icon

Použitie lokalizátora do kufra na letisku. Oplatí sa?

20. jún 2026

Minuly rok sme na letisku dost dlho cakali na kufor a odvtedy ma obcas napadne, ci by nebolo fajn vediet, kde sa vlastne nachadza. Pozeram AirTag, SmartTag a podobne veci, ale neviem, ci je to naozaj uzitocne.

anonym_daa9f6
20. jún 2026

airtag je uzitony len ak v okoli su ine apple zariadenia inak je na nic, rovnako je na nic ak nemate apple. Smarttag neviem, ci sa da sparovat s apple, kazdopadne pracuje na podobnom principe musi byt v pritomnosti bluetooth 🤔

tilly
20. jún 2026

Nezakazali to? Zle si pamätám?

autor
20. jún 2026
@tilly

Nezakazali to? Zle si pamätám?

@tilly Fúha, to som nepostrehla.

tilly
20. jún 2026
@anonym_autor

@tilly Fúha, to som nepostrehla.

@anonym_autor skús to pohľadať, možno o tom len uvažovali

katarinaba
20. jún 2026

Ja som tiez pocula, ze je to zakazane a moze ti to skomplikovat cestu ak na to pridu.
Mam to z jedneho pokastu, takze ruku do ohna za to nedavam, no za overenie to stoji.

anonym_1a5dd2
20. jún 2026

ono ti to bude zbytocne, lebo zistis sice kde kufor je ale kedze nepoznas letisko a presne pasy ako chodia tak ti to nic nepovie o tom kolko casu bude trvat kym to pride na pas 🙂

guudy
21. jún 2026

@anonym_autor my pouzivame airtagy v kufroch. Kvoli tomu, aby sme videli, ci kufre prileteli s nami alebo nie. Plus je to fajn v pripade, ze by ti niekto vzal tvoj kufor a odisiel s nim z letiska. My kufre oznacene mame, takze v nasom pripade by slo o umyselnu kradez.
Narychlo som teraz googlila, ci je pouzivanie airtagov legalne. Internety tvrdia, ze ak nimi sledujes svoj majetok, tak je to legalne. Ak by si chcela sledovat cudzi majetok/inu osobu, tak je to samozrejme nelegalne.