Problém so psom v podnájme
Ahojte mám taú otázku. V nájomnej zmluve mame napísané, že nemôžeme mať domáce zvieratá a príde k mám rodina na jednu noc a majú zo sebou psíka. Bol by problém keby ho donesú?
pes nieje tvoj .. pride len na navstevu .. najomna zmluva sa tyka teba a tvojho psa ... nemoze ti urcovat kto k tebe pride na navstevu .. to je akoby si mala v zmluve ziadne dieta a tak k tebe nedojdu ani na navstevu ...
@ukgirls tak či tak by som to riešila s majiteľom bytu a zariadila sa podľa toho, lebo návšteva môže trvať aj dva týždne, nie? To je relatívny pojem
Boze jak to tu čítam hovorím si, že zlatá naša prenajímateľka 😱 asi jej kúpim normálne nejakú bonboniéru, nielenže jej nevadilo prenajať byt ajkeď máme psa, ale ešte sa teší, keď jej pošlem fotku ako spí v posteli a tak podobne, dnes tu napríklad bola a polovicu času sa s ním mojkala…
@anonym_f8ff3c ved pise jedna noc..citat snad este vies ked aj pisat dokazes 😝
@ukgirls ukľudni sa, uviedla som to ako príklad, preto som dopísala, že je to relatívny pojem, netýka sa to autorky témy

@anonym_f8ff3c no a to bolo asi to že pes nesmie dnu - ak by bol dnu a nie na chodbe, ležal by pod nohami ... aj keď ja píšem o psovi ktorý nie je nechaný sám, ale chápem...
@biba_18 psík nebol celkom čistý, preto ostal na chodbe