icon

Ako zvládajú muži a ženy dlhé cesty autom?

26. mar 2026

Ahojte, keď som mala do 40, tak mi cesta 5h sama autom, 3h sama autom nerobila vôbec problém. Bežne som tak cestovala. Ráno som vstala o 05.00, aby som o 06.00 vyrazila, o deviatej som bola na našej pobočke v inom meste, tam som bola do 16.00, potom som sadla do auta a cestovala 3h späť. Aj BA-KE som robila bez problémov, prišla som domov a potom som ešte išla von. Dnes mám 43r a chcem vedieť, či iba ja to nedávam, ale sú viacerí, koho to vyčerpáva. 3h cesta autom má unaví a doma už ledva žijem večer. Len dám veci do práčky, osprchujem sa a ležím a pozerám telku. Milovala som vždy šoférovanie. A teraz ma to dlhé šoférovanie po neznámych cestách ubíja. Okrem toho prídem so suchými červenými očami a niekedy zaľahnuté v ušiach. Čo nedávam určite je BA-KE na otočku. Tu musím prespať jeden večer a potom idem domov. Ale obdivujem ľudí, ktorý ráno o 04.00 sadnú do auta, po ôsmej prídu do KE, tam sú celý deň, aby si o piatej sadli do auta a večer o deviatej prišli do BA. Naozaj klobúk dole. Myslíte, že muži to dlhé šoférovanie zvládajú lepšie? Alebo aj ženy sú s tým v pohode a len u mňa je únava materiálu?

Strana
z2
anonym_b3c507
26. mar 2026
@natalka13

My s muzom v tvojom veku v poho Zeneva -BA.
Po 50tke? Delime si cesty s radostou na 400-500km useky.

@natalka13 Ale tu sa jedná koľko krát týždenne, mesačne..aj môj muž 3x do roka otočí Grécko,Taliansko ci iné krajiny aj na jeden krát a to má už 50+ale častejšie nie. A ženy amo nemám v okolí čoby cestovali denne okolo 1000km. Väčšina má problémy s jazdenim na dlhšie trasy ako ja.

Strana
z2