icon

13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?

zuzihassi
18. feb 2011

Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂

frony
5. apr 2013

@haniar pocuj aj cvicis pri tom??

haniar
5. apr 2013

@frony moc nie. mam problemy s chrbticou. ked tak, len na rotopede si sem tam zaslapem.

michaelaz
8. apr 2013

ahojtemja zacinam odo dnes,tak som zvedva kolko vydrzim,lebo uz som toho skusala vela a vzdy som zlyhala.koceny,prosim vas zajtra mam druhy den a je tam pisane biele meso.to si mam iba nejako udusit kuracie prsia,ci???dakujem
.

aeneas
8. apr 2013

dievcata a moze sa tu mlieko vymenit za acidko?Pripadne za vanilkove ochutene?Dakujem

frony
9. apr 2013

tak uz 8 den je tu..ako sa vam dari dalej ??ja mam 3 kilecka dolu.... 🙂 😵

judula
9. apr 2013

pekny den .Aj ja sa pridavam od dnes,blahozelam za zhodene kilecka ....

ana85
13. apr 2013

ahojte, od zajtra zacinam aj ja 13 dnovu dietu.
uz som ju raz drzala a schudla som pri nej 8 kg, vahu som si udrzala vysse roka. len potom som sa zacala prezierat a kilecka naskakali spat....

barbi_na
14. apr 2013

Kocky ja som ju začala držať včera 🙂 dnes mam druhý deň zatiaľ som hladna dúfam že vydrzime 😉 ale hlavne po diete sa neprezierat 😀 toho sa bojim :-\ a vy ake vysledky máte ?

lllaila
14. apr 2013

Baby a keď takto dietujete, nezmiznú vám prsia? Toho by som sa celkom bála, že schudnúť za tak krátky čas toľko kíl. Lenže už ste ma nakazili 🙂 len by to asi chcelo cvičiť nie? 😀 Dajte nejaké skúsenosti, ako vyzerali prsia po diéte... Dííík

visage1974
14. apr 2013

baby citala som tu dietu ako sa dari da sa to vydrzat ☹

ana85
17. apr 2013

@lllaila prsia idu trosku dole, ale aj ostatne partie 🙂 takze nevadi.

lllaila
17. apr 2013

@haniar Ahojky, reagujem na tú dvojtýždňovú diétu... 🙂 píšu tam, že aj malý prehrešok je katastrofou 😒 ja som si dnes dala 3 bonpari (držím tretí deň)... vyznieva ako hlúposť, ale myslíš si, že sa tým nejak porušil systém tej diéty? Pretože cukor je vyložene zakázaný...Ty si nejako zhrešila počas nej? 😉 A nesmejte sa mi tu 🙂 mám totiž najvyššiu historickú hmotnosť teraz za svoj život, tak to beriem vááážne 😝

lllaila
17. apr 2013

@ana85 ako si myslela to "trošku dole" 🙂 hádam nie smerom ku kolenám 😀 srandujem, všetkým chudnucim držím palce!

haniar
17. apr 2013

@lllaila ja som vzdy aspon trosku zhresila. ale okolo 7 kg mi vzdy zislo

lllaila
17. apr 2013

@haniar To znie ako súhlaš, že áno, môžes si dať teraz fidorku 😀 Ale vydržím to, mám strašnú chuť na sladkééé 😀
Ďakujem za odpoveď.

haniar
18. apr 2013

@lllaila tak som to nemyslela 🙂 ked tak si daj radsej jogurt 🙂

jaja29
18. apr 2013

Caute baby ja dnes drzim 4 den a tak v celku sa to da i ked zajtra ideme na oslavu tak neviem 🙂

ana85
18. apr 2013

@lllaila nie :D nemyslela som, ze didy ovisli 🙂 ale trosku su mensie. citim to na podprsenke, ze je trosinku volnejsia 😉

ana85
18. apr 2013

dnes 5 den diety a vaha isla dole o 2,5 kg. takze fajn 🙂

jaja29
18. apr 2013

Ja som dnes uz troska krizovala, dala som si do tvarohu na veceru pol lyzicky medu, bola som uplne unavena a vidim ze cukor pomohol 😎 uvidime zajtra na vahe 😖

saskia541
21. apr 2013

kolko to je 10 a 15 dkg lebo ja som premeny jednotek nemusela ked zeleniny tolko a tvarohu kolko si to odvazit na vahu na gramy poradte

juliakola
21. apr 2013

ja idem do toho :D

saskia541
21. apr 2013

ja od zajtra zacinam juj sa tesim:D

saskia541
21. apr 2013

kolko to je 10 a 15 dkg lebo ja som premeny jednotek nemusela ked zeleniny tolko a tvarohu kolko si to odvazit na vahu na gramy poradte

ana85
23. apr 2013

@saskia541 ja som to vazila na vahe. pri tvarohu mas napisanu vahu a pri jogurtoch tiez.

ana85
23. apr 2013

dnes 10 den diety 🙂 a vysledky su viditelne. zatial minus 5 kg.

79zuzana
26. apr 2013

Zdravim vas vsetky. Idem sa k vam pridat 😉 potrebujem surne zhodit 4 kila, o dva tyzdne ideme do aquaparku 😎 Ja viem blby dovod, ale co uz...je to tak 😀 Takze dnes som zacala, mlieckovy den uspesne za mnou a uz mam nakupene vsetko na ten zajtrajsi. Velmi nam vsetkym drzim palce 😒
Inak tuto dietku som uz drzala pred rokom tak viem,ze funguje 😉
@ana85 no super, perfektny ubytok 🙂

79zuzana
27. apr 2013

Nikto nic nepise....tak nevadi...pochvalim sa sama sebe 😉 druhy den mam uspesne za sebou a zatial sa citim super 😉

monikajaco
27. apr 2013

@79zuzana tak toto bolo pekne 😉

majqa28
28. apr 2013

od pondelka patrim k vam🙂 poprosim zienky ktore touto metodou schudli nech mi napisu IP🙂))