Ako si bezpečne požičať auto na Sicílii?
29. aug 2026
Ahojte, poradite prosim s akou požičovňu ste mali dobre skusenosti. Znamy mi radi riešiť auto cez booking ale z toho mam trochu obavy - mate niekto pozitivnu skusenost aj v prípade skodovej udalosti?
Ja mam tiez dobru skusenost so "Sicily by car", mali sme dokonca 2 auta na striedacku lebo nemali na cely tyzden jedno auto. Okrem toho ze nam dalsi depozit blokli a postupne sme cakali na odblokovanie 2 depozitov, všetko bolo v najlepšom poriadku. Samozrejme plnu poistku sme mali. V Trapani sme ak brali aj odovzdali auto.
@anonym_autor my berieme auto cez booking veľa krát v pohode, teraz v Bari cez booking tiež...keďže on je len vyhľadávač...napr mňa lacnejšie vyšlo auto cez booking ako priamo v danej spoločnosti (stále si overujem)

@anonym_autor auto ries vzdy priamo cez pozicovnu a nie cez tretie agentury ako booking: Ak je skoda tak platis zo svojho a vymahas od bookingu co je na dlhe lakte. Priamo ked bookujes v pozicovni neriesis nic.
Na sicilii mam dobru skusenost so "sicily by car" a centauro. Uplne seriozne jednoduche jednanoe a max spokojnost. Centauro je trosku sofistikovanejsie s krajsimi a novsimi autami. U sicily by car som dostal opryskanu Pandu co ale je absolutna parada lebo fakt neriesis kazdy skrabanec ked je iz "predskrabnuta" miloon krat