icon

Aké sú vaše skúsenosti s textilnými kuframi?

12. aug 2026

Ahojte, mam 20 rocny cestovny kufor :D uz sa mi mierne zasekava a sem tam sa mi rozide zips :D. Je to obycajny kufor z tesca a tazko sa ho vzdavam lebo je super. Ma len 1.5kg je z textilu-dizajnovi na pase nikdy nevidim taky isty-je nepomylitelny :D Ake mate kufre? Co pozeram teraz klasicke maju vyse 3kg co sa mi zda extra vela. Ofkial ste kupovali?

biba_18
12. aug 2026

netuším aký ťažký je môj kufor 😒
podmienka bola textilý a 2 kolieska, nie 4
mám american tourister
čierny
ak by si chcela by bol rozlíšiteľný - kúp na neho farebný popruh - ako som to urobila ja

marsmykkok
12. aug 2026

Ja mám Lasocki z CCC ale škrupinový. A nie je ťažký. A za mňa radšej škrupinový, ľahšie sa čistí, tie látkové sa čistia ťažko.

martinmmartin
12. aug 2026

kolieska dve velke neotacave integrovane do kufra. Nie tie ako na kancelarskej stolicke
Taketok su neznicitelbe vhodne(ejsie) ah do "terenu" a "nevymrdlaju" sa takmer nikdy

autor
12. aug 2026
@martinmmartin

kolieska dve velke neotacave integrovane do kufra. Nie tie ako na kancelarskej stolicke
Taketok su neznicitelbe vhodne(ejsie) ah do "terenu" a "nevymrdlaju" sa takmer nikdy

@martinmmartin aj samsonite maju vyse 3kg

autor
12. aug 2026
@biba_18

mám american tourister
čierny
ak by si chcela by bol rozlíšiteľný - kúp na neho farebný popruh - ako som to urobila ja

@biba_18 dakujem, pozriem, nasla som 2.5kg konecne nieco lahsie aj ked stale to nieje taky lahky kufor ako ja mam

anonym_753dc1
12. aug 2026

@anonym_autor toto je zaujímavé, lebo ja mám tiež textilný kufor z Tesca. Ma 15 rokov a stále funkčný.

anonym_f8dcc8
12. aug 2026
@biba_18

mám american tourister
čierny

@biba_18
Len 4 kolecka mozem ho kopat pred sebou v rade
handrovy Samsonlite, vyhoda handroveho ma dalsie zipsy zvonka, pridat blbosti.

mk1111111111
14. aug 2026

Aj my len textilne-cierne, rozsiritelne, 4 kolieska, mame poznacene, nenapisem ako, aby sa to neopakovalo, ako cervene maslicky🙈😂, nech ho vklude vzdy rychlo najdem

autor
14. aug 2026
@anonym_753dc1

@anonym_autor toto je zaujímavé, lebo ja mám tiež textilný kufor z Tesca. Ma 15 rokov a stále funkčný.

@anonym_753dc1 tak zial mne ho na letiskach nesetrili pri nakladani a cestujem pomerne casto

autor
14. aug 2026
@mk1111111111

Aj my len textilne-cierne, rozsiritelne, 4 kolieska, mame poznacene, nenapisem ako, aby sa to neopakovalo, ako cervene maslicky🙈😂, nech ho vklude vzdy rychlo najdem

@mk1111111111 a znacka? Aj ja mam svoj specificky sposob oznacenia :D

mk1111111111
14. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja nepozeram na znacku, aj tak tam s tym trieskaju hore dole, skoda penazi za znacku

autor
14. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor dobre tak dakujem ze si NEPOCHOPILA moju otazku, ja som chcela odporucania aky kufor si mam kupit. Definicia CIERNA A TEXTIL su mi akurat tak zbytocne...