Škola Márie Goretti v Čadci
Je tu prosím niekto kto absolvoval externé dvojročné štúdium na tejto škole? Najlepšie by bolo nedávno aby som vedela aktuálne skúsenosti 🙂 ďakujem
@krkavcia_mater ja som robila 2017 , chceli 1 pieseň spev, hru na hudobný nástroj 1 pieseň, 10 výtvarných prác (možno aj viac, už si to presne nepamätám), a tv - preskok cez kozu, sed - lah, clnkovy beh, basketbal, kotul vpred, vzad a známe pláva kačka...) a jeden prednes
@katulaaaa ahoj, ja som podala, hoci som tu nekomentovala, sledovala som diskusiu🙂 a čo ty, podala si ju teda?
@katulaaaa Ja mám inak tiež deti- tri...7,4 a najmladšia bude mať rok v auguste, takže niečo podobné ako Ty😁 a čo sa týka stráženia, tiež to bude zaujímavé 😶 Tak ale najskôr musím zvládnuť zajtrajšok, potom sa bude riešiť ďalšie, ak teda...😁
@margaretka21620 ahooj. No bolo to zaujímavé veru 😁 dnes už prišli výsledky a obe nás zobrali.
Prosim vas ako to zvladate popri detoch? Ako je to s tou praxou? Ja nad skolou uvazujem tiez mam tri deti som na materskej
@moncikyta ahoj. Zvládnuť sa to dá, nehovorím že je to ľahké ale ide to zatiaľ 😁 čo sa týka praxe tak neviem kedy študovala pani ktorá ti odpísala na komentár ale prax už nie je iba týždeň. Tento polrok je prax v Čadci v škôlke 4 krát ale to je doobeda v piatok a potom už poobede nie je škola. A potom druhý polrok je prax v mieste bydliska kde treba oducit 15 dní po 6 hodín.
Ahojte dievcata,prosim Vas na tuto skolu mi staci akakolvek maturita?alebo musi byt maturita v tomto obore?
@krkavcia_mater ahoj a hodnotia to velmi prisne? Ja som cez kozu neskakala od zakladnej skoly🙈 aj moj spev nieje bohvieco😅
@katulaaaa pekný večer... môžem sa spýtať čo ste robili minulý rok na talentových??? Čo ste sa učili aku báseň alebo prednos??? A hudobný nástroj ste malý???
@janicka12345 pekný večer prajem. Učila som sa báseň "Báseň o krásnej matke" a hudobný nástroj sme nemali iba spev
Ahojte, najde sa tu niekto kto ide tento rok na prijimacie skusky tento rok?
@lenusapb ahoj ja idem odkiaľ si

@katulaaaa dobry den, prosim vas uz ste davala niektora prihlasku?