13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?
Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂
Tak co dievcence ako ste dopadli..ja po 13 dnoch 2,5 kg..
Ahojte...chcela by som začať s dietou kto začne so mnou ?
Ja som skúšala HIIT je to taký intervalový beh no vytkla som si členok behala som na hradzi :(
tak by som skusila zatial aj tu mliečnu dietu ..
Ahojte skúšala niektorá z vás chudnúť pomocou čaju? Sestra pije už mesiac čaj matcha a veľmi bola prekvapená výsledkom. 4 kilá za mesiac a jedla všetko načo mala chuť. K tomu prestala úplne piť kávu čo je podľa mňa super, lebo mám pocit že káva neni moc na chudnutie. Kupuje z matchatea.sk kebyže máte záujem 😎
Ahojte! Zuzihassi ako pokracujes?
Ja chcem zacat dnes, kto sa prida?
to ako zvladnete cez sviatky dietovat?? 😀
Ahojte, ako vám ide chudnutie ??
Rozhodla som sa začať od zajtra. Chce sa niekto pridať ?
ahojte...zacina niekto od utorka? ja by som chela, ale velmi by som potreovala podporu 🙂 potrebujem zhodit dobrých 20 kg
@lenka92891 najlepšie ked su dve kamosky
no ide niekto od zajtra?
Najlepsie je ju zacat od pondelka..ja zacinam od buduceho,prida sa niekto?
Ahojte baby rada by som s vami začala od 27.1 🙂 pridá sa niekto ku mne???
Zienky, ja som zacala vcera... Je tu niekto co tiez tak zacal?
A chcem sa spytat ... mozem si dni aj prehodit? Mne sa dnes stalo, ze som si namiesto kuracich prs kupila sunku....zle som si kukla rozpis.
A dajte nejake pozitivne vysledky, nech mam inspiraciu... 😵 Drzim nam palce!
ahojte...tak ja som zacala drzat tuto dietu ,ale ten tvaroh mi nechuti,akosi ho nemozem zjest,myslite ze si mozem dat namiesto neho tofu alebo nejaky syr? dakujem za radu 🙂
ahojte chcem sa len opytat, 3. den, je tam uvedeny ako tretie jedlo tvaroh... ale pritom v inej diskusii "13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?" je uvedená šunka.. a potom ešte jeden ďalší deň je zmena.. je to jedno, môže sa hociktorá kombinácia?
chcela by som to vyskusat , prida sa niekto ?
zisi zeny kto drzi?Ja dnes prvy den a ten moj si prave nalozil asi kilometer tlacenky a kilo cibule v naleve a cerstvy vonavy chlebik.Mam vypalene chlpy v nose a cakam na svoje mlieko
Ahojte zienky, nenasla by sa osobka ktorá by chcela začať teraz niekedy? Lepšie sa chudne keď Vás má kto podporovať 🙂

ja som bola taká namotivovaná, že až :D a nakoniec som to aj tak nevydržala :D môžem začať odznova :D ale aspň to kilo ma za tých 5 dní teší :D ak ho ovšem nepriberiem hneď späť :D