icon

Ustielate si posteľ každý deň?

mia2906
5. jan 2026
Strana
z7
sszuzu8
5. jan 2026

To je snáď samozrejme či?

mia2906
autor
5. jan 2026

ja to nerobím preto sa pýtam 😁 nevidím v tom význam

patka06
5. jan 2026
@mia2906

ja to nerobím preto sa pýtam 😁 nevidím v tom význam

@mia2906 Ako ráno vyskočíš z postele tak si večer ľahneš?
Ja otvorím okno, kým vetrám, , ponaprávam pretrasiem vankúš a paplon, potom ich uložím na posteľ, neprikrývam ani neodkladám do perináka.

tykat
5. jan 2026

@mia2906 ano, ja som v tomto Monk, ja usteliem kazdu postel, ktora je neustlana. Neda mi to 😀

unicornlady
5. jan 2026

Áno. Ale najprv ráno trochu vyvetrám a potom posteľ usteliem a prikryjem prehozom.

abbey1
5. jan 2026

Nie

anonym_9ab99a
5. jan 2026

Vyvetram, usteliem, dam prehoz. Vadilo by mi nemat to tak.

biglovemom
5. jan 2026

Ano bez toho neodidem z domu . Aj dcere ustelem
Preco sa pytas ? Ved kazdemu ako vyhovuje

maca1984
5. jan 2026

Kým si urobím rannú hygienu tak je otvorené okno, potom ponatriasam periny a usteliem.

mima172
5. jan 2026

Ale no, isto si robíš srandu. Samozrejme, že ustielam každý deň. Bud hneď ráno alebo keď prenesiem paplóny a vankúše dnu (keď nie je peľová sezóna, tak ich dávam cca kazde 3-4 dni na balkón na pár hodín). Ustielam nielen kvôli vizuálu ale aj kvôli prevzdušneniu, hygiene.

nikoletta1712
5. jan 2026

@mia2906 Každý deň…Neodišla by som ani si len vypiť kávu, kebyže neusteliem posteľ…Vankúše, deja na milimeter zarovno…

mia2906
autor
5. jan 2026

Naozaj to nerobím , ráno som rada že vstanem a nachystám sa do práce a odídem skoro ráno. A nie riešiť spálnu 😁 ja len ze keď bola svokra u nás tak nám postlala v spalni a zakázala som jej to robiť ..nech to nechá tak🤣

petulda333
5. jan 2026

Ja ano

vev82
5. jan 2026
@mia2906

Naozaj to nerobím , ráno som rada že vstanem a nachystám sa do práce a odídem skoro ráno. A nie riešiť spálnu 😁 ja len ze keď bola svokra u nás tak nám postlala v spalni a zakázala som jej to robiť ..nech to nechá tak🤣

@mia2906 ja vstavam rano o5tej kazdy den, 1,5hod. cestujem do prace, prichadzam neskoro vecer, ale ustlat postel, vyvetrat spalni stiham VZDY😉

anonym_c597e8
5. jan 2026

Ustlané mas za ja neveim, minútu max dve. Neverím, ze to neikto nezvláda.

anonym_c0ae04
5. jan 2026

My neustielame nikdy 🤭 asi len ked vymenime obliecky.
Jedna zo zbytocnych veci v zivote pre nas, aby to dobre na pohlad vyzeralo. Ako sa hovori, nam to zily netrha, tak to nerobime 🤷🏻‍♀️

nyusika
5. jan 2026

postavit sa z podstele a nechat ju len tak moze len spindura, akoze vazne...hnus.
normalna clovek aspon zbezne prehodi paplon a natrasie vankus

mia2906
autor
5. jan 2026
@anonym_c0ae04

My neustielame nikdy 🤭 asi len ked vymenime obliecky.
Jedna zo zbytocnych veci v zivote pre nas, aby to dobre na pohlad vyzeralo. Ako sa hovori, nam to zily netrha, tak to nerobime 🤷🏻‍♀️

@anonym_c0ae04 presne aj za nás 😁😁😁. Takisto ako žehlenie, načo. Keď nenosime košele.

ajuga
5. jan 2026

Ty kokos, to vazne niekto neustiela postel? Pre mna samozrejmost, robi to dokonca moje 6rocne dieta... vyvetrat a ustlat postel je zaklad

mia2906
autor
5. jan 2026
@nyusika

postavit sa z podstele a nechat ju len tak moze len spindura, akoze vazne...hnus.
normalna clovek aspon zbezne prehodi paplon a natrasie vankus

@nyusika neporiadok doma nemáme takže hovor za seba. Pre mňa toto nieje žiadny znak nehygieny. 🤷

anonym_5f645a
5. jan 2026

@mia2906 neustielam, ráno otvorím okno a odokryjem paplón (pol na pol) nech sa postel aj paplón vetrajú celý deň, podotýkam, že sa v noci nepotím 🙂

minenkaa
5. jan 2026

Nie ,nikdy som to nerobila a ani nebudem

mia2906
autor
5. jan 2026
@minenkaa

Nie ,nikdy som to nerobila a ani nebudem

@minenkaa tak napokon je nás tu viac takých 😁😁

cyberk
5. jan 2026

Nie, len ak ma k nam prist navsteva alebo vymienam obliecky, za mna zbytocne minute sekundy zivota z dna 🙂

maryetta
5. jan 2026

Doma som jedina co to robim. Rad radom kazdemu. Aj ked si lahnu pocas dna tak opravim. Mna az oci bolia ked to vidim "rozhadzane" na posteli 🙈

minenkaa
5. jan 2026
@mia2906

@minenkaa tak napokon je nás tu viac takých 😁😁

@mia2906 je nás veľmi veľa ,veď to nie je nič dolezite

mia2906
autor
5. jan 2026
@cyberk

Nie, len ak ma k nam prist navsteva alebo vymienam obliecky, za mna zbytocne minute sekundy zivota z dna 🙂

@cyberk presne len keď je návšteva alebo sa menia obliečky. 😁

dzejn80
5. jan 2026
@mia2906

@nyusika neporiadok doma nemáme takže hovor za seba. Pre mňa toto nieje žiadny znak nehygieny. 🤷

@mia2906 urcite si rozumieme co sa mysli pod ustielanim postele? Vstanem, natrasiem vankus, paplon a paplon zlozim, aby bol vystrety na posteli … hej toto sa mysli, ze nerobis?
Ak sa teda rozumieme, tak mne to pride zvlasne, jednak prevzdusnit periny a tiez je to prva vec, ktore posobi, ze izba je upratana. Ja to teda robim 😉. Zaujimave, ale maju ludia rozne vnimanie a zvyky.

mia2906
autor
5. jan 2026
@minenkaa

@mia2906 je nás veľmi veľa ,veď to nie je nič dolezite

@minenkaa pre svokru je 😁 keď u nás bola tak mi ustlala v spálni čo som jej potom zakázala🤣

minenkaa
5. jan 2026
@mia2906

@minenkaa pre svokru je 😁 keď u nás bola tak mi ustlala v spálni čo som jej potom zakázala🤣

@mia2906 si jej mala povedať ,že doma nech si robi čo chce ,doma ,nie na návšteve

Strana
z7