Koľko kilometrov cestujete do práce?
Kolko km cestujete do prace ?co je pre vás ešte zvládnutie ja m 25 km najviac ma vyčerpá cesta keď idem autobusom
Mala som 12 km v rámci BA. Vedelo to byt zvyčajne cca 15-20 minút, ale keď zápchy a predvianočné nákupy (keďže blízko je obchodak) tak hodina. To bolo aj napr skoro 2 mesiace pred Vianocami, že takto každý deň… potom som mala cca 10 minút (mhd + peši) a teraz cca 8 minút (mhd+ trochu peši) aj ja si ich hľadám pracu podľa dochadzania, keďže 2 hodiny denne sa mi v rámci BA nechce cestovať
Roky som cestovala 21km busom, teraz skôr autom a úplne v pohode. Prečo by to malo byť vyčerpávajúce?
Teraz je to 0 keďže mám trvalý HO. V predošlej to bolo okolo 15km, do 20 minút autom. Dlhšie ako 30 min by som ani necestovala, kým by som ozaj nemusela.
@anonym_autor 45km tam a aj spat. Najhorsie je sa vymotat z mesta, uz ked sa dostanem na dialnicu za 30 minut som doma, ale po meste mi to trva tak 15 minut v priemere, zalezi od dopravy 🫣
Znama ide najprv cca 10 min autom z domu na stanicu a potom 1.15 hod rychlikom z A do B. Rano najneskor 7.30 musi byt v praci a domov ide vacsinou okolo tretej. Necestovala by som tak , urcite by som hladala nieco blizsie, urcite by nieco nasla, no jej to nejak nevadi
0km, z postele prejdem do pracovne 😁
25 km, busom to mám bez prestupu 40 minút. Keď som ešte žila v Ba a ráno chodila do školy, tak som častokrát cestovala aj hodinu a pol.
@anonym_autor Presný počet km neviem, ale cestujem 35 minút autobusom. Ako píšeš, je to vyčerpávajúce, ale keď nie som vodič, nič sa nedá robiť.
@anonym_autor 50km tam 50km naspat ale len raz do týždňa inak mam HO
Ja 2.5km a manžel necelých 4km 😊
@anonym_autor 15 km MHD v meste
@anonym_autor
39 km a vlastným autom. Dve denné,dve nočné a štyri dni voľna. 😉👍
Z Ružinova na palisády a už zdá mi to zdá ďaleko. Autom 10-15 minút, MHD 17 minút plus cca 15 minút rýchlej chôdze do kopca
5,5 km, do polhodinky - bicyklom. MHD s cestou na zastávku, čakaním, cestovaním a cestou zo zastávky je to rovnako. Autom by som preparkovala aj posledné gate. Do 10 km bicyklom je pre mňa akceptovateľné. To znamená aspoň relatívne bezpečnú cestu. Ale samozrejme, ak by išlo o existenčnú záležitosť, beriem všetko a nejako sa zariadim, pokiaľ ide o dopravu.
Znama ide najprv cca 10 min autom z domu na stanicu a potom 1.15 hod rychlikom z A do B. Rano najneskor 7.30 musi byt v praci a domov ide vacsinou okolo tretej. Necestovala by som tak , urcite by som hladala nieco blizsie, urcite by nieco nasla, no jej to nejak nevadi
@anonym_60adbf toto mi pripomina mna. Tiez som to tak mala... ale bolo leto, dalo sa to. Potom dosli povodne a z 1,15 vo vlaku sa stali 2 hodiny jednym smerom.
Ziadala som o zmenu projektu a ist blizsie, tak to mam aktualne 52 km jednym smerom. Myslim, ze blizsie uz si robotu v odbore nenajdem. Dochadzanie mi nevadi, trva to pol hodku po dialnici a potom od 4 do 25 min - podla semaforov a kolon... jedine minus je, ze to lezie dost do penazi... ale nemam dovod menit bydlisko. Decka maju super skolu u nas v meste...
0 km. Home office. Milujem to. Ale nie je to pre každého
@anonym_ff55f0
Tiez 5 m zo spalne
12 km alebo 20 km podla toho, ktorou trasou sa vyberiem. Oboje autom a oboje trva cca 20 minut. V case spicky je to samozrejme dlhsie, ale snazim sa ist skor ako je spicka. Sikovny sofer + zelena vlna v meste okolo obeda = da sa za 15 minut, ale ja idem podla predpisov + tesne pred spickou, aut je viac, vzdy ma aspon jeden semafor zastavi. Suhlasim s tym, ze najhorsie je vymotat sa z mesta, potom to uz ide rychlo.
Za mna tato vzdialenost autom nie je nic hrozne.
8km.. Do roboty chodím mhd a z roboty peso
Mam v priemere 3x do tyzdna sluzobku, inak primarne homeoffice a obcas sa ukazem v kancli.
Do kanclu je to 85km (1,5 hodiny) a sluzobky rozne, niekedy do 200-400 km, inokedy kludne aj viac.
Poslednu cestu od zakaznika domov som soferoval cca 8,5 hodiny ciateho casu bez prestavok. Ak sa k tomu prirata aj 6 hodin prace na mieste tak je to uz celkom zaberacka.
Nestazujem sa, len chcem pri tych ostatnych km poukazat na to, ze existuje aj takyto druh prace. Len pre info, nepracujem v spedicii.
@anonym_ff55f0
Tiez 5 m zo spalne
@anonym_58cd0e mne to vyhovuje, všetko stíham pustím práčku, sušičku, vysávač. Nemám potrebu byť v kolektíve, a zrážať sa s divnými kolegyňami. Poobede mám množstvo času a priestoru na mnohé iné aktivity
ked idem vlakom tak to mam 77 km tam a tolko spat (hodina jedna cesta) a plus mhd cca 20 minut. Chodim max 3x do tyzdna. Vycerpava ma to ale v okoli by som pracovala za ovela menej peňazí.
Auto ked ideme s muzom raz za cas, je to 100 km, vacsina po dialnici ale cesta trva tiez 1,5 hodiny a stojime v zapche celkom dost.
Mám to cca 15km. Cestujem autobusom. Bez prestupu 15min s prestupom cca 25min.
@anonym_autor ja mam cca 17km, manzel 25. V pohode autom. Su taki, co fochadzaju u manzela aj viac km.

65km tam a 65km späť. Autobusom mám 2x prestup a cesta mi trvá 2 hodiny.