Škola Márie Goretti v Čadci
Je tu prosím niekto kto absolvoval externé dvojročné štúdium na tejto škole? Najlepšie by bolo nedávno aby som vedela aktuálne skúsenosti 🙂 ďakujem
@katulaaaa aj ja rozmýšľam nad touto školou,, stále sa odhodlavam.. troška sa bojim ako to dam, tri deti, práca....ale láka ma to strašné
@jakubjakovae a do Turč. si nerozmýšľala,je to síce trochu ďalej ? Je to štátna škola a nemusíš nič platiť, len poplatok do fondu.
@gitkaaa pre mňa je to strašné ďaleko,ja som z Oravy..Čadcu mam o dosť bližšie
@krkavcia_mater ale oni sú cirkevná, nie štátna?
@jakubjakovae aj ja som z Oravy,ja idem asi tiež skúsiť tu Čadca....
@gitkaaa z kadiaľ je
@gitkaaa z kadial ste?
@jakubjakovae aj mňa to veľmi láka a tiež mám obavy 🤷 ja mám jedno dieťa, druhé na ceste a chcela by som začať keď bude mať mladšie rok no bude problém aj so strazenim tak uvidíme ako to zvládneme
@jakubjakovae okr.Namestovo (Rabčice)
@gitkaaa ja Novoť
@gitkaaa statna.. iba nazov je, ze sv.marie gorretti.
@krkavcia_mater naozaj? Ja som stále bola v tom že katolícka 😆🙈
@krkavcia_mater našla som,že patrí medzi cirkevné školy od roku 1991 (pod Žilinsku diecezu patrí)
@katulaaaa ahoj prosim ta chodís na tuto školu? Chcela by som tiež skúsiť sa prihlásiť 😊
@martina_nina ahoj, ja by som chcela začať až budúci rok ak sa to podarí 🙂
@katulaaaa no presne aj ja by som chcela budúci rok 🙂 a s touto skolou mozem robit teda ako vychovavatelka v skolke? Ale platovo asi minimum vsak? Kebyze chcem viac zarabat tak by trabalo asi dorobit Mgr...🤔
@martina_nina zdravím 🙂 ja mam tiež v pláne nastúpiť budúci rok ,len neviete prosím ,ako to funguje ? Kedy sa tam prihlasuje ? 🙂
@petiiik301 ahoj zatiaľ tiez len zistujem 😊 ked budem vediet napísem ti...odkial si?
@petiiik301
@martina_nina aj ja baby...alebo este Ružomberok....aj nad ním premýšľam
@martina_nina môžeš napísať prosím aj tu určite budeme viaceré vďačné 🥰
Ahojte skusim obnovit temu... Niekto aktualne co sa chysta ale ma skusenost so skolou v CA?
@margaretka21620 ja by som si chcela podať prihlášku a od septembra nastúpiť ak sa podarí 🙂
@katulaaaa ides skusit popri praci?
@margaretka21620 idem skúsiť popri materskej ale so strazenim deti bude dosť problém tak neviem ako sa to zvládne. Ty pracuješ? A chcela by si nastúpiť teraz?
@katulaaaa ano pracujem. A mam 2 deti. 6r a 3r. Ale nakolko je skola v piatok tak popri praci nemozem zial nastupit. Nikde mi nedaju na piatok volno kvoli skole. Este keby bola v sobotu by sa dako dalo... Ale v tyzdni isto nie. ☹
@margaretka21620 práve preto by som chcela ísť teraz keď budú mať deti 1 a 4roky aby som to stihla lebo popri práci sa to už s voľnom rieši ťažšie
@katulaaaa velmi tazko..... Prave. Tak som opustila od toho... Zial. Mozno ked budem na materskej este niekedy sa na to dam...

@lenka00789 nie, oni dajú nejaké témy. Vždy je zátišie napr.
@snezienkaaa82 poplatok mohli navýšiť, ale je dobrovoľný, to, že oni sa tvária, že ho treba zaplatiť je jedná vec. Oni na vás dostávajú normatív z ministerstva. Pomaturitné štúdium na štátnej škole je ZADARMO Ja som im nedala ani euro.
Neviem aké pomôcky ste robili ale 300€ by som teda nedala na pát vykresov a lepidlo.. Zas to netreba prežívať. Max 50€ a to som mala aj na 2 roky. Veď pomôcky za 300€ nemá ani moje dieťa za rok do školy a na domáce tvorenie.
Najvacsi naklad tvorili volne piatky, ktore sme miesto prace travili v skole.