Škola Márie Goretti v Čadci
Je tu prosím niekto kto absolvoval externé dvojročné štúdium na tejto škole? Najlepšie by bolo nedávno aby som vedela aktuálne skúsenosti 🙂 ďakujem
@krkavcia_mater ja som robila 2017 , chceli 1 pieseň spev, hru na hudobný nástroj 1 pieseň, 10 výtvarných prác (možno aj viac, už si to presne nepamätám), a tv - preskok cez kozu, sed - lah, clnkovy beh, basketbal, kotul vpred, vzad a známe pláva kačka...) a jeden prednes
@katulaaaa ja nie. Ukoncujem kurz co sme sa bavili
@katulaaaa ahoj, ja som podala, hoci som tu nekomentovala, sledovala som diskusiu🙂 a čo ty, podala si ju teda?
@martinik26 ahoj áno podala som. Teraz v stredu sú talentovky ideš aj ty? 🙂
@katulaaaa áno idem..už teraz mám stresy 🤦😆
@katulaaaa Ja mám inak tiež deti- tri...7,4 a najmladšia bude mať rok v auguste, takže niečo podobné ako Ty😁 a čo sa týka stráženia, tiež to bude zaujímavé 😶 Tak ale najskôr musím zvládnuť zajtrajšok, potom sa bude riešiť ďalšie, ak teda...😁
@martinik26 písala som ti SS 😁
@katulaaaa
@martinik26 ahojte dievcata... No ake boli akusky?
@margaretka21620 ahooj. No bolo to zaujímavé veru 😁 dnes už prišli výsledky a obe nás zobrali.
@katulaaaa super... Gratulujem.
Prosim vas ako to zvladate popri detoch? Ako je to s tou praxou? Ja nad skolou uvazujem tiez mam tri deti som na materskej
@moncikyta ved je to len tyzden ...
@krkavcia_mater čo je len týždeň?
@moncikyta ahoj. Zvládnuť sa to dá, nehovorím že je to ľahké ale ide to zatiaľ 😁 čo sa týka praxe tak neviem kedy študovala pani ktorá ti odpísala na komentár ale prax už nie je iba týždeň. Tento polrok je prax v Čadci v škôlke 4 krát ale to je doobeda v piatok a potom už poobede nie je škola. A potom druhý polrok je prax v mieste bydliska kde treba oducit 15 dní po 6 hodín.
Ahojte dievcata,prosim Vas na tuto skolu mi staci akakolvek maturita?alebo musi byt maturita v tomto obore?
@krkavcia_mater ahoj a hodnotia to velmi prisne? Ja som cez kozu neskakala od zakladnej skoly🙈 aj moj spev nieje bohvieco😅
@katulaaaa pekný večer... môžem sa spýtať čo ste robili minulý rok na talentových??? Čo ste sa učili aku báseň alebo prednos??? A hudobný nástroj ste malý???
@janicka12345 pekný večer prajem. Učila som sa báseň "Báseň o krásnej matke" a hudobný nástroj sme nemali iba spev
Ahojte, najde sa tu niekto kto ide tento rok na prijimacie skusky tento rok?
Ahojte, najde sa tu niekto kto ide tento rok na prijimacie skusky tento rok?
@lenusapb ahoj ja idem odkiaľ si

@katulaaaa dobry den, prosim vas uz ste davala niektora prihlasku?