icon

Poraďte najrýchlejšiu trasu autom z Rimavskej Soboty do Prahy?

Dnes o 18:31

Prosím o radu, ktorá je podľa vás najrýchlejšia trasa autom z RS do Prahy? Vopred ďakujem

anonym_708aef
Dnes o 18:51

@anonym_autor Navi?

autor
Dnes o 18:55
@anonym_708aef

@anonym_autor Navi?

@anonym_708aef nechcem názor strojov ale skúsenosti ľudí, skúšala som už štyri varianty meškanie oproti navigácii 2-4h., čo mi nevyhovuje, keď potrebujem ísť na čas.
Ale načo komentuje niekto kto poradiť nevie?

anonym_cd8b7b
Dnes o 19:00
@anonym_autor

@anonym_708aef nechcem názor strojov ale skúsenosti ľudí, skúšala som už štyri varianty meškanie oproti navigácii 2-4h., čo mi nevyhovuje, keď potrebujem ísť na čas.
Ale načo komentuje niekto kto poradiť nevie?

@anonym_autor to si kade išla keď si meškala 4 hodiny ? Cez Košice?
Ak tam bola nehoda tak ani najlepšia rada na svete ti nepomôže ... A ak nebola a nevieš šoférovať tak, nuž 🤷🏽‍♀️

autor
Dnes o 19:09
@anonym_cd8b7b

@anonym_autor to si kade išla keď si meškala 4 hodiny ? Cez Košice?
Ak tam bola nehoda tak ani najlepšia rada na svete ti nepomôže ... A ak nebola a nevieš šoférovať tak, nuž 🤷🏽‍♀️

@anonym_cd8b7b nie nebola dopravná nehoda, ranná dopravná špička, oprava dialnic/ciest a chyby navigácie.
Naposledy som šla ,,iba do Pardubic,, odhliadnúc od plánovaných prestávok som trčala v kolóne tri krát po 30-45m.

anonym_708aef
Dnes o 19:15
@anonym_autor

@anonym_cd8b7b nie nebola dopravná nehoda, ranná dopravná špička, oprava dialnic/ciest a chyby navigácie.
Naposledy som šla ,,iba do Pardubic,, odhliadnúc od plánovaných prestávok som trčala v kolóne tri krát po 30-45m.

@anonym_autor tak zober vlak alebo bus alebo ostan doma

autor
Dnes o 19:22
@anonym_708aef

@anonym_autor tak zober vlak alebo bus alebo ostan doma

@anonym_708aef ty si koľko krát na služobnú cestu služobným autom do čr?
0x však
U vás to tak v práci robia že?

anonym_708aef
Dnes o 19:23
@anonym_autor

@anonym_708aef ty si koľko krát na služobnú cestu služobným autom do čr?
0x však
U vás to tak v práci robia že?

@anonym_autor zig razy cez at a de. A nechci vedieť čo je teraz vo Viedni. Naposledy hodinové meškanie

autor
Dnes o 19:27
@anonym_708aef

@anonym_autor zig razy cez at a de. A nechci vedieť čo je teraz vo Viedni. Naposledy hodinové meškanie

@anonym_708aef pýtala som sa na konkrétnu trasu nie Viedeň, z SR do CR. Viedeň k v ktorom z týchto dvoch štátov?

anonym_708aef
Dnes o 20:02
@anonym_autor

@anonym_708aef pýtala som sa na konkrétnu trasu nie Viedeň, z SR do CR. Viedeň k v ktorom z týchto dvoch štátov?

@anonym_autor pane bože 🤦‍♀️ ty ani príkladom nerozumieš?

autor
Dnes o 20:08
@anonym_708aef

@anonym_autor pane bože 🤦‍♀️ ty ani príkladom nerozumieš?

@anonym_708aef nepotrebujem príklady,
ešte raz hľadám skúsenosti z uvedenej trase.

zuzanaete
Dnes o 20:15

Nemam skusenosti s touto trasou, ale tak vseobecne plati, ze su dni, kedy su cesty viacej vytazene a kedy menej. Uplne iny cas trasy dostanes, ak to teraz zadas do navigacie a ked v pracovny den o 8mej. Predpokladam, ze budes cestovat v pracovny den. Tak si nejaky cas zadavaj v case cesty trasu do navigacie a dostanes cca odhad, ze v akom rozpati moze trvat cesta. Plus treba mat rezervu na pripadnu havariu.

anonym_5c57ef
Dnes o 20:23

@anonym_autor zatial sme sa vzdy najrychlejsie dostali trasou ZV-BA-Brno-Praha. Nie sme z RS, ale podla mna ani z RS nic ine nevymyslis. My sme skusali aj severom na Ostravu, ale to ani omylom nie je rychlejsie, len sme proste chceli skusit nieco ine. A z RS to je total blbost.. Skor je dolezite, v akom case ides, to vie vela ovplyvnit. Aj ked realne, najviac casu clovek strati uz tesne pred Prahou a v Prahe, pokial ides v blbom case, ked sa trepu vsetci do prace, resp. ak ides z Prahy v piatok poobede, tak to je uplne cele zle..

autor
Dnes o 20:24
@zuzanaete

Nemam skusenosti s touto trasou, ale tak vseobecne plati, ze su dni, kedy su cesty viacej vytazene a kedy menej. Uplne iny cas trasy dostanes, ak to teraz zadas do navigacie a ked v pracovny den o 8mej. Predpokladam, ze budes cestovat v pracovny den. Tak si nejaky cas zadavaj v case cesty trasu do navigacie a dostanes cca odhad, ze v akom rozpati moze trvat cesta. Plus treba mat rezervu na pripadnu havariu.

@zuzanaete tej koľko 4-5h na 5,5h ceste či ?

Pardubice podľa navigácia cesta 5:30h, odchod o 4:00 o 12:30 som bola ešte iba pred Pardubicami

autor
Dnes o 20:29
@anonym_5c57ef

@anonym_autor zatial sme sa vzdy najrychlejsie dostali trasou ZV-BA-Brno-Praha. Nie sme z RS, ale podla mna ani z RS nic ine nevymyslis. My sme skusali aj severom na Ostravu, ale to ani omylom nie je rychlejsie, len sme proste chceli skusit nieco ine. A z RS to je total blbost.. Skor je dolezite, v akom case ides, to vie vela ovplyvnit. Aj ked realne, najviac casu clovek strati uz tesne pred Prahou a v Prahe, pokial ides v blbom case, ked sa trepu vsetci do prace, resp. ak ides z Prahy v piatok poobede, tak to je uplne cele zle..

@anonym_5c57ef na tej trase som stála v kolóne pri NR pri TT pri BA aj v Brne. Stavajú diaľnicu stratila som v kolóne v Brne 45min, pred 10dnami ma po Brne viedlo úplne inou trasou ako naposledy