icon

Kde nájdem dostupného zubára v okrese Čadca?

Dnes o 07:31

Dobrý deň, vedeli by ste mi prosím poradiť dobrého zubára z okresu Čadca? Taký u ktorého nebudem platiť stovky eur ? Počítam s tým, že všade sa platí, ale na zubára, kde preventívka stojí 60€ a viac žiaľ nemám...
Zuby mám kvôli ochoreniu z detstva v dosť zlom stave, súčasný lekár mi ich iba ,,láta" ale žiaľ nepomáha. Okrem toho, i napriek starostlivosti sa mi pravidelne pod plombami tvoria kazy a dokola riešime 3 zuby už asi 5 rokov. Som zufala.
Hľadám zubára, ktorý sa snaží zuby zachrániť, nie vytrhnúť pri prvom probléme, ako to robia niektorí a s jeho pracou tie spokojné. A zároveň ľudský prístup v takto citlivej záležitosti.
Ďakujem veľmi pekne za rady.

ivka21
Dnes o 09:05

@anonym_autor ja som teda z Trstenej,ale tu su zubari tiez drahy ploba 90 e. Prehliadka 25 koli rtg, inak v cene.Polsko co som pozerala cenniky tiez drahe.

autor
Dnes o 11:04
@ivka21

@anonym_autor ja som teda z Trstenej,ale tu su zubari tiez drahy ploba 90 e. Prehliadka 25 koli rtg, inak v cene.Polsko co som pozerala cenniky tiez drahe.

@ivka21 ďakujem za odpoveď. Co som pozerala všetko po okolí sú drahí ktorých som našla. Človeku nevadí priplatiť si za kvalitnú prácu, žiaľ moja lekárka nemá rtg, robí dosť narýchlo a vždy mi plomba vypadne alebo sa pod ňou spraví kaz, preto očakávam, že keď prestúpim k inému lekárovi, budem mať kopec zákrokov a prerábok a preventívka nebude len preventívka ale rovno aj ošetrovanie kazov a zle ošetrených zubov. A na to žiaľ neviem či budem mať. Pozerala som cenníky a niekde majú plombu aj 140e