icon

Môžem sa počas plavby trajektom vrátiť k autu?

22. aug 2026

Ideme prvykrat nocnym trajektom autom a napadlo mi, ci po zaparkovani v podpalubi ostava pristup k autam. Nechcem potom zistit, ze pyzamo, lieky alebo nabijacky ostali v kufri a k autu sa dostaneme az rano 😅

Treba si pred odchodom z garaze zobrat vsetko, co budeme pocas plavby potrebovat? Dakujem.

martinmmartin
•
22. aug 2026

Na vsetkych co som ja bol prisne zakazane. Zaparkujes, zoberes co potrebujes hore a hotovo. Ked sa vyrazi tak sa k autu uz nedostanes.
Odkial kam sa ide?

anonym_26c4c1
•
22. aug 2026

Nedostanes sa uz k autu. Musis si vsetko vziat. Uz pred cestou si zbal jednu tasku, kde budes mat vsetko potrebne. V klude doma porozmyslas (aj 2-3 dni dokladas) a potom schmatnes a ides hore.

anonym_df48ef
•
22. aug 2026

Nie, nedalo sa ani na jednom .

autor
•
22. aug 2026
@martinmmartin

Na vsetkych co som ja bol prisne zakazane. Zaparkujes, zoberes co potrebujes hore a hotovo. Ked sa vyrazi tak sa k autu uz nedostanes.
Odkial kam sa ide?

@martinmmartin Split - Ancona

januska12323
•
22. aug 2026

K autu sa ide až pri odchode.

luccija
•
22. aug 2026

@anonym_autor nie

zuzanaete
•
22. aug 2026

Ja som zazila jeden trajekt, kde ak by ta aj k autu pustili, tak ho neovoris. Tak natesno boli parkovane auta zo vsetkych stran.. Zacali jeden rad, vsetci odist. Uplne natesno parkovat druhy rad, vsetci odist. A tak dalej. K autam sme opat isli len postupne.

anonym_6c943b
•
22. aug 2026

Da sa dostat "na cierno" ale pravidelne ten priestor kontruluju aby tam ludia neboli, no ak budes mat stastie preklznes. Kazdopadne nie je to nijak zamknute ani nic a tiez zalezi kde mas zaparkovane, ci v prvom rade ktory vychadza alebo v poslednom.

anonym_08eeaf
•
23. aug 2026

@anonym_autor ake pyzamo a lieky? To kolko dni tam idete?