icon

Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?

gajana1
22. jún 2009

Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉

lucialen
18. aug 2009

Vitaj sharmana medzi nami 🙂 Este len 1 mesiac nevyslo? To je nic, tento bude uspesny 🙂 A nedockave sme vsetky

groka
18. aug 2009

vitaj sharmana nech sa ti u nas dari,lebo u nas je to tu velmi plodneeeeeeee

nadenkaaa
18. aug 2009

groka nejak som v poslednej dobe nervozna ci co tak sa hadame ja neviem

lucialen
18. aug 2009

Nadenka, vsak ty mas plodne dni pocas mrchy podla Jonasa 🙂 To by si nemala prepast taku prilezitost 😉
Ja mam v sobotu, ale viac verim mojej teplote a hlienu ako Jonasovi

nadenkaaa
18. aug 2009

ale no ja sa teraz neviem naladit na tutumutu kvoli tomu ze jonas mi vyratal plodne dni a my dvaja nie sme v pohode

sharmana
18. aug 2009

dakujem babenky, ja viem že sa snažime kratko a asi som bola naivná, ked som si myslela, že to vyjde hned prvý mesiac.. no čo už... aspon mi čo to poradíte 😉

lucialen
18. aug 2009

Ja pozeram v telke takych strasne tucnych ludi v USA a operacie na T&L

lucialen
18. aug 2009

Jonas nepocita s tym, ze nemas naladu 🙂

nadenkaaa
18. aug 2009

neboj sa ono to vyde a mozno uz teraz v auguste 😉 😉 treba verit 😉 a trosku poznat svoje telo 😉

lucialen
18. aug 2009

Sharmana, my ti urcite poradime co budeme vediet, ak nie, zistime 🙂 My tu uz mame co to prestudovane 😉
Ale idem uz asi spat, este sa mi budu snivat blbosti z tej telky, napr ze sa mi narodi hrozne tucne dieta 😀
Tak dobru noc 🙂

nadenkaaa
18. aug 2009

ano jasne ale este nie som taka zufala aby kvoli plodeniu podla jonasa som sa nasilu isla tvarit na mm 😀 😉

nadenkaaa
18. aug 2009

idem uz aj ja lebo ked odides ty luci tak by som si tu pisala sama so sebou asi 😉

brisilda
18. aug 2009

luci no ja som sa prave dohrala a neodoalla som tejto fotke 🙂))

kkatkaa
18. aug 2009

luci ano uz som to pisala ale inak si moc dobra spionka 😉 ucim na OA tak dik za tu ucitelsku fotku 😀 😀 😀

nadenka s tou tabulkou suhlas uz sme o niecom takom premyslali tusim s grokou ale neviem ako by sa to malo zrealizovat ale ak ma niekto usmerni rada sa do toho dam alebo k niekomu pridam lebo si myslim ze by bol super taky aktualny a aktualizovany prehlad 🙂 a inak co manzelik neposlucha? tak dostane na holou ☹ 😠

kkatkaa
18. aug 2009

luci dobru nocku

nadenkaaa
18. aug 2009

katka do TT som chodila na strednu 😉

lucialen
18. aug 2009

No afro ti ide Bris 🙂 Mne tento velmi nesiel 😒
Ja som sa uz dala do normalu, nech tu nestrasim a idem spat 😉

kkatkaa
18. aug 2009

bris ty si ale kocka fakt husteeeeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀

kkatkaa
18. aug 2009

nadi a na ktoru?

brisilda
18. aug 2009

luci aj ja nemohla som sa na svoj novy uces divat 🙂)))
katka dik za poklonu 😀 😀 😀

kkatkaa
18. aug 2009

bris nemas za co 🙂
nadenka na ktoru skolu do tt si chodila?

kkatkaa
18. aug 2009

a co bude s tym prehladom? soom pisala ze som za takze to mozme premysliet a rozbehnut 🙂

brisilda
18. aug 2009

kocky tak si piste na papierik kto tu chodi a po tyzdni to date tu chybajuce udaje doplnime 😉

kkatkaa
18. aug 2009

bris ja som asi blba ale ako sa to technicky da vyriesit to doplnanie udajov do nejakeho zoznamu?

a este vobec asi budeme musiet pockat co na to ostatne kocky 😉

cicimon
18. aug 2009

joj ste dnes tolko toho popisali....hadam sa budem zajtra dost v robote nudit a stihnem docitat..

inac....mne dajak bars zacali vypadavat vlasy... okrem toho pohodka

brisilda
18. aug 2009

cicimon kup si vitaminky kedze si tehu tak je mozne, ze vsetke vitaminy berie plod a tebe neostava nic. ja som to mala po porode
katka ved iba mena si piste kto tu chodi aby sa vedelo ostatne doplni kazda s nas a nakoniec sa spravi tabulka 😉

kkatkaa
18. aug 2009

aha ok. ale ta tabulka sa musi spravit niekde inde a potom sa sem len vlozi? sorry ale ja fakt nie som technicky zdatny pc typ 😝

kkatkaa
18. aug 2009

a asi je uz aj dost neskoro na takuto debatu ze? aby som ti bris neodniesla spanok s takymi blbymi otazkami to by som velmi nerada 🤐

nadenkaaa
18. aug 2009

kati na zdravotnu 😉 baby robim tu tabulku

sharmana
18. aug 2009

trosku som sa zdrzala, tak dobrú noc prajem vsetkym a dakujem za prijatie, ked budem mat zas chvilku casu, tak rada popisem...