13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?
Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂
@eala Ahojky.. Nedržím. Točila sa mi neskutočne hlava, mala som hmlu pred očami, malinkú som nedokázala udržať na rukách... Musela som skončiť.
@zuzihassi aj si skusala tu dietu mliecnu? Pomohla?
@kokorunecka Dobre si urobila, zdravie je predsa prednejšie, ako nejaké diéty. Ja sa snažím stále, aj keď aj s prehreškami, tak uvidím, aký bude výsledný efekt...
@eala Určite píš ako pokračuješ 🙂 Keď sa dám dokopy tak to skúsim znovu.. Len teraz sa nedá, lebo len nedávno som mala "výročie" znovuzrodenia po chudnutí, ktoré však bolo bez príčiny.
@eala Ahojky. Neozvala si sa, tak ako? 🙂
@kokorunecka No diétu sa snažím dodržiavať, aj keď s menšími prehreškami, no zatiaľ mám dole len 2 kg, nechápem, ako niekto môže schudnúť 8 kg za dva týždne...
@eala Možno bez akéhokoľvek prehrešku im to tak ide. A nie je ti zle?
Baby neblbnite!!!!! Každá dieta je blbosť, zničíte sa psychicky, zdravie si zničíte, po skončení diety vacsinou priberiete este trosku viac ako ste mali pred dietov, na čo to je dobre sa zbytočne takto dookola tyrat??? Začnite sa mat radi, a radsej si v tomto zmysle aj upravte jedálniček......ku krásnemu telu netreba ziadne diety, stačí nežrať (sorry za vyraz) ale jesť, uplne vynechat sladkosti a hlavne pečivo, a začať sa hybať...
@kokorunecka Nie, zle mi nie je, len som troška sklamaná z toho úbytku, čakala som viac, ale nevadí, ešte vydržím 4 dni a potom budem pokračovať v striedmom stravovaní. Aspoň ma to troška naštartovalo, a to je dôležité 😉
@eala Vieš čo, možno ani nie striedme stravovanie... Skôr takáto pravidelnosť, trochu pohybu...
My máme zajtra ešte oslavu a od budúceho týždňa idem zarezávať k susedovi do fitka.. Síce budem asi prvé dni jak skapatá veľryba, ale treba znovu začať... 2 roky som sa ani nepohla 😀 A to som predtým cvičila veľa a aktívne 😀
@kokorunecka Určite je dôležitá pravidelnosť a pohyb, len keď ja sa k tomu pohybu akosi nemôžem naštartovať. V máji som bola na operácií a odvtedy sa akosi nemôžem rozhýbať...
@eala Keď si bola na operácii tak si dávaj pozor na seba !!!
Inak, ešte som ti chcela, že som sa dnes vážila a za tie dva dni, čo som vydržala, mám dole asi 1,5kg.
@kokorunecka Tak to je super, gratulujem. Si na tom pomaly lepšie, ako ja 😉
@eala Len za tie dva dni som nezhrešila 😀 Nestihla som 😀
zacina niektora z vas tuto dietu? chcem to skusit...
Ahojkyy..Funguje ta mliečna dieta???ma niekdo 100% skúsenosť??? 🙂
ahojte babenky aj ja sa pokušam schudnut ,potrebujem aspon 10kg za mesiac poradí niekto
aj ja by som chcela schudnut aspon 15 ale sak aj osem bodne,,,asi to tu s vami skusim :D
vie mi niekto poradit ako schudnut 10 a viac kg za mesiac?
@ivetgril prečo chceš toľko schudnúť? Mne je strašne vždy ľúto, keď čitam takéto doslova zúfalé otázky. 10 kg schudnúť za mesiac znamená poškodiť si zdravie, rozhádzať metabolizmus a naprogramovať organizmus na ďaľšie preberanie - a to doživotné. Veľmi sa ospravedľnujem, že ťa tu takto poučujem, a predpokladám, že toto aj sama vieš... Z vlastnej skúsenosti ti moźem povedať, že sa takto pripravuješ na celoživotnú neúprosnú vojnu s kilami, ktoré pôjdu dolu ťažšie a ťažšie. Neurob si to. Nič ti za to nestojí. Uprav si jedalniček, začni cvičiť a choď na chudnutie múdro a navždy. Pôjde to síce pomalšie, ale len tak sa kíl zbavíme nadoboro.
@ivetgril vyskúšaj tukožrútsku polievku, ješ ju 7 dní a dá sa schudnúť pri tom aj 10 kg. Ja som ju držala a dosť rapídne som schudla cca 12kg ale už by som ju nedržala, je dosť drastická. Tiež sa snažím schudnúť mám o 30 kg viac ako by som mala mať. Cvičím Jillian 😀 , jem striedmo, vylúčila som sladkosti. Snažím sa však na mesiac zhodiť iba dve kilá, viac nie aby som si dokázala váhu aj udržať a aby sa naspäť nevrátila. Zatiaľ sa mi darí dodržiavať plán 😀. Držím palce aby si sa rozhodla správne 🙂
dakujem za napad skusim
tukozrutska???dame recept??
ahojte
ja som držala takú kde sa pije jablkový ocot a schudla som, naštartoval sa mi metabolizmus, a kilá išli samé dole, len veľká noc mi urobila škrt cez rozpočet a nejako sa neviem zas odhodlať, stále dačo do toho príde
ak by ste chceli kuknem pdf a prilepím vám ho sem, poprípade rozmýšľam že od pondelka skúsim zas 😉
ahojte baby ktora by sa somnou dala na chudnutie a zacala spolu somonou drzat 13 dnovu dietu chcela by som zhodit este aspon 6-7 kil a viem ze vo dvojici to ide lahsie.
@ralka Ahoj, ak sa ešte nikto nepridal, ponúkam sa ja...lebo sama nie som to schopná dodržať...vždy vydržím maximálne 3 dni.
@zuzihassi ja idem do toho 🙂 ale ako nahradit tvaroh a kyslé mlieko ? 🙂 too nemusím :( teda ja to vobec nelúbim 😀

@kokorunecka Tak čo, držíš ešte ? My sme mali dnes oslavu a zjedla som 2 koláčiky, tak dúfam, že to nie je až také strašné ☹