Ako zvládajú muži a ženy dlhé cesty autom?
Ahojte, keď som mala do 40, tak mi cesta 5h sama autom, 3h sama autom nerobila vôbec problém. Bežne som tak cestovala. Ráno som vstala o 05.00, aby som o 06.00 vyrazila, o deviatej som bola na našej pobočke v inom meste, tam som bola do 16.00, potom som sadla do auta a cestovala 3h späť. Aj BA-KE som robila bez problémov, prišla som domov a potom som ešte išla von. Dnes mám 43r a chcem vedieť, či iba ja to nedávam, ale sú viacerí, koho to vyčerpáva. 3h cesta autom má unaví a doma už ledva žijem večer. Len dám veci do práčky, osprchujem sa a ležím a pozerám telku. Milovala som vždy šoférovanie. A teraz ma to dlhé šoférovanie po neznámych cestách ubíja. Okrem toho prídem so suchými červenými očami a niekedy zaľahnuté v ušiach. Čo nedávam určite je BA-KE na otočku. Tu musím prespať jeden večer a potom idem domov. Ale obdivujem ľudí, ktorý ráno o 04.00 sadnú do auta, po ôsmej prídu do KE, tam sú celý deň, aby si o piatej sadli do auta a večer o deviatej prišli do BA. Naozaj klobúk dole. Myslíte, že muži to dlhé šoférovanie zvládajú lepšie? Alebo aj ženy sú s tým v pohode a len u mňa je únava materiálu?

My s muzom v tvojom veku v poho Zeneva -BA.
Po 50tke? Delime si cesty s radostou na 400-500km useky.
@natalka13 Ale tu sa jedná koľko krát týždenne, mesačne..aj môj muž 3x do roka otočí Grécko,Taliansko ci iné krajiny aj na jeden krát a to má už 50+ale častejšie nie. A ženy amo nemám v okolí čoby cestovali denne okolo 1000km. Väčšina má problémy s jazdenim na dlhšie trasy ako ja.