Ktorá značka kufrov je najodolnejšia na trhu?
Ahojte, náš starý kufor sa rozpadol po dvoch dovolenkách. Pozerám Samsonite a American Tourister. Oplatí sa priplatiť?
Mam american tourister... Uz viac ako 12 rokov a uvazujem, ze ho uz asi vymenim, lebo ma trochu obite rohy, kedze ho dvakrat nesetrim. Vyborny kufor.
od 1.1.27 sa zjednocuju rozmery pre prirucnu batozinu, sucet by mal byt 100 cm, tak pozor na to, ked budes kupovat ten mensi
My mame jeden z lidla (6 rokov), z tesca (7 rokov) a jeden z ccc, znacka nautica, ten som dokupovala minuly rok. Vsetky su uplne ok. Prezili uz niekolko letov
od 1.1.27 sa zjednocuju rozmery pre prirucnu batozinu, sucet by mal byt 100 cm, tak pozor na to, ked budes kupovat ten mensi
@anonym_6c66b6 to je trochu zavádzajúce - toto sa hovorí o bezplatných batožinách ... že ak máš takúto batožinu, že ju budeš môcť zobrať bezplatne ...
@anonym_6c66b6 to je trochu zavádzajúce - toto sa hovorí o bezplatných batožinách ... že ak máš takúto batožinu, že ju budeš môcť zobrať bezplatne ...
@biba_18 t to je nepodstatne, aka batozin, ci platena ci bezplatna, ide o to, ze ak vybera kufor, ktory bude brat so sebou na palubu, sucet rozmerov bude 100 cm
Mám Samsonite už 15 rokov a fakt so mnou precestoval veľa.... veľa...a stále drží
za mňa jednoznačne Samsonite, máme jeden 25 rokov, ostatné 20, všetky často používané a ako tak na ne pozerám, asi ma prežijú
Nie su Samsonite dost tazke uz prazdne? Len sa pytam, lebo toto mi vadi u akychkolvek tasiek, batohov, kufrov...
Nie su Samsonite dost tazke uz prazdne? Len sa pytam, lebo toto mi vadi u akychkolvek tasiek, batohov, kufrov...
@madeincssr sú, lebo sú solidne. detto american tourister, moj kufor je ťažší ako kamoška čo má nejaký noname ...

mame Dielle, drzia