icon

Bezplatná trasa z Bratislavy do Kittsee

28. aug 2025

Zdravím, dá sa ísť z Bratislavy do Kittsee (nakupná pasáž K1/K2) a späť bez Rakúskej diaľničnej známky - vyhnúť sa spoplatneným cestám? Ak hej, akou trasou? Ďakujem

janai1
28. aug 2025

google maps? Waze?

deedol
28. aug 2025

Jasne, cez lafko, cez hran prechod berg, rovno na kruhac, na kruhaci odbocit vlavo a stale rovno az do kittsee, tam na kruhaci vpravo a si tam

autor
28. aug 2025

Google maps ovládam, ale už mi raz vyznačilo bezplatnú trasu, ktorá skončila pokutou, preto som hľadala niekoho, kto takto reálne chodieva

anonym_2274d4
28. aug 2025

Porovnávaj trasy s viacerými mapami https://mapy.com/s/jupemuhojo

anonym_b08911
28. aug 2025

@anonym_autor chod normalne cet hranicu Berg. Prejdes ju a ides stale rovno po ceste az prides ku kruhacu. Ak by si z neho vysla rovno, ides do Hainburgu. Ak na kruhaci zabocis dolava, ides do Kittsee. Stale rovno po tej ceste, az prides opat ku kruhacu a tam zabocis doprava. A uz vidis tie obchody. Ziadne platby, dialnica je o kusok dalej.

zic
28. aug 2025

@anonym_autor alebo mozes ist po Dolnozemskej okolo Slnecnic, odbocis do Jaroviec ci ako sa to tam vola, prejdes ich (na krizovatke v Jarovciach doprava) a si v Rakusku... tam stale rovno a si rovno v Kitsee

olimuc
28. aug 2025

Daj si do google Berg hranicny prechod odtil ani navigaciu nepotrebujes, na kruhaci dolava 2 odbocka … sleduj SVK Spz … vacsina sa plazi na nakup hlavne v piatok … stale rovno, prejdes Berg do Kittsee na kruhaci pri pumpe 1 odbocka a rovno … po lavej strane mas nakupne centrum - k dialnici nemas ako prist

hildeberta
28. aug 2025

Nejde tam cyklotrasa?

ivonetta
22. okt 2025

Ahojte, prosím prišla niekomu pokuta ? Ja som dnes išla do Kittsee, navigácia samozrejme navigovala cez D4 a už neskoro som si všimla, že som na diaľnici v Rakúsku 🤦🏼‍♀️ zišla som dole prvým výjazdom na kruháč a do Kittsee. Tak snáď nič nepríde...