13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?
Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂
ahojte...ja držím dá sa povedať velmi podobnú dietu,ako táto mliečna...vyskúšala som aj dukanovku,ale po 5.tich dňoch som ju vzdala...dokonca som prešla neskôr aj na túto mliečnu,ale ten prvý deň bol pre mňa zabiják....takže vždy sa vrátim na tú svoju overenú diétu...jasne,že prvú dni sú kritické,ako v každej...ale držim ju 2týždne a dokonca som už aj piekla medovníky a na moje prekvapenie--stále nejako obchádzam všetky sladkosti--proste mi nevoňajú a chuť za záhadne stratila--z čoho som happy.....všetkým babenkám držím palce v chudnutí 🙂 🙂
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!osoba,ktora je v uzkom kontakte s Norikou,tiez vie o tom datume!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cakajte kocky,cakajte,ako cakam ja
sorx to nepatrilo sem
ahojte, tak od dnes ideme na to :o) ...som veeeelmi zvedava
Baby, zajtra idem na dietu, prida sa niekto?
Ahojte,
Ak sa niekomu podarilo schudnúť od 5 do 15 kg. tak mi dajte prosím vedieť ako ste to dokázali na jana.gonova1999@zoznam.sk 😝
Ja idem o 1 rok na strednú školu a cítila by som sa hrozne keby som bola najtlstejšia z triedy. 😢
Ďakujem 😵
baby ahojte,tak ja dnes som na 2 dni,celkom sa da zatial,chcem sa spytat,ked pisete o 13dnovej diete,mate tam aj poslednych 7dni redukcny program?lebo ja to mam tak,cize je to potom vlastne 2O dnova
@frca ja tam ten redukcny program nemam.... a to je o com? Inak aj ja som zacala v pondelok, zatial sa ako-tak drzim, aj ked maly prehresok sem-tam spravim, ale to len ked malemu a muzikovi varim tak ochutnam alebo tak... A dnes som mala uz nizky cukor, tak to zachranili 3 gumove cukriky :/ 😔
ahojte, pridal by sa niekto do sukromnej skupiny co sa tejto diety tyka? Tam by sme si pisali skusenosti prehresky vysledky komu sa kolko podarilo zhodit... Ja som tuto dietu zacala presne pred tyzdnom...
tak tu je to
PONDELOK 7.001/2rozka s maslom,10.00ovocie,13.00polievka,16.00kava,caj,19.00 zelenina UTOROK 7.00 1/2rozka so salamou,10.00ovocie,13.00druhe, 166.00kava,caj,19.00 salama STREDA 7.00 1/2chleba s maslom,10.00 ovocie,13.00polievka,16.00kava,caj 19.00 vajicko STVRTOK7.00 1/2chleba so salamou,10.00ovocie,13.00druhe,16.00kava,caj 19.00 jogurt PIATOK 7.001/2chleba s pomazankou,10.00ovocie,13.00polievka,16.00kava,caj,19.00zelenina SOBOTA 7.001/2chleba so syrom,10.00ovocie,13.00druhe,16.00kava,caj,19.00salama NEDELA 7.00jogurt a ovsene vlocky,10.00ovocie,13.00polievka,16.00kava,caj,19.00vajicko
ahojte baby kolko uz treba drzat???kolko sa vam podarilo schudnut???
@lien_ka skus kliknut na "sukromne diskusie", mala by si tam byt. Skusala som sa pridat do sukromnych diskusii ohladne chudnutia, len nikto si ma nepridal, ani neodpisal, tak otvaram v tejto teme sukromku, nech tu nemusime verejne pisat a konkretizovat stav nasho chudnutia :o) Zatial sme len dve, dufam, ze sa k nam niekto este prida a budeme sa navzajom podporovat :o)
@mmaarrttiinnaa ahoj, môžem sa spýtať, akú diétu ste držali,ked sa vám podarilo schudnúť tak pekne?ada

@dijuri tak sa drzkaj zajtra ,ten prvy den je najtazsi ,ja som bola pri nom stale hladna a aj hlava sa tocila a bola som slaba ale zvladla som 🙂 po troch dnoch si uz pekne zvykne telo na taky rezim 😉