icon

Môže letisková kontrola otvoriť TSA zámok?

21. aug 2026

Neviete, či letisková kontrola môže normálne otvoriť TSA zámok? Kufor som odovzdávala zamknutý, po prílete bol odomknutý. Nič nechýba, zámok nie je poškodený.

Len ma zaujíma, či ho niekto kontroloval alebo sa ten zámok mohol nejako otvoriť aj sám.

adri266
21. aug 2026

@anonym_autor
Ano, ale tusim som citala, ze vacsinou je nalepka, ze bol otvarany.

anonym_3fcbe7
21. aug 2026

áno normálne otvoria, majú univerzálne kľúče

gabrielkamajeckka
21. aug 2026

Dobrý deň, môžu.

anonym_ee59d5
21. aug 2026

Mozu. Niekde davaju nalepky niekde nie, zalezi od statu.

tenerifka
21. aug 2026

Ano, stalo sa mi to nedavno pri lete do Bangkoku

anonym_d0ce55
21. aug 2026

@anonym_autor mne neotvorili ale normalne ma pred vstupom do lietadla zobrali tam, kde bola batožina a musela som ho ja otvoriť, zavrieť a utekať naspäť do lietadla

martinka13
21. aug 2026

Nám otvorili v USA. Zámok bol vylomený. Nechali aj pozdrav vo vnútri, že prehľadávali kufor

mandzula
21. aug 2026

TSA zamok je TSA zamkom prave preto, ze ho mozu v ramci kontroly odomknut, to je jeho podstata - ochrana obsahu + moznost kontroly.

moonlight1210
21. aug 2026
@martinka13

Nám otvorili v USA. Zámok bol vylomený. Nechali aj pozdrav vo vnútri, že prehľadávali kufor

@martinka13 nam presne takto nechali v usa papier, ze kufor presiel kontrolou v LA. Zmizli cukriky a rozbili nam salku. Druhy raz z Miami mi tiez nechali odkaz a zmizli vsetky magnetky z komplet celeho vyletu, zo vsetkych navstivenych miest, resp. cely sacok s nimi. Tak to som bola fakt uz nastvana. Naco to komu zo zamestnancov v amerike bolo?

martinka13
22. aug 2026
@moonlight1210

@martinka13 nam presne takto nechali v usa papier, ze kufor presiel kontrolou v LA. Zmizli cukriky a rozbili nam salku. Druhy raz z Miami mi tiez nechali odkaz a zmizli vsetky magnetky z komplet celeho vyletu, zo vsetkych navstivenych miest, resp. cely sacok s nimi. Tak to som bola fakt uz nastvana. Naco to komu zo zamestnancov v amerike bolo?

@moonlight1210 nám nevzali nič, len teda rozbitý zámok

adri266
22. aug 2026
@moonlight1210

@moonlight1210 Ja som nedavno citala na FB, ze niekomu vybrali z kufra male uteraciky s napisom Alanya, ze asi 10 ich tam mal. Tiez nechapem, naco je komu toto.