Možnosti kontaktu s blízkymi počas dlhého letu
Ahojte prosím vás čaká ma dlhý let. Už som letela takže nemám úplne paniku ale letela som hodinu a pol. To som vydržala bez akejkoľvek komunikácie s rodinou priateľom atď. Lenže ako vydržať dlhý let bez toho aby som mala nejaký kontakt s ľuďmi? Ten pocit ze im nemôžem napísať zavolať. Sú nejaké možnosti ako sa spojiť? Keďže ten letecky režim v mobile neumožňuje internet ani smsky. Ďakujem
Separačná úzkosť. Zamestnať sa činnosťou. Užiť anxiolytikum.
@anonym_autor ved si kup pristup na wifi…
Na niektorych letoch je wifi možno budeš mať šťastie a bude aj na tvojom, zaplatíš si balíček a budeš po celý čas v kontakte cez sociálne siete.
Môj muž minule letel do Singapuru.. väčšinu času prespal, potom si pozrel filmy, prešiel sa, počúval hudbu, pracoval čo sa dalo robiť offline.. nie, nie je žiadna možnosť akoby si dala vedieť . A snáď vieš prečo sa to nesmie - nie že by si nechytila nikdy signál, ale mohol by negatívne ovplyvnit let a to určite nechceš a vydržíš pár hodín offline.. stiahni si offline hry, filmy, hudbu, zober veľkú knihu..
psychiater vysvetli, ake mas moznosti.
kks, to je uz trapne, co za chobotiny sem davate
a este trapnejsie, ako im tu niekto seriozne radi...poslite ich niekam a nepodporujte tieto trapnosti
@nyusika máš 51 rokov a vyjadruješ sa pod úroveň. Autorka sa pýta normálne tak aj ty normálne odpovedaj alebo sem vôbec nepíš, tvoj urážlivý komentár sem nepatrí.
@nyusika máš 51 rokov a vyjadruješ sa pod úroveň. Autorka sa pýta normálne tak aj ty normálne odpovedaj alebo sem vôbec nepíš, tvoj urážlivý komentár sem nepatrí.
@anonym_80adff Ma sice 51, ale vyzera krasne tak na 25. Inteligetna zena, krasna, mila. Jej prispevok v kazdej diskusii je velkym prinosom. Vazme si, ze si najde cas a vzdy sa zapoji a vysvetli nam sedlanam jej nadhlad na vsetko. Je to bohyna modreho konika.
Letiš kde ,na Mars ?Skus si vypnúť mobil a neotravovať všetkých dookola
@anonym_autor zisti si cez leteckú spoločnosť ktorou letíš, či má internet na palube a za koľko.. my sme s Emirates mali, ale sme nevyužili.. kukli film, najedli sa, pospali a cesta ubehla raz dva..
Japonskí samurajovia toto riešili tak, že sa pred odchodom na dlhšiu cestu rozlúčili s najbližšími, akoby sa už nikdy nemali znovu vrátiť.
Získali potom pocit, že majú potom zvyšok života s blízkymi "akosi naviac."
Ale oni dokázali vydržať aj sami so sebou a nemali internet na palube lietadla.

Ja len ze ľuďom v tvojom okolí to nejde na nervy?
Prečo si robíte srandu ? Možno sa bojí lietania a letí sama. A chce si prečítať povzbudzujúce slová. Chce to odvahu ísť sam na dlhý let hlavne keď letí druhý krát. Niektoré spoločnosti ponúkajú na palube WiFi. Skus si to overiť. Ak nebudú mať už ti ostáva len to nejako vydržať. Kniha , stiahnutý film, spánok, drink ... držím palce
Zober si knihu. Ideálny čas začať odvykacku
@pralinka25 Presne tak, na dlhú cestu dobrú knihu a čas vnímať nebudeš.
@anonym_autor Austrian uz ma wifi na palube lietadla pocas letu. Je ok len na chatovanie ale to ti bude stacit
@anonym_autor môžeš si na palube kúpiť prístup k wifi👍 alebo leť business a tam ho máš automaticky

Ako si to doteraz vydrzala kazdu noc? Ci aj v noci priebezne ako otvoris oci chytis mobil a vypisujes hluposti kazdemu?
@anonym_cdde3a nie, zalozi nejaku stupidnu anonymnu diskusiu na koniku 😀 😀