Ustielate si posteľ každý deň?
@anonym_5f645a ved to je ustlanie postele...nik netvrdi, ze to musime robit tak, ako v hoteli - proste nenechas paplon zgrcnuty tak, ako ked vstanes z postele
@nyusika myslela som, že nerobím to klasické ustlanie, zakryť posteľ paplónom, dať prehoz... ale posteľ je vždy odokrytá a upravená 🙂
Chytit zhuzvanu perinu a vystriet ju na postel zaberie asi 4 sekundy.. my to robime
@mia2906 hej, učím tak aj malé deti. Aj sa vyzuvam keď prídeme domov, aj si ruky umývame, aj umývame riad, keď sa najeme. Všetko sú to zbytočnosti , ktoré treba robiť každý deň, každú chvíľu a predsa to robíme
@anonym_ae2179 to ostatné robíme predstav si 😁 posteľ je zbytočnosť za mna
Posteľ usteliem každý deň, vždy po vyvetraní.
@doriiis prave som sem vyliezla po cca desiatic dnoch...a specialne len kvoli tebe.
tierz si mozes sdadnut na prsy, ked budes reagovat na moje komentare
jedina v tejto dfiskusii som pouzila slovo humusak, tak sda netvar, ze reagujes vseobecne.
fakt by ma zaujimalo, cim som sa ta tak dotkla, ze mas z toho dodnes traumu.
@nyusika ty si aj čítaš po sebe čo píšeš? Či gramatika ti ušla?
Dievčatá čo si každý deň ustliete, sklamem vás 😁 https://www.zdravotne-matrace.sk/blog/ustlat-ci...
Britskí vedci sa domnievajú, že v rozhádzanej posteli prežije oveľa menej roztočov. Tí, ktorým sa ráno nechce ustlať posteľ, v tejto bitke vyhrávajú
Dievčatá čo si každý deň ustliete, sklamem vás 😁 https://www.zdravotne-matrace.sk/blog/ustlat-ci...
Britskí vedci sa domnievajú, že v rozhádzanej posteli prežije oveľa menej roztočov. Tí, ktorým sa ráno nechce ustlať posteľ, v tejto bitke vyhrávajú
@mia2906 srdecne pozdravujeme neznamych britskych vedcov 😀 😀
Uz som to dnes pisala, ze som tu po dlhsej dobe, lebo lezim s otrasom mozgu, a po citani prispevkov neviem ci sa mi stav zhorsuje a mam utekat do nemocnice alebo je to naozaj...
Postel usteliem kazdy bozi den, tak ako splachnem zachod po pouziti.
@hopatko ako mozes porovnavat splachovanie hajzla s ustielanim postele?
Áno každodenný rituál 😁 ja by som tak ani z domu neodišla 😁😁😁
@mia2906 no britskí vedci sa môžu domnievať....ja to nerobím kvôli nim, dokonca ani len kvôli roztočom. Ale kvôli sebe a dobrému pocitu.
Nie, som bordelar, do mojej spálne nikto nechodí a je mi úplne jedno či je ustlana.
Jasné 😃 u mňa to je automatické. Môžem akokoľvek nestíhať, ale posteľ ustlatá musí byť.
@belllinka pretoze mozem, a je to pre mna taky isty zvyk hygieny, cistoty, pocitu a zivotneho standardu.
@hopatko čiže neustlana posteľ je rovnaké ako špinavý záchod? No ja neviem ale ja spím v čistých perinach 😏
@ria_sprout ejha, vedela som ze to prirovnanie bude mat uspech. Ano, ten ukon je pre mna porovnatelny antotozny, teda ustlat postel a splachnut zachod.
@anonym_5f645a naschval som to napisala, a cakam kto sa toho prvy chyti...skoda ze anonymne. Ale nasklamali ste zeny.
@hopatko ešte, že sa máš na čo vyhovoriť po tak hlúpom príspevku a dobre si tam v teplúčku chovaj tie baktérie a roztoče.
@ria_sprout ejha, vedela som ze to prirovnanie bude mat uspech. Ano, ten ukon je pre mna porovnatelny antotozny, teda ustlat postel a splachnut zachod.
@hopatko no ja mám teda asi rozhodne čistejšiu posteľ ako ty keď to je pre teba totožné
postavit sa z podstele a nechat ju len tak moze len spindura, akoze vazne...hnus.
normalna clovek aspon zbezne prehodi paplon a natrasie vankus
@nyusika zbezne prehodi paplon a natrasie vankus
To nie je ustlanie.Autorka nepíše,že toto nerobí
Ale no, isto si robíš srandu. Samozrejme, že ustielam každý deň. Bud hneď ráno alebo keď prenesiem paplóny a vankúše dnu (keď nie je peľová sezóna, tak ich dávam cca kazde 3-4 dni na balkón na pár hodín). Ustielam nielen kvôli vizuálu ale aj kvôli prevzdušneniu, hygiene.
@mima172 vieš o tom,že ustieľať sa nemá hneď,ako vylezieš z postele? Treba to nechať prevetrať
@belllinka ustlat neznamena nevetrat a zakryt celu spotenu postel perinou....ale mozeme si dat aj technicke okienko ustielania.
Vstanem, otvorim okno a vetram, prehodim paplon, zavriem okno, zapnem odvlhcovac. Usteliem, prehodim prehoz cez postel, ulozim vsetky vankuse (ano na okrasu), zapnem Dyson cisticku vzduchu, pokocham sa a moze zacat den. Menim pradlo kazdy bozi tyzden, pouzivam vylucne paperove paplony a vankuse a vylucne biele postelne pradlo z bavlnenho satenu.
@hopatko no ja mám teda asi rozhodne čistejšiu posteľ ako ty keď to je pre teba totožné
@ria_sprout ja ti nic nerozporujem. Mozes mat.

@doriiis este raz - ako jedina v tejto diskusii som to pouzila
a ty si na to slovo reagovala
@nyusika ... Ešte raz a naposledy. Nereagovala som na teba ani na tvoj koment. Skús to pochopiť.A fakt sa nemienim s tebou ďalej dohadovať.