icon

Môžem sa počas plavby trajektom vrátiť k autu?

22. aug 2026

Ideme prvykrat nocnym trajektom autom a napadlo mi, ci po zaparkovani v podpalubi ostava pristup k autam. Nechcem potom zistit, ze pyzamo, lieky alebo nabijacky ostali v kufri a k autu sa dostaneme az rano 😅

Treba si pred odchodom z garaze zobrat vsetko, co budeme pocas plavby potrebovat? Dakujem.

martinmmartin
22. aug 2026

Na vsetkych co som ja bol prisne zakazane. Zaparkujes, zoberes co potrebujes hore a hotovo. Ked sa vyrazi tak sa k autu uz nedostanes.
Odkial kam sa ide?

anonym_26c4c1
22. aug 2026

Nedostanes sa uz k autu. Musis si vsetko vziat. Uz pred cestou si zbal jednu tasku, kde budes mat vsetko potrebne. V klude doma porozmyslas (aj 2-3 dni dokladas) a potom schmatnes a ides hore.

anonym_df48ef
22. aug 2026

Nie, nedalo sa ani na jednom .

autor
22. aug 2026
@martinmmartin

Na vsetkych co som ja bol prisne zakazane. Zaparkujes, zoberes co potrebujes hore a hotovo. Ked sa vyrazi tak sa k autu uz nedostanes.
Odkial kam sa ide?

@martinmmartin Split - Ancona

januska12323
22. aug 2026

K autu sa ide až pri odchode.

luccija
22. aug 2026

@anonym_autor nie

zuzanaete
22. aug 2026

Ja som zazila jeden trajekt, kde ak by ta aj k autu pustili, tak ho neovoris. Tak natesno boli parkovane auta zo vsetkych stran.. Zacali jeden rad, vsetci odist. Uplne natesno parkovat druhy rad, vsetci odist. A tak dalej. K autam sme opat isli len postupne.

anonym_6c943b
22. aug 2026

Da sa dostat "na cierno" ale pravidelne ten priestor kontruluju aby tam ludia neboli, no ak budes mat stastie preklznes. Kazdopadne nie je to nijak zamknute ani nic a tiez zalezi kde mas zaparkovane, ci v prvom rade ktory vychadza alebo v poslednom.

anonym_08eeaf
Včera o 19:35

@anonym_autor ake pyzamo a lieky? To kolko dni tam idete?