Môže letisková kontrola otvoriť TSA zámok?
Neviete, či letisková kontrola môže normálne otvoriť TSA zámok? Kufor som odovzdávala zamknutý, po prílete bol odomknutý. Nič nechýba, zámok nie je poškodený.
Len ma zaujíma, či ho niekto kontroloval alebo sa ten zámok mohol nejako otvoriť aj sám.
áno normálne otvoria, majú univerzálne kľúče
Mozu. Niekde davaju nalepky niekde nie, zalezi od statu.
@anonym_autor mne neotvorili ale normalne ma pred vstupom do lietadla zobrali tam, kde bola batožina a musela som ho ja otvoriť, zavrieť a utekať naspäť do lietadla
Nám otvorili v USA. Zámok bol vylomený. Nechali aj pozdrav vo vnútri, že prehľadávali kufor
TSA zamok je TSA zamkom prave preto, ze ho mozu v ramci kontroly odomknut, to je jeho podstata - ochrana obsahu + moznost kontroly.
Nám otvorili v USA. Zámok bol vylomený. Nechali aj pozdrav vo vnútri, že prehľadávali kufor
@martinka13 nam presne takto nechali v usa papier, ze kufor presiel kontrolou v LA. Zmizli cukriky a rozbili nam salku. Druhy raz z Miami mi tiez nechali odkaz a zmizli vsetky magnetky z komplet celeho vyletu, zo vsetkych navstivenych miest, resp. cely sacok s nimi. Tak to som bola fakt uz nastvana. Naco to komu zo zamestnancov v amerike bolo?
@martinka13 nam presne takto nechali v usa papier, ze kufor presiel kontrolou v LA. Zmizli cukriky a rozbili nam salku. Druhy raz z Miami mi tiez nechali odkaz a zmizli vsetky magnetky z komplet celeho vyletu, zo vsetkych navstivenych miest, resp. cely sacok s nimi. Tak to som bola fakt uz nastvana. Naco to komu zo zamestnancov v amerike bolo?
@moonlight1210 nám nevzali nič, len teda rozbitý zámok
@moonlight1210 Ja som nedavno citala na FB, ze niekomu vybrali z kufra male uteraciky s napisom Alanya, ze asi 10 ich tam mal. Tiez nechapem, naco je komu toto.

@anonym_autor
Ano, ale tusim som citala, ze vacsinou je nalepka, ze bol otvarany.