icon

Zákaz elektro kolobežiek na chodníkoch. Bude sa to rešpektovať?

2. jún 2026

Konečne :-/
Len teda, či sa to bude rešpektovať. Letia po chodníkoch, rýchlo.
A musím povedať, že často sú to malé deti :-/

Zákaz elektro kolobežiek na chodníkoch. Bude sa to rešpektovať?
anonym_844d17
2. jún 2026

Stat krachuje, riesia sa kolobezky a volici su spokojni, ako vlada sa "stara" o nich, lebo ich zachranila pred kolobezkami. Ked nebude na dochodky o 10 rokov, ti budu kolobezky na chodnikoch ukradnute a budu ten najmensi problem.

anonym_e8994a
2. jún 2026

@anonym_autor a čo tak zakázať na tom jazdiť deťom, ešte aj vo dvojiciach.. tí nemajú o značkách ani pojem a lietajú si na tom stopka nestopka

anonym_6c41d3
2. jún 2026

Hlupaci nebudu respektovat nikdy, znacka, neznacka, zakon, nezakon ja by som to zakazala aj na cestach. Cesty su sama jama, letia na rom jak dasy, pravidla cestne nepoznaju, lebo zakon to nevyzaduje, padne pod auto a pruser na svete.

anonym_b53037
2. jún 2026

konecne, ale zasa pojdu na cesty a to zas nemam chut nabrat nejakeho kolobezkara autom, kedze ako pisete vacsinou su to deti, cize za mna kolobezky na cesty, ale iba tí, co maju vodicak

katkazatka
2. jún 2026

Kolobežky sú momentálne asi najväčší problém na Slovensku a po nich hneď medvede. Nevadí, že krachuje štát, že Fico z nás robí čiernu dieru, že podnikatelia krachujú, že odchádzajú investori zo Slovenska. Veľmi dôležité sú kolobežky. Viete si predstaviť, keď kolobežky dajú na na cestu a vrazí do nich auto, aké následky to bude mať? Kolobežka nie je rovnocenný super pre auto, alebo kamión. Ale chápem, že pre ich voličov je aj toto téma, keďže na nič iné mozgové bunky nemajú.

anonym_327bec
2. jún 2026
@anonym_844d17

Stat krachuje, riesia sa kolobezky a volici su spokojni, ako vlada sa "stara" o nich, lebo ich zachranila pred kolobezkami. Ked nebude na dochodky o 10 rokov, ti budu kolobezky na chodnikoch ukradnute a budu ten najmensi problem.

@katkazatka @anonym_844d17 vy dve máte čo za problém?? Založte si diskusiu o politike a neťahajte ju do každej témy!!!

janinah
2. jún 2026

Traumatologovia by vedeli rozprávať. Kolobezky a trampolíny ich zasobujú pacientami celé leto.Kým je to jedno rodičom,tak to aj tak dlho bude.

anonym_fa0f3a
2. jún 2026

Takže zas budú na cestách či kde?

anonym_4a0d96
2. jún 2026

No takto, tie co tu pisete ze ci toto je najvacsi problem statu. Pri mojej bytovke vo vnutrobloku ked idem vencit psa musim sakra davat pozor a otacat sa ci nejake blaznive decko za mnou neleti na kolobezke - a uz da mi stalo aj ze naraz okolo mna preletel cely “gang”
Akoze ja som sa skoro dosrala ako som sa zlakla a moj pes sa isiel utrhnut ako sa zlakol. A teraz ked nestihnem zareagovat a moj pes mu vbehne do cesty - decko preleti cez riadidla v rychlosti 20km/h bez prilby a zabije sa kto bude na vine? Ked mu vbehne batola do cesty a zabije jeho kto bude na vine? Ano stat, lebo nezakazal skor.

anonym_d99e9d
2. jún 2026

Je dobre, ze kolobezky vlada riesi. Mozno bude aj pokracovat. Napriklad uzakoni, ze hociaky motorovy dopravny prostriedok moze na verejnej komunikacii pouzivat iba osoba, ktora vlastni vodicsky preukaz. Teraz je to urcene rychlostou, ktoru moze dosiahnut (neviem presne, ale myslim, ze je to 50km/h).

roja01
2. jún 2026

Tak som googlila a nie je to take jednoduche urcit kedy podla platnych zakonov musi mat vodic vodicsky preukaz na male motorove vozidlo. Po zovseobecneni roznych technickych parametrov sa da povedat, ze od rychlosti vyssej nez 25km/h je povinnost vlastnit vodicsky preukaz. Takze nie az od 50km/h.

anonym_ade622
Včera o 06:52

pred pár týždňami som vychádzala z križovatky a spoza budovi mi vyletel priamo pred auto.. ostala som stáť v križovatke tesne pred ním jedno štastie že do mňa nevpálilo iné auto alebo to že som sa proste nepohla rýchlo z križovatky ako zvyknem lebo niekedy tam človek v nej čaká dlho a keď je príležitosť tak aj rýchlejšie sa zaradíš nech tam nie si 20 min... pohla som sa pomaly lebo výnimočne bola prázdna križovatka a tento mi vyletel... nejaký aziat samozrejme bez prilby rýchlosť mal vysokú on sa ani nesnažil brzdiť.. už 2 týždne som nešoferovala lebo mam stres od vtedy riadny... ani prilba a to by som dala proste zákonom aj deťom aj dospelým sakra aj na bicykli keď to vidím bez prilby behajú aj mimo obce/mesta ale aj v nich ...