Konečne sneh - radosť aj zmätok na cestách
Dobrý večer 😊. Dnes to bolo na cestách ako ...no opäť všetci prekvapení, niekto ešte na letných,niekto na bicykloch, snežné pluhy vytiahli až keď sa ľudia začali v kolónach modliť a vzývať "boha pluhov"🤭. Každý nervózny, nevrlý no ja som normálne rada,že nasnežilo,vytiahla som nové snehule a so zápalom chuti lopatovať odhadzovala sneh,robila konečne chodníčky,ako dakedy (dakedy to boli skôr zákopy) 😜, kiež by to vydržalo aspoň do Silvestra. Máte radi zimu? Mám rada aj leto,ale aj zima má svoje čaro,ešte keby primrzlo. Pekný večer 😊.
Ja by som už chcela takú pravú zimu s poriadnym snehom. U nás včera dážď, dnes dážď. Aj keď večer padlo pár vločiek. Všade naokolo fotky snehu. Jediné, čo ma dnes pobavilo bola sprava z DPD, že sa oslravedlňujú, ale balíček mi nedoručia lebo zasiahla vyšia moc 🤣. Cesta z Popradu k nám bola uzavretá. Niekoľko dní plné správy o tom, že napadne sneh, bude kalamita a vodiči( kamionisti) opäť nesklamali.
@zuzanita1609 U nás 2 dni prši a sneh je skôr počas zimy rarita. Nie nemám rada zimu ,aj keď na horách je krásna. Ale v meste nie.Mam rada všetky obdobia, ale zimu len pretrpím.
Tiež som zimná,ale mám rada aj leto,nevadia mi horúčavy,nevadia mi ani mrazi. Jeseň považujem za krásnu a jar za potrebnú, voňavú. No dnes ráno vstanem,niekto by si povedal "boa niee" 🤭,no ja ráno vstanem kuknem do okna a ako decko"boaa sneeeh" 😁. Ako vie taká obyčajná vec ako sneh(ale už pomaly neobyčajná, pomaly rarita,hlavne na juhu Sk ) potešiť a urobil náladu na celý deň ☺️. Chcem sa opýtať mamičiek od juhu, kedy ste mali naposledy sneh aspoň po členky?
@zuzanita1609 Keď boli deti menšie možno dobrých 10 rokov dozadu Za snehom sme raz dva krát za zimu išli tam kde bol.
Zima je ešte aj neskuticne ticha ,milujem ist v noci von na prechádzku
@minenkaa Aká krásna fotka
@dzulli1980 to si este na tom dobre. Ja by som uz chcela leto 😭😁
@bessie12 Aj ja. Tie krátke dni. Ráno do roboty za tmy naspäť za tmy mi berú energiu. Neznášam to.
@zuzanita1609 mám rada zimu a sneh, za mňa by mohlo poriadne nasnežiť a ostať tak až do konca februára. K tomu mráz a slnko. Zimy v BA sú otras.
Ja nemám rada zimu. A to som decembrová 😄. Samozrejme sa mi páči keď pekne sneží,ale to sa pozerám najradšej len z okna, z teplučka 😄. A u nás keď napadne sneh, tak väčšinou vydrží jeden deň, a potom sa to topí, je clapkanica co neznášam.
U nás bez snehu a slnko ... PD
Normálne vám v dobrom závidím. Milujem sneh a zimu no bývame na západe a u nás je to biedne. Už to nebýva ako voľakedy že dva metre snehu.

@anonym_945fbf ja nikdy!