icon

Ako si prenajať auto na Malorke?

Dnes o 11:27

Ahojte, poradte od koho si prenajat auto na Malorke. Na bookingu som nasla vela na vyber, avsak na co si dat pozor? S cim mate dobre/zle skusenosti?

martinmmartin
Dnes o 11:40

Lokalne firmy s lokalnym sidlom onktorych si nikdy nic nepocula su za mna vzdy top, Na druhom mieste medzinaridne koncerny a uplny pruser su objednavky cez tretie firmy co funguju iba ako sprostredkovatel ale auta nemaju ziadne - expedia, rentalcars.com atd

bomba36
Dnes o 11:46

Normálne sme prišli do požičovne pri hoteli, vybrali si a dohodli sa na dátume od-do. Žiadna veda sa nekonala.

kiki68
Dnes o 11:48

@anonym_autor my sme cez sunrental Cars, ale islo to pod avis myslim, na letisku sme normal prebrali auto, je tam garaz dost velka hned oproti terminalu. V Palme sme teda na letisku vzali auto a tiez tam dopravili, tiez detsku sedacku sme brali k tomu, tam bola nejaka zaloha okolo 100 eur .

autor
Dnes o 12:06

Ja by som si chcela uz teraz booknut auto na leto, kedze to vyjde dost lacnejsie len mam obavy ci tam nebudu nejake skryte poplatky alebo ci tie firmy nejak nevymyslaju, ked maju vratit depozit.

autor
Dnes o 12:07
@bomba36

Normálne sme prišli do požičovne pri hoteli, vybrali si a dohodli sa na dátume od-do. Žiadna veda sa nekonala.

@bomba36 Ale ja si chcem booknut auto uz teraz na leto. Nie na mieste, ked tam prideme.

autor
Dnes o 12:09
@martinmmartin

Lokalne firmy s lokalnym sidlom onktorych si nikdy nic nepocula su za mna vzdy top, Na druhom mieste medzinaridne koncerny a uplny pruser su objednavky cez tretie firmy co funguju iba ako sprostredkovatel ale auta nemaju ziadne - expedia, rentalcars.com atd

@martinmmartin Ok, dik za info. Vies mi, teda, konkretne niekoho odporucit?

kiki68
Dnes o 12:34
@anonym_autor

@bomba36 Ale ja si chcem booknut auto uz teraz na leto. Nie na mieste, ked tam prideme.

@anonym_autor tak to sprav ako my, tiez sme to popredu bookli. Ved mas rozne tie vacsie spolocnosti, ako napr avis, goldencars a kadeco dalsie. Nas vyslo na tyzden vacsie auto cca 400 eur. Auto krasne, nove, ciste a nova autosedacka pre dieta, nevyzerala byt velmi pouzivana. Mali sme take mensie SUV toyotu myslim.

tenerifka
Dnes o 12:40
@anonym_autor

@martinmmartin Ok, dik za info. Vies mi, teda, konkretne niekoho odporucit?

@anonym_autor my mame v celom Spain dobru skusenost s Goldcar....

anonym_01ac03
Dnes o 13:49

my sme mali cez WIBER

guudy
Dnes o 14:11

@anonym_autor hlavne si zaplatte poriadnu poistku…

natalka13
Dnes o 14:18

Vsade obj. Cez net este pred dovolenkou.
Pozerame ako daleko je pozicovna od letiska.

anonym_af8981
Dnes o 15:09
@guudy

@anonym_autor hlavne si zaplatte poriadnu poistku…

Veru tak

@anonym_autor na SK mozes tiez pre istotu dopoistit

natalka13
Dnes o 15:39
@anonym_af8981

Veru tak

@anonym_autor na SK mozes tiez pre istotu dopoistit

@anonym_af8981 ako poisti na SK auto o ktorom nic nevie? Typ spz....

anonym_af8981
Dnes o 15:41
@natalka13

@anonym_af8981 ako poisti na SK auto o ktorom nic nevie? Typ spz....

@natalka13 vie si dopoistiit skody na prenajatom aute, nemusi udat ani auto. V ramci klasickeho cestovneho poistenia. Napr. Axa to ponuka

natalka13
Dnes o 15:43
@anonym_af8981

@natalka13 vie si dopoistiit skody na prenajatom aute, nemusi udat ani auto. V ramci klasickeho cestovneho poistenia. Napr. Axa to ponuka

@anonym_af8981 a naco? Ved si pozicia auto s full poistkou. Nik to auto pri preberani nekontroluje. Casto tam ani nik nieje, kluce hodim do schranky.

anonym_af8981
Dnes o 15:46
@natalka13

@anonym_af8981 a naco? Ved si pozicia auto s full poistkou. Nik to auto pri preberani nekontroluje. Casto tam ani nik nieje, kluce hodim do schranky.

@natalka13 jasne, ale pre istotu, niekedy sa spravne neporozumiete a toto je par eur naviac a mam pokoj.

autor
Dnes o 16:40
@kiki68

@anonym_autor tak to sprav ako my, tiez sme to popredu bookli. Ved mas rozne tie vacsie spolocnosti, ako napr avis, goldencars a kadeco dalsie. Nas vyslo na tyzden vacsie auto cca 400 eur. Auto krasne, nove, ciste a nova autosedacka pre dieta, nevyzerala byt velmi pouzivana. Mali sme take mensie SUV toyotu myslim.

@kiki68 Ved o tom je diskusia, ze to takto chcem spravit 🤣 Otazka je cez koho konkretne...s kym maju ludia dobre skusenosti 😀

autor
Dnes o 16:46
@tenerifka

@anonym_autor my mame v celom Spain dobru skusenost s Goldcar....

@tenerifka Ok, pozriem ich, dakujem ☺️

kiki68
Dnes o 17:18
@anonym_autor

@kiki68 Ved o tom je diskusia, ze to takto chcem spravit 🤣 Otazka je cez koho konkretne...s kym maju ludia dobre skusenosti 😀

@anonym_autor ja som napisala ze co sme tam pouzili my. Na letisku tie male spolocnosti nie su