icon

13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?

zuzihassi
18. feb 2011

Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂

mrsmisel
31. júl 2013

ja som bola taká namotivovaná, že až :D a nakoniec som to aj tak nevydržala :D môžem začať odznova :D ale aspň to kilo ma za tých 5 dní teší :D ak ho ovšem nepriberiem hneď späť :D

orieskova
5. aug 2013

Tak co dievcence ako ste dopadli..ja po 13 dnoch 2,5 kg..

mirusha34
6. aug 2013

Ahojte...chcela by som začať s dietou kto začne so mnou ?

zuzanat
6. aug 2013

@mirusha34 ja sa rozhodujem ci zacat ci nie, ale az buduci tyzden, lebo idem na par dni do nemocnice...

fitzuzka
6. aug 2013

Ja som skúšala HIIT je to taký intervalový beh no vytkla som si členok behala som na hradzi :(
tak by som skusila zatial aj tu mliečnu dietu ..

dano378
16. nov 2013

Ahojte skúšala niektorá z vás chudnúť pomocou čaju? Sestra pije už mesiac čaj matcha a veľmi bola prekvapená výsledkom. 4 kilá za mesiac a jedla všetko načo mala chuť. K tomu prestala úplne piť kávu čo je podľa mňa super, lebo mám pocit že káva neni moc na chudnutie. Kupuje z matchatea.sk kebyže máte záujem 😎

domusks
16. dec 2013

Ahojte! Zuzihassi ako pokracujes?
Ja chcem zacat dnes, kto sa prida?

agatky
16. dec 2013

to ako zvladnete cez sviatky dietovat?? 😀

nn147
28. dec 2013

Ahojte, ako vám ide chudnutie ??
Rozhodla som sa začať od zajtra. Chce sa niekto pridať ?

lenka92891
5. jan 2014

ahojte...zacina niekto od utorka? ja by som chela, ale velmi by som potreovala podporu 🙂 potrebujem zhodit dobrých 20 kg

ollyana
5. jan 2014

@lenka92891 najlepšie ked su dve kamosky

lenka92891
6. jan 2014

no ide niekto od zajtra?

orieskova
6. jan 2014

Najlepsie je ju zacat od pondelka..ja zacinam od buduceho,prida sa niekto?

22mia
6. jan 2014

@orieskova to mas jedno ci od pondelka alebo stvrtka,hlavne je zacat 😉

123tana123
6. jan 2014

Ahojte baby rada by som s vami začala od 27.1 🙂 pridá sa niekto ku mne???

lien_ka
10. jan 2014

Zienky, ja som zacala vcera... Je tu niekto co tiez tak zacal?
A chcem sa spytat ... mozem si dni aj prehodit? Mne sa dnes stalo, ze som si namiesto kuracich prs kupila sunku....zle som si kukla rozpis.
A dajte nejake pozitivne vysledky, nech mam inspiraciu... 😵 Drzim nam palce!

rebesita
19. jan 2014

@zuzihassi Ahoj mliečko má byť plnotučné, polotučné, odtučnené?!

78martina87
7. feb 2014

ahojte...tak ja som zacala drzat tuto dietu ,ale ten tvaroh mi nechuti,akosi ho nemozem zjest,myslite ze si mozem dat namiesto neho tofu alebo nejaky syr? dakujem za radu 🙂

organicshop
Odpoveď bola odstránená
organicshop
Odpoveď bola odstránená
tmonika
10. feb 2014

@zuzihassi je to dobra ocista, a moze sa namiesto mlieka aj nieco ine :D:D:D neznasam mlieko dam si namiesto toho hadam vodu popripade vyzmykany citron 🙂 mliecne vyrobky v pohode..

lublub
11. feb 2014

ahojte chcem sa len opytat, 3. den, je tam uvedeny ako tretie jedlo tvaroh... ale pritom v inej diskusii "13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?" je uvedená šunka.. a potom ešte jeden ďalší deň je zmena.. je to jedno, môže sa hociktorá kombinácia?

tatamata1
12. feb 2014

chcela by som to vyskusat , prida sa niekto ?

bianca
16. feb 2014

zisi zeny kto drzi?Ja dnes prvy den a ten moj si prave nalozil asi kilometer tlacenky a kilo cibule v naleve a cerstvy vonavy chlebik.Mam vypalene chlpy v nose a cakam na svoje mlieko

bianca
16. feb 2014

@tatamata1 drzis?

tatamata1
16. feb 2014

@bianca nemala som s kym len prvý den a vzdala som to 🙂

bianca
16. feb 2014

@tatamata1 skoda 🙂 ja som viac krat drzala a stale sa to na cca 8 den pokazilo a teraz tiez bude lebo v sobotu plesam ale nemvadi.Aspon kus naj splasne sadlo do soboty

mon1001
Odpoveď bola odstránená
mousse002
23. feb 2014

Ahojte zienky, nenasla by sa osobka ktorá by chcela začať teraz niekedy? Lepšie sa chudne keď Vás má kto podporovať 🙂

bianca
23. feb 2014

@mousse002 no co ideme odkedy ha?Ja by som od stredy kedze teraz mam navarene do bezvedomia