icon

Ako si bezpečne požičať auto na Sicílii?

29. aug 2026

Ahojte, poradite prosim s akou požičovňu ste mali dobre skusenosti. Znamy mi radi riešiť auto cez booking ale z toho mam trochu obavy - mate niekto pozitivnu skusenost aj v prípade skodovej udalosti?

martinmmartin
30. aug 2026

@anonym_autor auto ries vzdy priamo cez pozicovnu a nie cez tretie agentury ako booking: Ak je skoda tak platis zo svojho a vymahas od bookingu co je na dlhe lakte. Priamo ked bookujes v pozicovni neriesis nic.
Na sicilii mam dobru skusenost so "sicily by car" a centauro. Uplne seriozne jednoduche jednanoe a max spokojnost. Centauro je trosku sofistikovanejsie s krajsimi a novsimi autami. U sicily by car som dostal opryskanu Pandu co ale je absolutna parada lebo fakt neriesis kazdy skrabanec ked je iz "predskrabnuta" miloon krat

katkaseiner
30. aug 2026

Ja mam tiez dobru skusenost so "Sicily by car", mali sme dokonca 2 auta na striedacku lebo nemali na cely tyzden jedno auto. Okrem toho ze nam dalsi depozit blokli a postupne sme cakali na odblokovanie 2 depozitov, všetko bolo v najlepšom poriadku. Samozrejme plnu poistku sme mali. V Trapani sme ak brali aj odovzdali auto.

gumkac19
30. aug 2026

@anonym_autor my berieme auto cez booking veľa krát v pohode, teraz v Bari cez booking tiež...keďže on je len vyhľadávač...napr mňa lacnejšie vyšlo auto cez booking ako priamo v danej spoločnosti (stále si overujem)