icon

Problém so psom v podnájme

kiko5382
2. okt 2025

Ahojte mám taú otázku. V nájomnej zmluve mame napísané, že nemôžeme mať domáce zvieratá a príde k mám rodina na jednu noc a majú zo sebou psíka. Bol by problém keby ho donesú?

Strana
z3
anonym_f8ff3c
2. okt 2025
@biba_18

@anonym_f8ff3c no a to bolo asi to že pes nesmie dnu - ak by bol dnu a nie na chodbe, ležal by pod nohami ... aj keď ja píšem o psovi ktorý nie je nechaný sám, ale chápem...

@biba_18 psík nebol celkom čistý, preto ostal na chodbe

anonym_f8ff3c
2. okt 2025
@ukgirls

pes nieje tvoj .. pride len na navstevu .. najomna zmluva sa tyka teba a tvojho psa ... nemoze ti urcovat kto k tebe pride na navstevu .. to je akoby si mala v zmluve ziadne dieta a tak k tebe nedojdu ani na navstevu ...

@ukgirls tak či tak by som to riešila s majiteľom bytu a zariadila sa podľa toho, lebo návšteva môže trvať aj dva týždne, nie? To je relatívny pojem

vero13
2. okt 2025

Boze jak to tu čítam hovorím si, že zlatá naša prenajímateľka 😱 asi jej kúpim normálne nejakú bonboniéru, nielenže jej nevadilo prenajať byt ajkeď máme psa, ale ešte sa teší, keď jej pošlem fotku ako spí v posteli a tak podobne, dnes tu napríklad bola a polovicu času sa s ním mojkala…

ukgirls
2. okt 2025
@anonym_f8ff3c

@ukgirls tak či tak by som to riešila s majiteľom bytu a zariadila sa podľa toho, lebo návšteva môže trvať aj dva týždne, nie? To je relatívny pojem

@anonym_f8ff3c ved pise jedna noc..citat snad este vies ked aj pisat dokazes 😝

anonym_f8ff3c
2. okt 2025
@ukgirls

@anonym_f8ff3c ved pise jedna noc..citat snad este vies ked aj pisat dokazes 😝

@ukgirls ukľudni sa, uviedla som to ako príklad, preto som dopísala, že je to relatívny pojem, netýka sa to autorky témy

Strana
z3