icon

Kedy kupujete letenky na leto?

Včera o 12:05

Hladam letenky na leto. Odkedy sa predavaju? Zatial,co pozeram odlety z BA,nenaslo mi nic.

muchotrafka298
Včera o 12:15

Letenky kupujem vtedy, ked su pre mna v prijatelnej cene. Kludne aj 8-9 mesiacov vopred.
Bezne letecke spolocnosti predavaju letenky rok dopredu, low costy menej, ale na leto uz boli dostupne v oktobri. Ryanair ma uz leto v ponuke niekolko mesiacov. Letovy plan sa meni v oktobri a marci. Pokial nie su odlety zatial nahodene, tak je mozne aj to, ze dana destinacia nebude z Bratislavy ani obsluhovana. Pockaj do marca, kedy bude letovy poriadok na jar a leto.

crazy_cat_lady
Včera o 12:36

My letime v juli a letenky sme kupili v decembri, ked boli lacnejsie

anonym_c46dae
Včera o 12:48

europa 6 tyzd pred odletom byva najlacnejsia

lucik194
Včera o 12:52

na jesen sa uz dali kupit letenky na leto .

minuly rok na silvestra boli najlacnejsie na leto (do tej destinacie, co sme hladali).

lucik194
Včera o 12:54

uz vobec neplati, ze europa 6 tyzdnov dopredu byva najlacnejsia, taktiez v minulosti vsade ospevovane inkognito okno, to uz davno neplati

anonym_c46dae
Včera o 13:09
@lucik194

uz vobec neplati, ze europa 6 tyzdnov dopredu byva najlacnejsia, taktiez v minulosti vsade ospevovane inkognito okno, to uz davno neplati

@lucik194 no ja co sledujem tak mi to zatial vychadza a to sledujem a beham celkom dost aj precestovane mam vela

anonym_c46dae
Včera o 13:11

Napriklad Rim na februar jarne prazdniny v lete ked som zacala sledovat stal 150e, teraz 95e, z viedne siel az na 60e

autor
Včera o 13:35

Cez aku stranku kupujete?

anonym_c46dae
Včera o 13:40

Sledujem cez skyscanner a kupujem vzdy cez letecku spolocnost

lucik194
Včera o 13:41
@anonym_c46dae

Napriklad Rim na februar jarne prazdniny v lete ked som zacala sledovat stal 150e, teraz 95e, z viedne siel az na 60e

@anonym_c46dae ale tu sa bavime o letenkach na leto, nie mimo sezonu…..
treba citat, co sa pyta autorka

anonym_c46dae
Včera o 13:45
@lucik194

@anonym_c46dae ale tu sa bavime o letenkach na leto, nie mimo sezonu…..
treba citat, co sa pyta autorka

@lucik194 leto detto minuly rok malta uvodna dena 180e, v juni na jul 70e

muchotrafka298
Včera o 14:35

Letenky na leto do kupacich destinacii nikdy nie su lacne. Pre kazdeho je vyhodna cena nieco ine. Tak isto z mojej skusenosti denne lety byvaju drahsie ako lety skoro rano alebo neskoro vecer. Treba kupovat vzdy len na stranke leteckej spolocnosti, lebo v pripade akehokolvek problemu je clovek kontaktovany priamo, nie cez sprostredkovatela.

anonym_b16f07
Včera o 15:08

kupovali sme na august v novembri, letenky na leto uz su davno v predaji, kde hladas, ked si nic nenasla?

mk1111111111
Včera o 15:27

My v septembri na september z BA

anonym_dfd251
Včera o 15:50
@muchotrafka298

Letenky na leto do kupacich destinacii nikdy nie su lacne. Pre kazdeho je vyhodna cena nieco ine. Tak isto z mojej skusenosti denne lety byvaju drahsie ako lety skoro rano alebo neskoro vecer. Treba kupovat vzdy len na stranke leteckej spolocnosti, lebo v pripade akehokolvek problemu je clovek kontaktovany priamo, nie cez sprostredkovatela.

@muchotrafka298 tak ja som vcera kupila kanarske ostrovy za 20 eur na leto :D ano skoro rano a neskoro vecer su nizsie letiskove poplatky pre letecke spolocnosti preto nizkonakladovky maju blbe odlety a prilety.

abbey1
Včera o 16:36

Na august som už kúpila, hneď ako otvorili linku. Boli skutočne lacné. Máj je tiež naplánovaná dovolenka a. Ešte chceme niekam natlačiť Taliansko, ale to budem kupovať letenky na poslednú chvíľu jún alebo september.
Kam chceš lete ísť, keď vraj nevieš nájsť letenky!