Môžem mať Jägermeister v príručnej batožine?
Ahojte. Zajtra letim do Londyna. Mam len prirucnu batozinu. Chcem tam kamoske doniest 10ks tych malych jagarmaistrov (0.04L /1ks)..mozem to mat v batozine?ci nie? Vobec nemam skusenosti s lietanim 🙂 dakujem
Áno, môžeš mať. Platí max. 100ml a dokopy liter
@anonym_autor je tam limit tusim pol litra tekutin, musis pozriet stranku leteckej spolocnosti, spytaj sa ich mailom nech ti daju link ,
napriklad
pozri tu: https://help.ryanair.com/hc/cs/articles/1289077...
Dokopy môžeš mať max 1 l tekutín po max. 100 ml baleniach, vrátane kozmetiky napríklad, takže záleží čo všetko berieš ešte... alebo potom ich môžeš kúpiť až za kontrolou v duty free a to už nikto riešiť nebude 🙂
@anonym_autor je tam limit tusim pol litra tekutin, musis pozriet stranku leteckej spolocnosti, spytaj sa ich mailom nech ti daju link ,
napriklad
pozri tu: https://help.ryanair.com/hc/cs/articles/1289077...
@anonym_710c3d kde v priloženom linku vidíš limit pol litra ?
@anonym_autor Rovno kup flasu na letisku v duty free shope. Pripomenula si mi Cechackov, ktorym v Turecku explodovalo piho v kufri.. 😆😆😆
@anonym_autor daakujem vsetkym
Takze alkohol je v pohode, ked je do 100ml a max 1l dokopy ak tomu rozumiem spravne.
flaska do 100 ml max. liter dokopy - 0,04 mozes mat 25 ks (ak nebudes mat dalsie tekutiny)
Sa mi nezdá.. si myslím ze chlast mat nemôžeš. Ani čistá voda sa nesmie.
@anonym_9ab338 samozrejme ze sa smie… cez kontrolu max. 100 ml, ale za kontrolou si moze kupit kto chce co chce
@anonym_9ab338 Ty si niekedy letela?
v ba mas duty free plus je tam kiosk kde tiez maju chlast -este lacnejsi ako v duy free-aspon fernet tam vysiel lacnejsie.. kazdopadne ak nechces celu flasu tie mini flasky preniest mozes...
@anonym_autor samozrejme
@anonym_autor Rovno kup flasu na letisku v duty free shope. Pripomenula si mi Cechackov, ktorym v Turecku explodovalo piho v kufri.. 😆😆😆
@spongebob1 z jedneho prispevku ti niekoho pripominam? Ty mi pripominas hejterskeho a nespokojneho slovaka, ktorych je vsade plno. Zial.
@anonym_autor Ved sa nepaprc, to vobec neznelo, ze je to myslene ako utok na teba 😀
@spongebob1 z jedneho prispevku ti niekoho pripominam? Ty mi pripominas hejterskeho a nespokojneho slovaka, ktorych je vsade plno. Zial.
@anonym_autor pripomenula si jej situaciu, nie ze jej pripominas 🙂 citaj s porozumenim. A k tvojej otazke, ano mozes
@anonym_autor Jezisi, ja som si spomenula na tu situaciu. Z kufra tieklo pivo, vsetko mokre, spinave a vobec to nebolo myslene hejtersky. Stacilo si len precitat...pripomenulo...😉
@anonym_autor Na kontrole vezmu aby mohli pit