Bezplatná trasa z Bratislavy do Kittsee
Zdravím, dá sa ísť z Bratislavy do Kittsee (nakupná pasáž K1/K2) a späť bez Rakúskej diaľničnej známky - vyhnúť sa spoplatneným cestám? Ak hej, akou trasou? Ďakujem
Jasne, cez lafko, cez hran prechod berg, rovno na kruhac, na kruhaci odbocit vlavo a stale rovno az do kittsee, tam na kruhaci vpravo a si tam
Google maps ovládam, ale už mi raz vyznačilo bezplatnú trasu, ktorá skončila pokutou, preto som hľadala niekoho, kto takto reálne chodieva
Porovnávaj trasy s viacerými mapami https://mapy.com/s/jupemuhojo
@anonym_autor chod normalne cet hranicu Berg. Prejdes ju a ides stale rovno po ceste az prides ku kruhacu. Ak by si z neho vysla rovno, ides do Hainburgu. Ak na kruhaci zabocis dolava, ides do Kittsee. Stale rovno po tej ceste, az prides opat ku kruhacu a tam zabocis doprava. A uz vidis tie obchody. Ziadne platby, dialnica je o kusok dalej.
@anonym_autor alebo mozes ist po Dolnozemskej okolo Slnecnic, odbocis do Jaroviec ci ako sa to tam vola, prejdes ich (na krizovatke v Jarovciach doprava) a si v Rakusku... tam stale rovno a si rovno v Kitsee
Daj si do google Berg hranicny prechod odtil ani navigaciu nepotrebujes, na kruhaci dolava 2 odbocka … sleduj SVK Spz … vacsina sa plazi na nakup hlavne v piatok … stale rovno, prejdes Berg do Kittsee na kruhaci pri pumpe 1 odbocka a rovno … po lavej strane mas nakupne centrum - k dialnici nemas ako prist
Nejde tam cyklotrasa?
Ahojte, prosím prišla niekomu pokuta ? Ja som dnes išla do Kittsee, navigácia samozrejme navigovala cez D4 a už neskoro som si všimla, že som na diaľnici v Rakúsku 🤦🏼♀️ zišla som dole prvým výjazdom na kruháč a do Kittsee. Tak snáď nič nepríde...

google maps? Waze?