Ako dlho vám trvá cesta do práce?
Pekne predpoludnie.. Ako dlho vam trva kazdodenna cesta do prace? a ako to mate daleko? Napriklad, mne trva z jednej strany mesta na druhu stranu mesta v spicke 42 minut cca. Pritom suseda zbehne na dialnicu a je vo vedlajsom krajskom meste za 30 min vraj. A este menej da za benzin ako ja. Ako daleko to mate vy denne do prace dochadzat? Autom ci peso a kolko vam to trva.
41 km, po dialnici, cca 25 min.
15min autom,cez dediny.Vecer ale ideme rychlejsie tak za 10min som doma.
mm 40 km. erárnym autobusom cez Strečno. O 9 h. večer - 30 min., v piatok po 14 h. aj 1,5 h.
A miniem za mesiac tak nadrz a pol,teda do 100vky za mesiac prejazdim,zalezi aj ako casto mimo prace,chodim do mesta.Niekedy to je aj kazdy den,mimo prace takze opät,dalsich 15min.do mesta.
Alebo ideme zase s muzom,aj on minie nadrz a pol no tem ma plnu nadrz prave za 100vku.
ja idem len po meste 10 min autom, bezohladu na zapchy/dopravu. kolko ma to stoji netusim, niekedy idem 2x dotyzdna a niekedy kazdy den.
20 minút autom.... 28 km....žiadna dialnica
Ja chodim MHD, lebo mi firma prispieva na rocny listok a mame uz len jedno auto, ktorym chodi muz. Idem priamo, zvacsa sa snazim mimo spicky, takze za pol hodinu som vacsinou z domu v office. Naspat to byva 30-40 min. Ale kedze mame 50% home office, nechodim kazdy den 🙏
12km,autom 10-15min
90 km hodina vlakom a potom 8 minut peso zo stanice do firmy.
ja dochádzam cca 40 km, záleží či idem po diaľnici alebo nie, a cesta trvá rôzne, od 35 minút až po hodinu a pol niekedy, ale väčšinou je to tých 50 minút jedným smerom. bývame medzi BA a Trnavou, v obci nemáme vlakovú zastávku ani priamy autobus do BA.
@anonym_autor z jednej strany mesta na druhu - autom cca 20min + 20min este pesi (mohla by som ist namiesto pesi 5min elektrickou a aj idem, ked je hnusne). MHD hodinu, lebo prestupy su tak uzasne naplanovane (v tom je 10+10min pesi).
2minuty peši.Ked si švihnem minútku
Z zo stredu mesta na koniec … 23 km, o 6.00 20-23 min po 7.30 ca 1h. S MHD 45-50 min + 15-20 min pesi (o 6,00 rano… neskor sa predlzuje na 1,5h )
25km v rámci mesta, väčšia časť je diaľničný obchvat, ak sú prázdne cesty, tak 20min, ak je nejaký problém - no už to bolo aj 100 minút 😀 Ale väčšinou je to do tých 30min.
20cminut vlak 20e mesačne
MHD v ramci BA 20-30 min aj s cestou na zastavku a domov
@anonym_autor pol minúty, aj menej..Z kuchyne do izby 😀
tam 30 km a späť 30 km, po 35 min. , PO - PIA - PHM cca: 250 €
5 km, 10-12 minút autom..
Na opacny koniec KE bud 15 minut zrychlenym spickovym spojom alebo 45 minut okruznym mimo spicky.
@anonym_autor Mhd 9-11min podla semaforov😁 Ked je na jar uz teplejsie domov sa obcas prejdem pesi, ale to uz vychadzkovym tempom je cca do 30min🙂
@anonym_autor "Napriklad, mne trva z jednej strany mesta na druhu stranu mesta v spicke 42 minut cca. Pritom suseda zbehne na dialnicu a je vo vedlajsom krajskom meste za 30 min vraj."
To sa dostane len na okraj mesta, keď si aj ona pripočíta 42 minút na prejazd mesta tak to má 72 minút spolu.
@anonym_autor Ja pracujem prevazne z domu, ale ked musim ist na office, tak to mam hodinu cestu do prace. Ak by som to vsak mala obsolvovat pravidelne na dennej baze, tak by som tam uz urcite nepracovala 😁. Takto mi to ale vyhovuje a neprekaza.
0 metrov, 0eur ja. Ale manžel cca 45 min.
ja to mam cca 2,5km klucka kancelaria - klucka doma cca 9min.. chodím elektrickou 3 zastavky bez prestupu. Ak potrebujem ist autom, tak je to dlhsie... cesta cca 15 min aj s zaparkovaním v garazi a potom 300m pešo do kancelárie.. radsej chodím elektrickou ale napriklad dnes som autom, lebo potom idem este na nakup a k babke.
7km autom, ale iba posledné 4mesiace, pretože sme sa sťahovali. Inak som dochádzala 12rokov 24km
Cca 15 min pešo,
@anonym_autor ja 40 minut
Vstanem, zapnem pc a mozem pracovat. Raz za cas kancelaria cca 10 min pešo. Mam to fajn a som rada.

Ja chodim mhd a cesta mi trva 18 minut bez prestupov