13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?
Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂
ahojtemja zacinam odo dnes,tak som zvedva kolko vydrzim,lebo uz som toho skusala vela a vzdy som zlyhala.koceny,prosim vas zajtra mam druhy den a je tam pisane biele meso.to si mam iba nejako udusit kuracie prsia,ci???dakujem
.
dievcata a moze sa tu mlieko vymenit za acidko?Pripadne za vanilkove ochutene?Dakujem
tak uz 8 den je tu..ako sa vam dari dalej ??ja mam 3 kilecka dolu.... 🙂 😵
pekny den .Aj ja sa pridavam od dnes,blahozelam za zhodene kilecka ....
ahojte, od zajtra zacinam aj ja 13 dnovu dietu.
uz som ju raz drzala a schudla som pri nej 8 kg, vahu som si udrzala vysse roka. len potom som sa zacala prezierat a kilecka naskakali spat....
Kocky ja som ju začala držať včera 🙂 dnes mam druhý deň zatiaľ som hladna dúfam že vydrzime 😉 ale hlavne po diete sa neprezierat 😀 toho sa bojim :-\ a vy ake vysledky máte ?
Baby a keď takto dietujete, nezmiznú vám prsia? Toho by som sa celkom bála, že schudnúť za tak krátky čas toľko kíl. Lenže už ste ma nakazili 🙂 len by to asi chcelo cvičiť nie? 😀 Dajte nejaké skúsenosti, ako vyzerali prsia po diéte... Dííík
baby citala som tu dietu ako sa dari da sa to vydrzat ☹
@haniar Ahojky, reagujem na tú dvojtýždňovú diétu... 🙂 píšu tam, že aj malý prehrešok je katastrofou 😒 ja som si dnes dala 3 bonpari (držím tretí deň)... vyznieva ako hlúposť, ale myslíš si, že sa tým nejak porušil systém tej diéty? Pretože cukor je vyložene zakázaný...Ty si nejako zhrešila počas nej? 😉 A nesmejte sa mi tu 🙂 mám totiž najvyššiu historickú hmotnosť teraz za svoj život, tak to beriem vááážne 😝
Caute baby ja dnes drzim 4 den a tak v celku sa to da i ked zajtra ideme na oslavu tak neviem 🙂
dnes 5 den diety a vaha isla dole o 2,5 kg. takze fajn 🙂
Ja som dnes uz troska krizovala, dala som si do tvarohu na veceru pol lyzicky medu, bola som uplne unavena a vidim ze cukor pomohol 😎 uvidime zajtra na vahe 😖
kolko to je 10 a 15 dkg lebo ja som premeny jednotek nemusela ked zeleniny tolko a tvarohu kolko si to odvazit na vahu na gramy poradte
ja idem do toho :D
ja od zajtra zacinam juj sa tesim:D
kolko to je 10 a 15 dkg lebo ja som premeny jednotek nemusela ked zeleniny tolko a tvarohu kolko si to odvazit na vahu na gramy poradte
dnes 10 den diety 🙂 a vysledky su viditelne. zatial minus 5 kg.
Zdravim vas vsetky. Idem sa k vam pridat 😉 potrebujem surne zhodit 4 kila, o dva tyzdne ideme do aquaparku 😎 Ja viem blby dovod, ale co uz...je to tak 😀 Takze dnes som zacala, mlieckovy den uspesne za mnou a uz mam nakupene vsetko na ten zajtrajsi. Velmi nam vsetkym drzim palce 😒
Inak tuto dietku som uz drzala pred rokom tak viem,ze funguje 😉
@ana85 no super, perfektny ubytok 🙂
Nikto nic nepise....tak nevadi...pochvalim sa sama sebe 😉 druhy den mam uspesne za sebou a zatial sa citim super 😉
@79zuzana tak toto bolo pekne 😉
od pondelka patrim k vam🙂 poprosim zienky ktore touto metodou schudli nech mi napisu IP🙂))

@haniar pocuj aj cvicis pri tom??