icon

Riešenie problému s Pelikán letenkami v aplikácii Ryanair

nikol2828
Včera o 10:37

Ahojte,
chcem sa opýtať, či sa s tým niekto nestretol. Letenky som kupovala cez Pelikán a snažím sa rezerváciu pridať do aplikácie Ryanair pomocou rezervačného čísla a e-mailu od Pelikána. Vždy mi však vyskočí hlásenie, že rezerváciu nie je možné načítať, pretože bola vytvorená cez tretiu stranu, ktorá nemá obchodnú dohodu s Ryanair. Prikladám aj screenshoty.
Stretli ste sa s tým niekto? Je to normálne? Dostanem sa k rezervácii a check-inu bez problémov, alebo treba niečo riešiť s Pelikánom či Ryanairom?
Ďakujem za každú radu. 😊

anonym_f5c13c
Včera o 10:54

viac krat sa mi stalo ze cez pelikan nakupene letenky na brane ani nepustili do lietadla 😂 takze aspon mas ponaucenie nabuduce kupovat priamo cez ryanair. A ries to cez toho cez koho si kupovala. Ryanair s tym nic nema a cim dalej tym menej take letenky podporuje a myslim, ze z ich strany je to velmi spravne rozhodnutie

natalka13
Včera o 11:27
@anonym_f5c13c

viac krat sa mi stalo ze cez pelikan nakupene letenky na brane ani nepustili do lietadla 😂 takze aspon mas ponaucenie nabuduce kupovat priamo cez ryanair. A ries to cez toho cez koho si kupovala. Ryanair s tym nic nema a cim dalej tym menej take letenky podporuje a myslim, ze z ich strany je to velmi spravne rozhodnutie

@anonym_f5c13c to ta raz nepustili do lietadla a aj tak si zas kupila cez pelikan?
Odvaha👍

Ries to cez Pelikan inak nemas ako urobit checkin

anonym_f5c13c
Včera o 11:31
@natalka13

@anonym_f5c13c to ta raz nepustili do lietadla a aj tak si zas kupila cez pelikan?
Odvaha👍

Ries to cez Pelikan inak nemas ako urobit checkin

@natalka13 Ja vzdy kupujem cez oficialnu stranku/appku leteckej spolocnosti ale nebookujem si sukromne lietadlo, teda okrem mna su tam aj ludia, ktori kupuju cez pelikan, kiwi a rozne take stranky a tych pasazierov viac krat nepustili. Ja nevidim zmysel kupovat cez inych, nikdy nizkonakladovke som nedala viac ako 35€ za letenku a mam prelietanu celu Europu krizom krazom.

anonym_c450a5
Včera o 12:14

Zaklad je nikdy nekupovat letenky cez sprostredkovatela lebo potom vo vacsine pripadov nikdy sama nedokazes nic menit na letenke kedze spolocnosti tam svieti len rezervacia pelikan

natalka13
Včera o 12:49
@anonym_f5c13c

@natalka13 Ja vzdy kupujem cez oficialnu stranku/appku leteckej spolocnosti ale nebookujem si sukromne lietadlo, teda okrem mna su tam aj ludia, ktori kupuju cez pelikan, kiwi a rozne take stranky a tych pasazierov viac krat nepustili. Ja nevidim zmysel kupovat cez inych, nikdy nizkonakladovke som nedala viac ako 35€ za letenku a mam prelietanu celu Europu krizom krazom.

@anonym_f5c13c tak asi robis na letisku?
Pises ze sa ti viackrat stalo ze ta nepustili do lietadla.

anonym_f5c13c
Včera o 13:41
@natalka13

@natalka13 nerobim na letisku ale priemerne 2-4x do mesiaca lietam

anonym_5de9a6
Včera o 14:20
@natalka13

@natalka13 Ale ona nepíše, že priamo ju nepustili, ale (citujem): "viac krat sa mi stalo ze cez pelikan nakupene letenky na brane ani nepustili do lietadla". Čiže videla, ako iného s takýmito letenkami nepustili do lietadla...