak to je ten obrik, co Ta tak vytrapil? Noo, licka ma veru plne a k tomu bohate vlasky🙂

noemarta
10. júl 2010

@adelaine koksoooo, riadna chlapina je ten vas Riskoooo, ale kraaasny 🙂 🙂
mne poslala aj katty17 Sandricku, ale neviem ju z mobilu dat sem, je kraasna, tmavovlaaaska. takze si musite pockat, az ked ju sem da katty.
allex, akooo, nic sa nedeje, ani u nas zatial, ticho pred burkou, hi hi

petrap001
10. júl 2010

@robika sa odhlas a prihlas na julovky2010 heslo jul a chod na fotky a tam pridaj 😉

alllexa
10. júl 2010

@noemarta - hej, hej, nic, babatkam je asi v nasich bruskach dobre🙂 Len to Tvoje by sa este mohlo otocit.
Tak ja si teda pockam na ten utorok, kedy ho vyduria...
A nejde Ti ta foto poslat cez bluetooth?

julovky2010
10. júl 2010

ahojte takze aj u vas je taky hic???u nas sa neda dychat mala sa kupe s tatom v bazene a Edinka spinka vnutri tu pri mne.... dnes tu boli nasi vinsovat rebece k narodeninam a boli sme vonku trosku v kociku ale bolo velmi teplo tak sme sli dnuka....aj vasi drobci dnes tolko tahaju???mala je skoro cely den na prsniku asi je smadna 😖

@alllexa wau ved ty uz mas 42 tyzden,,,,nebudu ti vyvolavat???

ericica
10. júl 2010

to som bola ja len som sa zabudla odhlasit 😀 😀 😀 to robi to teplo 😀

alllexa
10. júl 2010

@ericica - ale dalo sa to domysliet, kto si, ked si spominala Edinku🙂
Ano, v pondelok idem do nemocnice a v utorok mi budu vyvolavat porod.

maxara
10. júl 2010

@ericica tusim si este aj prehliadla zoradenie podla datumu 😉 ak mozes, prehod tu fotecku, nech v tom mame poriadok.. inak mala je zlatunka, taky buco 😵

@robika tak ako pise petka, odhlas sa, prihlas sa ako julovky2010 heslo jul a pridaj foto s popisom podla vzoru. Nezabudni, ze su zoradene fotecky podla datumu narodenia

maxara
10. júl 2010

@petrap001 nasla si si rozsireny kalendar?

maxara
10. júl 2010

@alllexa ten caj nie je zazracny vyvolavac, ale pripravuje cesty, zmakcuje krcok a uvolnuje svalstvo.. ja mam taky pocit, ze ja ked ho vypijem, tak sa mi tam cosi deje.. no ale mozno len pocit.. mozno nam to ulahci porod.. 😒

maxara
10. júl 2010

@ericica jeeej prave som nasla tvoju Edinku v kalendari 26.2. 😵

alllexa
10. júl 2010

@noemarta - inak, Katty pisala, ze je na standarde, ale druha v poradi na cakacke na nadstandard, takze s tym nadstandardom to nevidim tak ruzovo... Ale vraj aj na normalnej izbe sa to da, je blizko sprch...

janka_michal
10. júl 2010

ahojte zienky tak my sme akurat dosli z bb a ideme sa pustit do tapetovania dverí..ach aj som nejaka unavena...
@alllexa no co ty tu este..ja, ze pridem vecer a budem citat,ze uz si nebodaj porodila..a tebe sa stále voláko nechce...
@tinka349 ale nezufaj vsak co nie je moze byt..a mozno toho 11teho aj porodis...este je stale casu dost..
@maxara ako sa citis???

mirka285
10. júl 2010

@alllexa na tom standarte je zle skor to,samozrejme okrem toho ze nemas na izbe sprchu,ze sa styri tlacite v malej izbicke kde neni ziadny vzduch a styri babatka s vami,takze stale niektore z nich place,zobudi dalsie a tak dokola 😒

alllexa
10. júl 2010

@janka_michal - tak ja to mam naplanovane na utorok🙂

janka_michal
10. júl 2010

@alllexa tak uz sa toho drzis heeeej?ja ze spontanne to pride na teba..a vsak to uz ujde ci dnes alebo v utorok..tisko zavidim..dnes smeboli kuknut tu kamaratku jej mala ma necele dva tyzdne a bolo to uzasne..

merikac
10. júl 2010

@mojalili zo srdiecka ti prajem splnenie oboch snov,,,,,,,aj tu zimnu terasu a aj to tretie 😉

maxara
10. júl 2010

@janka_michal celkom dobre, nic sa nedeje so mnou.. cely den som varila, prala, zametala a umyvala podlahu na 5x, zohybala sa a nic.. teraz sa napchavam kyslymi zelenymi zele slizami.. 😒

janka_michal
10. júl 2010

@maxara a tak vies co skuste sa pomilovat s muzom..ci praktizujete stale???lebo vraj aj to pomaha a ked sa spravi doteba... no ale ak sa stale milujete, tak to asi nepomoze :D a je dobre, ze mas pohyb aspon budes mat lahsi porod...a pijes aj ostruzinu malinovu??ja som to u nas nevedela zohnat, tak vcera mi to kamoska kupila v BB a pijem cajik povinne dvakrat denne..vraj to je tiez na lahsi porod..tak uvidime

alllexa
10. júl 2010

@maxara - a tie kysle zele slizy pomahaju na porod tiez?🙂

maxara
10. júl 2010

@janka_michal pijem, sexujem.. nic.. ☹

maxara
10. júl 2010

@alllexa 😀 nie, tie pomahaju na pazravku 😀

alllexa
10. júl 2010

@janka_michal - no vraj je dobre, ked sa stretavas s babatkami, ze to pomaha vyvolat porod...

petzi
10. júl 2010

@zrzulka
@maxara
dakujem baby ze na mna myslite...ja sa vam ozivam s kliniky.mohla som si vybrat, ci pojdem domov a pridem na testy zajtra znova (trvali 3 hodky a teda krvi mi vzali neuurekom), alebo teda zotrvam na klinike, daju mi lozko a budu ma merat CTG....tak som ostala,je tu fajn, klima na 23 stupnou, sestricky perfektne a mam sama izbu s wckom a sprchou...takze privat...
ak sa nic neudeje tak budu mat zajtra lekari dalsiu poradu, ci dat,alebo nedat vyvolavacku,lebo teda ze nie je na co cakat a namerali vela plodovej vody, tak ze nech mam drobca cim skor pri sebe ,nech som spokojna 😵

alllexa
10. júl 2010

@petzi - fiha, tak Ty uz si tak blizko porodu? Parada! Tak urcite je to lepsie ako v BA, kde chyba WC papier a je horko🙂

petzi
10. júl 2010

@alllexa no uvidime ako sa lekari zhodnu,ale verim pevne,ze teda zajtra budem mat maleho v naruci,pekneho ,zdraveho...necham sa prekvapi...ale asi sa potrapime ,zevraj je velky...
a urcite je to tu lepsie ako v BA aj mame kuchynu,kde je stale co jest, v chladnicke kto co chce si vezme a hlavne kopec ovocia...takze tak....je tu uplne vsetko ,co clovek potrebuje ,este aj na vyse,takze som v klude, je to tu velmi utulne a je nas tu 6 dievcat a vidime sa iba pri jedle, aj to ma kazda svoj stol v kuchyni a mame na vyber co chceme jest na ranajky obed a veceru...ved pojdem od tialto ako buchta, ja asi neschudnem nic 😀
dobre ,ze som tu nemusela byt na rizikovke,ved by som uz lietala pri plafone 😀
takze som spokojna aj s priestorami,aj personalom....nemam strach s nicoh ozatial,ale mat budem ,to viem,len zacnu bolesti...ale budem informovat,snad budem mat tolko sil...

mirka285
10. júl 2010

@petzi uroven rakuskych nemocnic sa urcite s tymi nasimi porovnat neda,ale zato si myslim ze lekarov mame aj my na Slovensku spickovych..a nedrazdi baby co este len idu rodit ake to tam mas super 😝