icon

Ako sa prihlásiť do Českej správy sociálneho zabezpečenia?

14. okt 2025

Ahojte prosím kto pracujete v CZ na TPP. Ako sa prihlasijete do CSSZ? Potrebujem zistiť niečo s Pn

diewcatqoo
14. okt 2025

Myslis teraz klasicky sa zaevidovat ako zamestnanec alebo prihlasovanie na portal?

autor
14. okt 2025
@diewcatqoo

Myslis teraz klasicky sa zaevidovat ako zamestnanec alebo prihlasovanie na portal?

@diewcatqoo prihlasovanie na portál. E-CSSZ

diewcatqoo
14. okt 2025

Zijem v CR uz dlho, ale zatial som sa tam v nikdy neprihlasovala, takze asi moc neporadim. Ale do taktychto portalov sa da prihlasovat bud cez datovu schranku alebo bankovou identitou alebo si mozes poziadat na poste o identitu obcana. Mas v CR pobyt?

tiezjedna
14. okt 2025
@anonym_autor

@diewcatqoo prihlasovanie na portál. E-CSSZ

@anonym_autor pokiaľ nemáš datovú schránku, tak ideálne banková identita.

autor
14. okt 2025
@diewcatqoo

Zijem v CR uz dlho, ale zatial som sa tam v nikdy neprihlasovala, takze asi moc neporadim. Ale do taktychto portalov sa da prihlasovat bud cez datovu schranku alebo bankovou identitou alebo si mozes poziadat na poste o identitu obcana. Mas v CR pobyt?

@diewcatqoo nemám tu žiadny pobyt

autor
14. okt 2025
@tiezjedna

@anonym_autor pokiaľ nemáš datovú schránku, tak ideálne banková identita.

@tiezjedna dátovú schránku nemám, a identitou tiež nie

tiezjedna
14. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nemáš český bankový účet?

diewcatqoo
14. okt 2025

Ak mas cesky bankovy ucet, tak by slo aj bez pobytu urobit bankovu identitu. Cez nu sa da prihlasit na take portaly. Na datovu schranku a identitu obcana musis mat pobyt.

tiezjedna
14. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor keďže si hlásená na ČSSZ, tak pracuješ legálne. To ti platia na ruku alebo ti výplata chodí na cudzí bankový účet? Pretože keby chodil na tvoj, tak máš bankovú identitu. K tej stačí pas, nepotrebuješ ani trvalý pobyt.

autor
14. okt 2025
@tiezjedna

@anonym_autor keďže si hlásená na ČSSZ, tak pracuješ legálne. To ti platia na ruku alebo ti výplata chodí na cudzí bankový účet? Pretože keby chodil na tvoj, tak máš bankovú identitu. K tej stačí pas, nepotrebuješ ani trvalý pobyt.

@tiezjedna mám normálnu zmluvu a bankový účet ale identitu na nom nemám

diewcatqoo
14. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor skus sa informovat na identitu priamo v banke

tiezjedna
14. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor dá sa to nastaviť v internetovom bankovníctve