Má zmysel priplácať si za storno zájazdu?
Pri rezervácii dovolenky mi ponúkli poistenie storna. Nebola to vysoká suma, ale keďže sme ho nikdy nevyužili, váham.
Máte niekto skúsenosť, že sa vám naozaj zišlo?
Ano, ma to vyznam. Platim si ho vzdy, ked cestujem. Dokonca ho mam aj k cestovnemu poisteniu k platobnej karte, takze pokial je rezervacia do istej sumy, tak to samostatne nemusim riesit. K drahsim dovolenkam si doplacam.
Vyuzila som storno raz - synovi som zaplatila tabor. Vecrr pred nastupom dostal 39 teplotu, anginu. Poistovna mi v ramci podmienok preplatila 90% ceny tabora.
Clovek nikdy nevie - poistenie ta neochrani pred nicim, ale ak uz predsalen k niecomu pride, je na nezaplatenie.
ja si vždy radšej zaplatím aj storno zájazdu. zatiaľ sme to raz využili. stornovala som v deň odletu kvôli zdravotným problémom. poisťovňa nám vrátila 100%, išlo o sumu 2700 eur
Vždy si to priplácame.
@anonym_autor chodíme bez cestovky a vždy si platím aj storno. Pri deťoch nikdy nevieš, tie peniaze za to stoja.

Tak my nechodíme cez cestovnú, ale vždy keď rezervujem cez booking dávam možnosť storna, tých pár Eur má už z biedy nevytrhne. Chlap tiež hovoril či je to nutné , doteraz nebolo a zrazu tento rok hneď 2x keďže kvôli jeho chrbtici sme museli zrušiť Gardasee a o tri týždne sme mali ísť na dovolenku a keďže bude nutná operácia nejdeme nikde. Cize v našom prípade dvetisíc eur usetrenych, tých 80 naviac by ma až tak nebolelo v prípade žeby sme išli ako 2tis keďže nejdeme
Prečítaj si ale poriadne podmienky