icon

Môžem mať Jägermeister v príručnej batožine?

6. nov 2025

Ahojte. Zajtra letim do Londyna. Mam len prirucnu batozinu. Chcem tam kamoske doniest 10ks tych malych jagarmaistrov (0.04L /1ks)..mozem to mat v batozine?ci nie? Vobec nemam skusenosti s lietanim 🙂 dakujem

anonym_9ab338
6. nov 2025

Sa mi nezdá.. si myslím ze chlast mat nemôžeš. Ani čistá voda sa nesmie.

janai1
6. nov 2025

Áno, môžeš mať. Platí max. 100ml a dokopy liter

anonym_710c3d
6. nov 2025

@anonym_autor je tam limit tusim pol litra tekutin, musis pozriet stranku leteckej spolocnosti, spytaj sa ich mailom nech ti daju link ,
napriklad

pozri tu: https://help.ryanair.com/hc/cs/articles/1289077...

lindous
6. nov 2025

Dokopy môžeš mať max 1 l tekutín po max. 100 ml baleniach, vrátane kozmetiky napríklad, takže záleží čo všetko berieš ešte... alebo potom ich môžeš kúpiť až za kontrolou v duty free a to už nikto riešiť nebude 🙂

janai1
6. nov 2025
@anonym_710c3d

@anonym_autor je tam limit tusim pol litra tekutin, musis pozriet stranku leteckej spolocnosti, spytaj sa ich mailom nech ti daju link ,
napriklad

pozri tu: https://help.ryanair.com/hc/cs/articles/1289077...

@anonym_710c3d kde v priloženom linku vidíš limit pol litra ?

spongebob1
6. nov 2025

@anonym_autor Rovno kup flasu na letisku v duty free shope. Pripomenula si mi Cechackov, ktorym v Turecku explodovalo piho v kufri.. 😆😆😆

autor
6. nov 2025

@anonym_autor daakujem vsetkym
Takze alkohol je v pohode, ked je do 100ml a max 1l dokopy ak tomu rozumiem spravne.

kacusik69
6. nov 2025

flaska do 100 ml max. liter dokopy - 0,04 mozes mat 25 ks (ak nebudes mat dalsie tekutiny)

kacusik69
6. nov 2025
@anonym_9ab338

@anonym_9ab338 samozrejme ze sa smie… cez kontrolu max. 100 ml, ale za kontrolou si moze kupit kto chce co chce

abbey1
6. nov 2025
@anonym_9ab338

@anonym_9ab338 Ty si niekedy letela?

anonym_ff0c7c
6. nov 2025

v ba mas duty free plus je tam kiosk kde tiez maju chlast -este lacnejsi ako v duy free-aspon fernet tam vysiel lacnejsie.. kazdopadne ak nechces celu flasu tie mini flasky preniest mozes...

janahanuskova789
6. nov 2025

@anonym_autor samozrejme

autor
7. nov 2025
@spongebob1

@anonym_autor Rovno kup flasu na letisku v duty free shope. Pripomenula si mi Cechackov, ktorym v Turecku explodovalo piho v kufri.. 😆😆😆

@spongebob1 z jedneho prispevku ti niekoho pripominam? Ty mi pripominas hejterskeho a nespokojneho slovaka, ktorych je vsade plno. Zial.

mimisram
7. nov 2025

@anonym_autor Ved sa nepaprc, to vobec neznelo, ze je to myslene ako utok na teba 😀

mimicka2013
7. nov 2025
@anonym_autor

@spongebob1 z jedneho prispevku ti niekoho pripominam? Ty mi pripominas hejterskeho a nespokojneho slovaka, ktorych je vsade plno. Zial.

@anonym_autor pripomenula si jej situaciu, nie ze jej pripominas 🙂 citaj s porozumenim. A k tvojej otazke, ano mozes

spongebob1
7. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Jezisi, ja som si spomenula na tu situaciu. Z kufra tieklo pivo, vsetko mokre, spinave a vobec to nebolo myslene hejtersky. Stacilo si len precitat...pripomenulo...😉

anonym_a62ee7
8. nov 2025

@anonym_autor Na kontrole vezmu aby mohli pit