Ako sa prihlásiť do Českej správy sociálneho zabezpečenia?
Ahojte prosím kto pracujete v CZ na TPP. Ako sa prihlasijete do CSSZ? Potrebujem zistiť niečo s Pn
Myslis teraz klasicky sa zaevidovat ako zamestnanec alebo prihlasovanie na portal?
@diewcatqoo prihlasovanie na portál. E-CSSZ
Zijem v CR uz dlho, ale zatial som sa tam v nikdy neprihlasovala, takze asi moc neporadim. Ale do taktychto portalov sa da prihlasovat bud cez datovu schranku alebo bankovou identitou alebo si mozes poziadat na poste o identitu obcana. Mas v CR pobyt?
@diewcatqoo prihlasovanie na portál. E-CSSZ
@anonym_autor pokiaľ nemáš datovú schránku, tak ideálne banková identita.
Zijem v CR uz dlho, ale zatial som sa tam v nikdy neprihlasovala, takze asi moc neporadim. Ale do taktychto portalov sa da prihlasovat bud cez datovu schranku alebo bankovou identitou alebo si mozes poziadat na poste o identitu obcana. Mas v CR pobyt?
@diewcatqoo nemám tu žiadny pobyt
@anonym_autor pokiaľ nemáš datovú schránku, tak ideálne banková identita.
@tiezjedna dátovú schránku nemám, a identitou tiež nie
Ak mas cesky bankovy ucet, tak by slo aj bez pobytu urobit bankovu identitu. Cez nu sa da prihlasit na take portaly. Na datovu schranku a identitu obcana musis mat pobyt.
@tiezjedna dátovú schránku nemám, a identitou tiež nie
@anonym_autor keďže si hlásená na ČSSZ, tak pracuješ legálne. To ti platia na ruku alebo ti výplata chodí na cudzí bankový účet? Pretože keby chodil na tvoj, tak máš bankovú identitu. K tej stačí pas, nepotrebuješ ani trvalý pobyt.
@anonym_autor keďže si hlásená na ČSSZ, tak pracuješ legálne. To ti platia na ruku alebo ti výplata chodí na cudzí bankový účet? Pretože keby chodil na tvoj, tak máš bankovú identitu. K tej stačí pas, nepotrebuješ ani trvalý pobyt.
@tiezjedna mám normálnu zmluvu a bankový účet ale identitu na nom nemám
@tiezjedna mám normálnu zmluvu a bankový účet ale identitu na nom nemám
@anonym_autor skus sa informovat na identitu priamo v banke

Myslis teraz klasicky sa zaevidovat ako zamestnanec alebo prihlasovanie na portal?