Let s dvojročným dieťaťom: čo zabezpečiť, aby sa dieta zabavilo?
Caute,ako ste zvladali 2.5 hodinovu cestu lietadlom s 2 rocnym, dost aktivnym, dietatom? Ja celkovo zle zvladam let, avsak srkz deti som bola prehlasovana. Co zabezpecit, okrem dostatku jedla, aby sa dieta zabavilo? Je povolene chodit po palube alebo pozeraju krivo takto na deti?
Hracky,pastelky a rozne cinnosti.Je normalne,ze deticky sa prechadzaju po palube,kazdy sa prihovori k takemu dietatku.
@anonym_autor Chodit sa da, ale dost vela casu chodia hore dole ulickou letusky s vozikom tak to asi nebude bohvieco.
chodit sa da, akuratne teda nesmu byt turbulencie ..... vtedy mudi byt dieta priputane
Vzdy som kupovala nieco nove, neokukane. Vacsinou knizky s nalepkami, nove knizky, nove fixky, nejaku malu hracku co vtedy bola v mode. U starsieho ditka to fungovalo na celu cestu - pekne si sedelo a kreslilo alebo citalo/sa mu citalo a ked bolo unavene hlukom odkvaclo a spalo. Mladsie to ked bolo uplne male nevydrzalo sediet ani pocas vzletu a pristavania, tak tam fungovalo prechadzanie sa v ulicke. Vela krat som isla pesky aj 2500 km 😂😂😂🤦🏽♀️ va a zvladali sme aj bez debila a tabletu. Teraz ich rodicia vypnu s technologickymi vymozenostami a aj tak nedokazu prezit v lietadle🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Hracky,pastelky a rozne cinnosti.Je normalne,ze deticky sa prechadzaju po palube,kazdy sa prihovori k takemu dietatku.
@anonym_ccae8a nie, kazdy sa neprihovori. Velka cast cestujucich chce mat klud a nebyt rusena. Autorka, nespoliehaj sa na to ze dieta bude moct chodit po ulicke-jednak po nej budu chodit letusky robiac si svoju pracu, a po druhe, ak bude let turbulentny, cestujuci budu musiet sediet priputani na svojich sedadlach
mozu chodit po palube ak nebudu vykrikovat ale samozrejme len nie pocas vzlietania, pristavania a nie ked chodia letusky s vozikom. V dnesnej dobe mas strasne vela moznosti - tablet s novymi rozpravkami (na sluchadla), rozne postahovane youtube detske pesnicky, rozpravky na pocuvanie, rozne drobne snacky, presnidavku v kapsicke. My ked sme leteli vzdy som nachystala nieco nove co este nevideli. Napr. nalepkovy zosit je super vec, novu omalovanku, proti bolesti usiek daj pri vzlete lizatko, vezmi vankus max 40x40 a daj dnu aj deku ak by moc klimovali, dietatu pribal mikinu s kapucnou a dlhe teplacky s ponozkami. Este mi napadlo, ze existuju take karticky, kde sa stieratelnou fixou dokresluje (to by moholo zabavit), urcite do ruky oblubeny plysak kamos, co bude tiez sledovat let a bude s nim priputany 🙂 Mozes kupit novu hracku taku nejaku malu do ruky a dat az v lietadle.
ja som mala nové hračky- cca 5-6 druhov , chodiť sa dá , ak idete v čase leta jul august tak sú plne lietadla deti
nikoho tvoje dieta pokial nebude vrieskať nezaujima čo tam robi
Pochodovať uličkou pri tak krátkych letoch nie je top nápad. Každú chvíľu chodia letušky s vozíkmi, plus ľudia na WC a ľuďom tiež nie je príjemné, keď im na sedadlá v uličke občas buchne malé dieťa a podobne.
Treba vziať dobroty na jedenie, novú hračku, nálepky, knihu, tablet a podobne. Potrebuješ dieťa udržať na mieste počas vzllietania a pristávania. To dosť dlho trvá

Tablet a ide sa