Ustielate si posteľ každý deň?
ja to nerobím preto sa pýtam 😁 nevidím v tom význam
Áno. Ale najprv ráno trochu vyvetrám a potom posteľ usteliem a prikryjem prehozom.
Nie
Vyvetram, usteliem, dam prehoz. Vadilo by mi nemat to tak.
Ano bez toho neodidem z domu . Aj dcere ustelem
Preco sa pytas ? Ved kazdemu ako vyhovuje
Kým si urobím rannú hygienu tak je otvorené okno, potom ponatriasam periny a usteliem.
Ale no, isto si robíš srandu. Samozrejme, že ustielam každý deň. Bud hneď ráno alebo keď prenesiem paplóny a vankúše dnu (keď nie je peľová sezóna, tak ich dávam cca kazde 3-4 dni na balkón na pár hodín). Ustielam nielen kvôli vizuálu ale aj kvôli prevzdušneniu, hygiene.
@mia2906 Každý deň…Neodišla by som ani si len vypiť kávu, kebyže neusteliem posteľ…Vankúše, deja na milimeter zarovno…
Naozaj to nerobím , ráno som rada že vstanem a nachystám sa do práce a odídem skoro ráno. A nie riešiť spálnu 😁 ja len ze keď bola svokra u nás tak nám postlala v spalni a zakázala som jej to robiť ..nech to nechá tak🤣
Ja ano
Naozaj to nerobím , ráno som rada že vstanem a nachystám sa do práce a odídem skoro ráno. A nie riešiť spálnu 😁 ja len ze keď bola svokra u nás tak nám postlala v spalni a zakázala som jej to robiť ..nech to nechá tak🤣
@mia2906 ja vstavam rano o5tej kazdy den, 1,5hod. cestujem do prace, prichadzam neskoro vecer, ale ustlat postel, vyvetrat spalni stiham VZDY😉
Ustlané mas za ja neveim, minútu max dve. Neverím, ze to neikto nezvláda.
My neustielame nikdy 🤭 asi len ked vymenime obliecky.
Jedna zo zbytocnych veci v zivote pre nas, aby to dobre na pohlad vyzeralo. Ako sa hovori, nam to zily netrha, tak to nerobime 🤷🏻♀️
postavit sa z podstele a nechat ju len tak moze len spindura, akoze vazne...hnus.
normalna clovek aspon zbezne prehodi paplon a natrasie vankus
My neustielame nikdy 🤭 asi len ked vymenime obliecky.
Jedna zo zbytocnych veci v zivote pre nas, aby to dobre na pohlad vyzeralo. Ako sa hovori, nam to zily netrha, tak to nerobime 🤷🏻♀️
@anonym_c0ae04 presne aj za nás 😁😁😁. Takisto ako žehlenie, načo. Keď nenosime košele.
Ty kokos, to vazne niekto neustiela postel? Pre mna samozrejmost, robi to dokonca moje 6rocne dieta... vyvetrat a ustlat postel je zaklad
@mia2906 neustielam, ráno otvorím okno a odokryjem paplón (pol na pol) nech sa postel aj paplón vetrajú celý deň, podotýkam, že sa v noci nepotím 🙂
Nie ,nikdy som to nerobila a ani nebudem
Nie, len ak ma k nam prist navsteva alebo vymienam obliecky, za mna zbytocne minute sekundy zivota z dna 🙂
Doma som jedina co to robim. Rad radom kazdemu. Aj ked si lahnu pocas dna tak opravim. Mna az oci bolia ked to vidim "rozhadzane" na posteli 🙈
@nyusika neporiadok doma nemáme takže hovor za seba. Pre mňa toto nieje žiadny znak nehygieny. 🤷
@mia2906 urcite si rozumieme co sa mysli pod ustielanim postele? Vstanem, natrasiem vankus, paplon a paplon zlozim, aby bol vystrety na posteli … hej toto sa mysli, ze nerobis?
Ak sa teda rozumieme, tak mne to pride zvlasne, jednak prevzdusnit periny a tiez je to prva vec, ktore posobi, ze izba je upratana. Ja to teda robim 😉. Zaujimave, ale maju ludia rozne vnimanie a zvyky.

To je snáď samozrejme či?