Kúpa nehnuteľnosti v Bulharsku - skúsenosti a rady
Zdravím, s manželom uvažujeme o kúpe apartmánu v Bulharsku , má niekto skúsenosť akákoľvek rada by padla vhod . Veľmi pekne ďakujem , Janka
@jankas34 Aký problém konkrétne?
@jankajanka111 ako ste po roku spokojný?
Dobrý deň, chcem kúpiť apartmán v Bulharsku. Mám ísť cez realitku na Slovensku, alebo v Bulharsku ? Alebo skôr developera? Prosím o radu ako a na koho sa obráťiť. Veľmi pekne ďakujem.
@macafrimmer https://www.facebook.com/Bulharskoapartmanypredaj/ tu sme kúpili
boze, to preco v bulharsku? ved tam ani pekne more nie je... spravila by som to jedine investicne, ak to ma zmysel, nemam prehlad.
@jankas34 Ďakujem
@anjelicek33 dobry den, mozem sa spytat ci ste s mini nakoniec riesili kupu apartmanu?
@alzbetkaaa159753 zatiaľ ešte nie, pozerala som aj iné stránky.
@macafrimmer aj my sa chystame kupit. Akurat komunikujem a tym panom, preto sa pytam🙂
@miayasu my uz sme kupili na Slnecnom pobrezi. Bolo s tym vsetkym viac problemov a vydavkov ako som cakala. Ked chcete napiste a dam info.
@alzbetkaaa159753 Dobrý deň, môžete mi poradiť ohľadom kúpy apartmánu v Bulharsku?
@tanulcek Dobrý deň my sme tam kúpili dva apartmány minulý rok tak kľudne ma kontaktujte na toto telefónne číslo odporučím vám aj kvalitnú a a zodpovednú bulharskú realitkou u nás prebehlo všetko okej a sme veľmi spokojní a vôbec to nebolo také komplikované pretože sme mali dobrých realiťák o všetko vybavili za nás 0918 523812
Dobrý večer,
na túto konverzáciu som natrafila už pred nejakým časom a chcem sa teda s odstupom času spýtať tých čo zainvestovali do kúpy apartmánu v Bulharsku aké majú skúsenosti, pozitíva, negatíva. Ale hlavne teda či sa im to ako investícia vyplatilo - nie kúpiť a predať, ale skôr na prenajímanie.
Ďakujem.
Kľudne napíšte priamo správu.
A pekného Silvestra, všetko dobré v roku 2024. 🙂
@michkat ahoj, to je celkom nadlho tie skúsenosti. Ale viac menej dobre dá sa povedať. Komunikujes už s nejakou firmou ohľadne kúpy? A co sa tyka toho prenájmu, tak my prenajimame cez rezort kde mame apartmán a začali sme až v polke sezóny, takze moc to nezarobilo. Uvidíme co bude tento rok. Napíš keď tak nejakú konkrétnu otázku čo ťa zaujíma. Lebo tazko je to takto celkovo zhrnúť do jedného príspevku.