Môžem sa počas plavby trajektom vrátiť k autu?
Ideme prvykrat nocnym trajektom autom a napadlo mi, ci po zaparkovani v podpalubi ostava pristup k autam. Nechcem potom zistit, ze pyzamo, lieky alebo nabijacky ostali v kufri a k autu sa dostaneme az rano 😅
Treba si pred odchodom z garaze zobrat vsetko, co budeme pocas plavby potrebovat? Dakujem.
Nedostanes sa uz k autu. Musis si vsetko vziat. Uz pred cestou si zbal jednu tasku, kde budes mat vsetko potrebne. V klude doma porozmyslas (aj 2-3 dni dokladas) a potom schmatnes a ides hore.
Nie, nedalo sa ani na jednom .
Na vsetkych co som ja bol prisne zakazane. Zaparkujes, zoberes co potrebujes hore a hotovo. Ked sa vyrazi tak sa k autu uz nedostanes.
Odkial kam sa ide?
@martinmmartin Split - Ancona
Ja som zazila jeden trajekt, kde ak by ta aj k autu pustili, tak ho neovoris. Tak natesno boli parkovane auta zo vsetkych stran.. Zacali jeden rad, vsetci odist. Uplne natesno parkovat druhy rad, vsetci odist. A tak dalej. K autam sme opat isli len postupne.
Da sa dostat "na cierno" ale pravidelne ten priestor kontruluju aby tam ludia neboli, no ak budes mat stastie preklznes. Kazdopadne nie je to nijak zamknute ani nic a tiez zalezi kde mas zaparkovane, ci v prvom rade ktory vychadza alebo v poslednom.
@anonym_autor ake pyzamo a lieky? To kolko dni tam idete?

Na vsetkych co som ja bol prisne zakazane. Zaparkujes, zoberes co potrebujes hore a hotovo. Ked sa vyrazi tak sa k autu uz nedostanes.
Odkial kam sa ide?