13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?
Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂
zajtra ZASA zacinam.Dufam ze tento krat mi do toho nic nepride.
prosim vas hodte tu na tu dietu recept dakujem kukla by som sa na nu 🙂
tak uz som si nasla recep ? prosim vas a cim by som mala nahradit mlieko ked ho nepijeme ? je mozne ho vôbec niecim nahradit ?
Dnes som sa rozhodla tiez drzat tuto dietu, ale bojim sa, ze ju nezvladnem :/ A tiez sa bojim, ze nebude fungovat. Ja som pred dvoma rokmi drzala dvojtyzdnovu dietu a aza mesiac som schudla cca 12 kil, ale po dvoch rokoch som 10 pribrala, tak som si povedala dost, ide leto a ja som stale nervozna z toho ako vyzeram. Nechce sa mi ani von chodit :/
vola sa to dvojtyzdnova dieta. Ak chces tak mozem pozriet na nete a hodim tu link. Dva tyzdne sa drzi dieta podla jedalnicka, potom tyzdne mozes jest , co chces a potom opat dva tyzdne podla jedalnicka. No ja to teraz uz nemozem drzat, pretoze vsetky potraviny, co tam su, tak ich nemozem ani citit :/
Teda pardon, vola sa to zaujimava tyzdnova dieta 🙂
http://www.trask.sk/phprs/view.php?cisloclanku=...
Aeste by som k tomu dodala, ze kazdy den som 20 minut behala a hodinu cvicila 🙂
baby idete niektora somnou schudnut ? chyba mi este dat dole 9 kil 12nast mam uz za sebou ? chudnem stale teda mam zmeneny jedalnicek ale isla by som do niecoho vacsieho a sama to nedokazem
@tina27111 ahoj ja tiez hladam partacku ak si teda estenezacala resp mas za sebou prvy den 🙂
@tattyapatty ahoj, od kedy chceš začať, potrebujem aj ja nakopnúť 🙂
tattyapatty ahoj ja zacinam od pondelka skoda ze si na mna nepockala :D
tak nikto kto by siel od zjatra na to somnou ?
@lisiatko neviem ako sa to vola.Mam na mysli tuto: http://www.trask.sk/phprs/view.php?cisloclanku=...
Kedysi na MK to ficalo pod nazvom Kavova dietka 🙂
Ahojte babenky, ja som skusala tuto dietu pred 4 rokmi a mozem povedat ze som vdaka nej zhodila 15 kil 🙂 Obcas na mna dosla kriza ale jedna rajcinka sup do bruska a bolo po krize a nijako mi to neuskodilo 🙂 Od zajtra sa dam na nu znovu kedze sa snazim dosiahnut svoju vytuzenu hmotnost ale este ma caka dlha velmi dlha cesta :( Prida sa este niekto, kto váha ? 🙂
Baby a mozem drzat tuto dietu ked stale kojim , maly ma 10 m. ale nechcem prestat ...?
ahojte baby ktora ju zacne drzta a prida sa ku mne 😉
@ralka Ahoj, ja by som začala, potrebujem do dovolenky zhodiť 😀
@henrieta16 tak super ideme do toho spolu zaciname od zajtra
@mimika4408
@zuzihassi
prosim? pri vyske 172cm je 84kg v pohode? prepacte, neviem ako ta pani vyzera a ci ma tak extremne tazke kosti (to sotva) ale ja meriam 171cm co je zanedbatelny rozdiel a vazim 67kg a som z toho frustrovana lebo tie tukove vankuse su odpudzujuce, takze sa snazim chudnut.. racionalne a nie nejakymi dietami ako je tato mliecka, kde tka akurat nastane jojo efekt, ale to uz o inom.. chcela som len ze kde ty zuzuhassi mas oci a rozum, ked povies ze pri takej vyske moze byt s tou vahou spokojna.. moja mama meria tolko isto ako ja a vazi 70-72kg medzi tym sa pohybuje a akoze vyzera na svoj vek priemerne, no vidno ze je mlandrava, ze to je samy tuk na nej... takze pri 84kg by som spokojna nebola ani zdaleeeeka ..

@lily39 tak to poznam, som 5 mes. po druhom porode a zufalo chcem zahodit 10 kg najmenej,..lenze neviem ci mozem drzat diety, ked dojcim....
nechapem,ako mozu mamicky pisat, ze schudli dojcenim, to na mne nefunguje...