Riešenie problému s Pelikán letenkami v aplikácii Ryanair
Ahojte,
chcem sa opýtať, či sa s tým niekto nestretol. Letenky som kupovala cez Pelikán a snažím sa rezerváciu pridať do aplikácie Ryanair pomocou rezervačného čísla a e-mailu od Pelikána. Vždy mi však vyskočí hlásenie, že rezerváciu nie je možné načítať, pretože bola vytvorená cez tretiu stranu, ktorá nemá obchodnú dohodu s Ryanair. Prikladám aj screenshoty.
Stretli ste sa s tým niekto? Je to normálne? Dostanem sa k rezervácii a check-inu bez problémov, alebo treba niečo riešiť s Pelikánom či Ryanairom?
Ďakujem za každú radu. 😊
viac krat sa mi stalo ze cez pelikan nakupene letenky na brane ani nepustili do lietadla 😂 takze aspon mas ponaucenie nabuduce kupovat priamo cez ryanair. A ries to cez toho cez koho si kupovala. Ryanair s tym nic nema a cim dalej tym menej take letenky podporuje a myslim, ze z ich strany je to velmi spravne rozhodnutie
@anonym_f5c13c to ta raz nepustili do lietadla a aj tak si zas kupila cez pelikan?
Odvaha👍
Ries to cez Pelikan inak nemas ako urobit checkin
@anonym_f5c13c to ta raz nepustili do lietadla a aj tak si zas kupila cez pelikan?
Odvaha👍
Ries to cez Pelikan inak nemas ako urobit checkin
@natalka13 Ja vzdy kupujem cez oficialnu stranku/appku leteckej spolocnosti ale nebookujem si sukromne lietadlo, teda okrem mna su tam aj ludia, ktori kupuju cez pelikan, kiwi a rozne take stranky a tych pasazierov viac krat nepustili. Ja nevidim zmysel kupovat cez inych, nikdy nizkonakladovke som nedala viac ako 35€ za letenku a mam prelietanu celu Europu krizom krazom.
Zaklad je nikdy nekupovat letenky cez sprostredkovatela lebo potom vo vacsine pripadov nikdy sama nedokazes nic menit na letenke kedze spolocnosti tam svieti len rezervacia pelikan
@natalka13 Ja vzdy kupujem cez oficialnu stranku/appku leteckej spolocnosti ale nebookujem si sukromne lietadlo, teda okrem mna su tam aj ludia, ktori kupuju cez pelikan, kiwi a rozne take stranky a tych pasazierov viac krat nepustili. Ja nevidim zmysel kupovat cez inych, nikdy nizkonakladovke som nedala viac ako 35€ za letenku a mam prelietanu celu Europu krizom krazom.
@anonym_f5c13c tak asi robis na letisku?
Pises ze sa ti viackrat stalo ze ta nepustili do lietadla.
@natalka13 nerobim na letisku ale priemerne 2-4x do mesiaca lietam
@natalka13 Ale ona nepíše, že priamo ju nepustili, ale (citujem): "viac krat sa mi stalo ze cez pelikan nakupene letenky na brane ani nepustili do lietadla". Čiže videla, ako iného s takýmito letenkami nepustili do lietadla...

viac krat sa mi stalo ze cez pelikan nakupene letenky na brane ani nepustili do lietadla 😂 takze aspon mas ponaucenie nabuduce kupovat priamo cez ryanair. A ries to cez toho cez koho si kupovala. Ryanair s tym nic nema a cim dalej tym menej take letenky podporuje a myslim, ze z ich strany je to velmi spravne rozhodnutie