icon

13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?

zuzihassi
18. feb 2011

Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂

bobulik22
10. okt 2012

Ahojte idem na to, dnes prvý deň. Moja kamoška tým naozaj schudla 8 kg. Ale ja mám slabú vôlu bojim sa že to nevydržím.

minuska22
10. okt 2012

aj ja som dnes začala dukanovu, no tiež mám obavy zo svojej vôle 🙂) tak držím silno palce ;) nám obom.. pá

minuska22
10. okt 2012

ešte dodám... na materskej je dosť ťažké držať diétu (aspoň podľa mňa).. je ťažké sa sútrediť len na seba, resp. aspoň chvíľku.. keď sa človek pozabudne, alebo sa nestihne najesť, potom do seba popchá všeličo.. 🙂 v čom spočíva tvoja diéta ( nevadí, že tykám..?)

bobulik22
10. okt 2012

@minuska22 Jasne tykaj. Veď práve toho sa najviac bojim že budem nervózna. Je to asi podobný štýl ako tvoja dieta, same mliečne výrobky a zelenina. Pozri si na prvej strane je rozpis.

ralka
10. okt 2012

@veronika773 ahoj rada budem ked sa pridas ku mne a mozeme si kazdy den pisat ako to ktora zvlada lebo ja som asi na tom podobne ako ty,takze budem rada ked sa pridas ku mne a dohodneme sa spolu odkedy zacneme.

minuska22
10. okt 2012

škoda, že nemáme "Arabelin prsteň" 🙂) to by sme už boli všetky štíhle ako lane ;)

minuska22
10. okt 2012

@bobulik22 to sa prvý deň pije iba mlieko???? :-O

bubutko
10. okt 2012

ahojte, baby pozor na diety, ja som tuto dietu drzala pred 6 rokmi, schudla som 12kg a aj som si to velmi dlho drzala, potom som vsak zacala jest hala-bala tak som sa snazila drzat ju este par krat ale uz nikdy som z nej potom neschudla, dietami som si znicila metabolizmus, z kazdej dalsej diety som schudla tazsie a tazsie a postupne som nabrala 20kg jojo efektu ktore som predtym nemala. a uz to neslo nicim zhodit, aj som behala, aj nezrala, proste mi to stalo. teraz som tehotna a stale riesim vahu, dokonca mi pocas tehotenstva nariadili prisnu dietu (ranajky 1 knackbrot+acidko, desiata: pol mrkvy, obed: kuracie prsia 150g na vode, olovrant pol tvarohu a vecera biely jogurt), nikomu to neprajem. Keby som vtedy nezacala s dietami, mozno by som ani doteraz nemala problemy so stravovanim. :(

veronika773
10. okt 2012

@ralka tak to by bolo super....kedy by ti to vyhovovalo?...

ingrid77
10. okt 2012

Tuto dietu som aj ja drzala, prvykrat velmi davno a schudla som asi 8 kg, druhykrat asi pred rokom, ale to som potrebovala zhodit len tak 5-6 kilov a podarilo sa, mne velmi vyhovuje, nemam nadvahu/64 kg/176 cm, len za par rokov sa na mna par kilov nalepi, tak baby drzte sa, najhorsi je prvy den 😉 😉IK

ralka
10. okt 2012

@veronika773 mne to je jedno tebe to kedy vyhovuje aby sme zacali

veronika773
10. okt 2012

@ralka čo tak od nového týždna, teda od pondelka....ešte aby sme si urobili cez víkend zásoby.. 😉 ...a inak už si ju niekedy držala?

ralka
11. okt 2012

@veronika773 jasne neni problem tak od pondelka a dufam ze budeme kazdy den kontakte aby sme si mohli pisat ako to ktora zvladame a inak chcela by som sa ta spytat kolko teraz vazis a merias lebo na fotke nevyzeras ze by si potrebovala drzat dietu

veronika773
11. okt 2012

@ralka hahaha...teraz som sa pobavila...ale dakujem za lichôtku...som síce dosť vysoká ( 173cm ), ale ako som sa vydala a ako sa nám narodila malá išla som s váhou dosť hore. Až sa hanbím napísať, že mám cez 90 kg...no smutné ☹ ...a ty si ako na tom?

ralka
11. okt 2012

@veronika773 jaj ale na fotke nevyzeras ze by si tolko mala,ja mam tiez dcerku ma 1,5roka a tiez som po porode vazila 88 kil a vysku mam taku istu ako ty takze rovnake vysky sme a od maja do augusta sa mi podarilo schudnut 20kil cize teraz mam 68 kil,to som viacmenej sa donutila len skrz dovolenku 🙂 a teraz si zatial vahu drzim ale musim sa krotit nejedavam tak ako predtym obed mam len jeden a to bud polievku alebo druhe ako co mi chutia a potom viac nic niekedy ovocie a jogurt a nebudem klamat ze sladke si teraz neodopriem ale chcela by som sa dostat na vahu 60kil tak zato by som chcela drzat dietu

veronika773
11. okt 2012

@ralka joooj, tak to my sme na tom úplne inak..žial ja mám čo so seba zhadzovať,... a to sa ti ako podarilo schudnúť tých 20 kg za taký krátky čas....A naša malá má len 4 mesiace, kojím ju, no nezdá sa mi, žeby išli tie hnusné kilá zo mna dole...Ja som sa vydávala (pred 2,5rokom) s omnoho nižšou váhou,ale potom som akosi na to nadbala a pekne sa to na mna lepilo. ☹

eala
11. okt 2012

@veronika773 No ja to veľmi dobre poznám, ja som sa zo 62 kg vypracovala až na váhu 77 kg po pôrode. Teraz sa mi podarilo schudnúť 7 kg a ešte chcem ísť na 65 kg, ale dosť mi pomáha dukanova diéta. Nedodržujem ju úplne, ale pár dní v týždni si dám takých...

ralka
11. okt 2012

@veronika773 tak vies nebolo to moc zdrave chudnutie nic som nejedla a pila jablcny ocot a to neni nic moc takze na tu dietu ideme spolu a nebojis sa ze budes mat slabe mliecko alebo ze ho stratis vraj neni dobre drzat dietu ked sa koji ale ako chces ja budem rada ze nebudem chudnut sama a budem ti drzat palce aby sa aj tebe podarilo zhodit a urcite si budeme pomahat psychicky,tak vasa malinka je este taky mali uzlicek to mi uz mame doma riadny kvietok ale aj tak je pre na anielikom a slnieckom vsak tolko energie co mi dodava ked ju vidim juj to ti urcite nemusim rozpravat mas to aj ty doma a este krajsie.Takze od pondelka ideme na to

veronika773
11. okt 2012

@ralka ja si myslím, že keď je to len 13 dní, tak by sa mi to až tak nemalo odraziť na tvorbe mlieka...a áno, je to veľké zlatíčko, by som ju nedala ani za svet, ale to určite ani jedna mamina svoje dieťatko....A ja som túto dietu už raz držala, ale vydržala som len chabé tri dni, potom doniesol môj milý večer pizzu, no nedaj si....a už bolo po diete..🙂
Poradila som je švagrinej, a podarilo sa jej za 9 dní schudnúť 4 kg, no nedodržiavala to vôbec tak striktne.
Jooj, dúfam, že to pôjde zomna dole.

ralka
12. okt 2012

@veronika773 ak teda od pondelka ideme spolocne na to ok budem ti drzat palce a podporovat ta aby si vydrzala a nepodlahla napriklad manzelovej pizze 🙂.Inak aj ja som vela diet drzala a nikdy som nevydrzala do konca zato som pisala sem ze kto sa ku mne prida aby sme sa navzajom mohli podporovat.Manzelo co vravi na tvoju vahu?pytam sa lebo moj mi po tom ako som schudla 20kil povedal ze citujem "laska teraz si taka pritazliva,tak som sa bal ze zacnes este viac priberat a ze to nikdy nedas dole a bal som sa ti povedat ze by si mala nieco stou vahou spravit ale teraz som milo prekvapeny neveril som tomu si sexi,,pisem ti to len zato ze je to pekny pocit ked sa ti nieco take velke podari a manzel ta stym oceni.

veronika773
12. okt 2012

@ralka tak môj mi povie, že sa mu páčim aj takáto, ja to tak aj cítim, že je všetko medzi nami OK, no keď niekam ideme a chcem vyzerať ako človek, tak zúrim a vtedy mu to ide pekne na nervy...🙂, alebo keď si pozeráme staré fotky, kde vyzerám úplne inak, tak povie aká som bola iná, s potmehútskym úsmevom.
A áno budeme sa podporovať navzájom...ale čo by som ja dala za to keby mám takú vahu ako ty...:(

ralka
12. okt 2012

@veronika773 neboj urcite sa ti podari schudnut a budes este stihlejsia ako ked si sa vydavala,rada ti budem oporov pri chudnuti a inak s manzelom musite mat pekny vztah.Mne to tiez nikdy nepovedal ze som pribrata alebo cosi take ale ked videl ze som na sebe zamakala a zhodila 20kil tak mi to musel povedat a verim ze aj tebe manzel povie nieco podobne a hlavne ked si budete prezerat fotky a porovna aka si bola teraz a aka budes potom 🙂 neboj zvladneme to vsak teda sme niejake baby 🙂

veronika773
12. okt 2012

@ralka no to teda...to sme a ešte len aké budeme kočice..😉 ...a tie slová, čo tebe manžel povedal, potešia a zdvihnú tak zdravo sebavedomie.Mne po pôrode išli kilá dole, aj okolie si to všimlo, ja som vyťahovala staré veci zo skrine...a zrazu to zastalo, ba sa mi ešte zdá, že to išlo aj hore....pritom sa neprejedám, ani veľké porcie si nedávam, no asi to má na svedomí môj zlozvyk-sladkosti, no aj tie sa už snažím obmedziť...A inak pozerala som na internete tú dukkanovu dietu, tiež vyzerá celkom zaujímavo.

ralka
13. okt 2012

@veronika773 No to teda budeme neboj tak pondelok nam zacina nas prvi den dietovania ten je sice dost narocny ale snad to vydrzime,dukanovu som necitala ale pozriem si ju ale urcite skusim pondelok tuto 13 dnovu ci zaberie a bude fungovat aj na mojom tele

veronika773
13. okt 2012

áno, najskor vyskúšame túto a uvidíme, lebo mám pocit, že mne pomôže iba zázrak... a myslíš, žeby to bol veľky prehrešok, keby si ten prvý deň dáme do mlieka trochu ovsených vločiek, lebo ja mám veľký problém vypiť samé mlieko.

skaiqy
13. okt 2012

ahojte baby, ja by som chcela od pondelka zacat.. prida sa niektora..?

ralka
13. okt 2012

@skaiqy Ahoj mi ideme s Verinkou 773 takze sa kludne pridaj k nam a budeme tri a bude sa nam lahsie chudnut a podporovat sa hm? co ti nato.

skaiqy
13. okt 2012

@ralka
@veronika773 idete od pondelka..?

veronika773
14. okt 2012

@skaiqy Ano, začíname od zajtra...ja mám veľké ambície schudnúť, tak sa mi to snáď podarí.

dasiacik
14. okt 2012

Kočky,jediná zdravá forma chudnutia bez následného jo-jo efektu je premena tuku na svaly,alebo keď už nič iné,tak aspoň sa snažte mať väčší výdaj ako príjem.Ak sa neviete vzdať sladkostí,jedzte ich medzi 9tou a 11tou,vtedy najviac pracuje pankreas a nepriberiete.Ovocie papajte tak do 13-tej,14-tej hodiny,zeleninku celý deň.Večer ovocie už nepapajte,lebo to je samý cukor a ten sa vám ukladá formou tukou.Hlavne veľa pite,čistú vodu z vodovodu.Sledujte si stolicu-treba kakať aspoň 2-3krát denne,aby sa telo čistilo,dobre fungovalo a zbavovalo sa odpadových látok.Ak nepravidelne kakáte,treba doplniť vlákninu,papať polievky,atď.Držím palce pri chudnutí,kočky! 😀