icon

Dialničná známka do Rakúska

5. sep 2025

ahojte, do parndorfu mi treba rakusku dialnicnu vsak?
a zaroven sa ccem opytat ktorym vyjazdom je najlepsie zijst priamo pri obchodoch?
Viem ze som raz odbocila zle a isla som dedinkami🙈🤣

tilly
5. sep 2025

Keď chceš ísť po diaľnici, musíš mať nálepku. Ale môžeš ísť aj mimo diaľnic, čo odporúčam a nemusíš hľadať správny výjazd, ideš rovno do outletu.
My teraz stojíme bez pohnutia tretiu hodinu na diaľnici a v poslednom čase sa nám toto deje často. Rakúske diaľnice sú drahé, všade obmedzená rýchlosť, všade sa pracuje, otras. Radšej fakt mimo diaľnice na kratšie vzdialenosti. My len prechádzame rakúskom.

mirola
5. sep 2025

chod podla navigacie.. tu ma kazdy

lizatko1009
5. sep 2025

nepotrebujes dialnicnu, usetris par min a to sa ti za tu cenu neoplatí. pojdes mimo diaľnic

martinmmartin
5. sep 2025

A nezabudaj ze v Parndorfe kupujes tovar vyrobeny iba pre Outlet za riadnu cenu. V Outletoch nikdy v zivote neboli ziadne zlavy ( aj ked tam mas milion nalepiek) Je to tovar vyrobeny iba pre outlet a predava sa tam za plnu cenu ( preto tam nenajdes Ralph Loren obchod ale iba POLO Ralph Loren ... atd)

luliu
5. sep 2025

@anonym_autor môžeš ísť po diaľnici ale je to úplne zbytočne, rovnako sa tam dostaneš aj mimo diaľnice, vzdialenosť ešte aj kratšia

lucik194
5. sep 2025

pojdes prechodom Berg (starý prechod v Petrzalke ten co je kilometer od Incheba), potom kruhac, smer Kitsee a popri dialnici ide cesta cislo 50, Gattendorf, Neudorf , Parndorf,

dialnicnu zbytocne kupis, neoplati sa, ta cesta byva poloprazdna a je hlavne dobra, cez vikend ale bude plnsia, kvoli slovakom, co idu nakupovat.

janka2501
5. sep 2025
@tilly

Keď chceš ísť po diaľnici, musíš mať nálepku. Ale môžeš ísť aj mimo diaľnic, čo odporúčam a nemusíš hľadať správny výjazd, ideš rovno do outletu.
My teraz stojíme bez pohnutia tretiu hodinu na diaľnici a v poslednom čase sa nám toto deje často. Rakúske diaľnice sú drahé, všade obmedzená rýchlosť, všade sa pracuje, otras. Radšej fakt mimo diaľnice na kratšie vzdialenosti. My len prechádzame rakúskom.

@tilly dnes horel kamion ped Swechatom, a uzavreli dialnicu

autor
5. sep 2025
@lucik194

pojdes prechodom Berg (starý prechod v Petrzalke ten co je kilometer od Incheba), potom kruhac, smer Kitsee a popri dialnici ide cesta cislo 50, Gattendorf, Neudorf , Parndorf,

dialnicnu zbytocne kupis, neoplati sa, ta cesta byva poloprazdna a je hlavne dobra, cez vikend ale bude plnsia, kvoli slovakom, co idu nakupovat.

@lucik194 dakujen

martul
5. sep 2025
@martinmmartin

A nezabudaj ze v Parndorfe kupujes tovar vyrobeny iba pre Outlet za riadnu cenu. V Outletoch nikdy v zivote neboli ziadne zlavy ( aj ked tam mas milion nalepiek) Je to tovar vyrobeny iba pre outlet a predava sa tam za plnu cenu ( preto tam nenajdes Ralph Loren obchod ale iba POLO Ralph Loren ... atd)

@martinmmartin a zase jedna zbytočná odpoveď, na ktorú nebola položená otázka. Ale ok, u teba bežná vec.

tilly
5. sep 2025
@janka2501

@tilly dnes horel kamion ped Swechatom, a uzavreli dialnicu

@janka2501 viem, spala som tam v aute tri hodiny