icon

13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?

zuzihassi
18. feb 2011

Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂

marikac
11. máj 2014

@lily39 tak to poznam, som 5 mes. po druhom porode a zufalo chcem zahodit 10 kg najmenej,..lenze neviem ci mozem drzat diety, ked dojcim....
nechapem,ako mozu mamicky pisat, ze schudli dojcenim, to na mne nefunguje...

bianca
21. máj 2014

zajtra ZASA zacinam.Dufam ze tento krat mi do toho nic nepride.

tina27111
22. máj 2014

prosim vas hodte tu na tu dietu recept dakujem kukla by som sa na nu 🙂

tina27111
22. máj 2014

tak uz som si nasla recep ? prosim vas a cim by som mala nahradit mlieko ked ho nepijeme ? je mozne ho vôbec niecim nahradit ?

lisiatko
22. máj 2014

Dnes som sa rozhodla tiez drzat tuto dietu, ale bojim sa, ze ju nezvladnem :/ A tiez sa bojim, ze nebude fungovat. Ja som pred dvoma rokmi drzala dvojtyzdnovu dietu a aza mesiac som schudla cca 12 kil, ale po dvoch rokoch som 10 pribrala, tak som si povedala dost, ide leto a ja som stale nervozna z toho ako vyzeram. Nechce sa mi ani von chodit :/

raduska12
22. máj 2014

@lisiatko a to akou dietou si scudla za mesiac 12 kil?

lisiatko
22. máj 2014

vola sa to dvojtyzdnova dieta. Ak chces tak mozem pozriet na nete a hodim tu link. Dva tyzdne sa drzi dieta podla jedalnicka, potom tyzdne mozes jest , co chces a potom opat dva tyzdne podla jedalnicka. No ja to teraz uz nemozem drzat, pretoze vsetky potraviny, co tam su, tak ich nemozem ani citit :/

lisiatko
22. máj 2014

Teda pardon, vola sa to zaujimava tyzdnova dieta 🙂
http://www.trask.sk/phprs/view.php?cisloclanku=...

Aeste by som k tomu dodala, ze kazdy den som 20 minut behala a hodinu cvicila 🙂

tina27111
22. máj 2014

baby idete niektora somnou schudnut ? chyba mi este dat dole 9 kil 12nast mam uz za sebou ? chudnem stale teda mam zmeneny jedalnicek ale isla by som do niecoho vacsieho a sama to nedokazem

tattyapatty
23. máj 2014

@tina27111 ahoj ja tiez hladam partacku ak si teda estenezacala resp mas za sebou prvy den 🙂

katarina00100
24. máj 2014

@tattyapatty ahoj, od kedy chceš začať, potrebujem aj ja nakopnúť 🙂

tina27111
24. máj 2014

tattyapatty ahoj ja zacinam od pondelka skoda ze si na mna nepockala :D

tina27111
25. máj 2014

tak nikto kto by siel od zjatra na to somnou ?

junovka
25. máj 2014

@lisiatko tuto dietku som vyskusala uz neraz.Po porode som dala za tyzden s dietou dole8 kg.Je suprova.Uz po 3- dnoch mam ploche brusko a pocitujem to uz na sebe.Je to u mna zarucena dieta!§ 😵

lisiatko
26. máj 2014

@junovka ale teraz aku dietu myslis? Tu zaujimavu tyzdnovu alebo 13 dnovu dietu ? Ja som v nedelu zacala s tou 13 dnovou dietou 🙂 ale ta zaujimava tyzdnova je zarucena, ja si ju velmi chvalim.

junovka
26. máj 2014

@lisiatko neviem ako sa to vola.Mam na mysli tuto: http://www.trask.sk/phprs/view.php?cisloclanku=...

Kedysi na MK to ficalo pod nazvom Kavova dietka 🙂

lisiatko
26. máj 2014

@junovka ano presne tuto som niekedy drzala, ja som bola s nou velmi spokojna 🙂

petuscha
30. máj 2014

@junovka moze sa ten jablkovy ocot aj ked kojim?? dakujem 🙂

junovka
30. máj 2014

@petuscha to ti neviem povedat, ja som uzivala v tabletkovej forme.Ale, pokial kojis, tak by som ti neodporucala ziadne diety, nakolko ochudobnujes o vyzivne latky svoje dietatko. 😉

devik
17. jún 2014

Ahojte babenky, ja som skusala tuto dietu pred 4 rokmi a mozem povedat ze som vdaka nej zhodila 15 kil 🙂 Obcas na mna dosla kriza ale jedna rajcinka sup do bruska a bolo po krize a nijako mi to neuskodilo 🙂 Od zajtra sa dam na nu znovu kedze sa snazim dosiahnut svoju vytuzenu hmotnost ale este ma caka dlha velmi dlha cesta :( Prida sa este niekto, kto váha ? 🙂

28maja28
19. jún 2014

@devik no ja by som uz tiez potrebovala zhodit zopar kil, kedy zacinas s dietou?

devik
19. jún 2014

@28maja28 začala som v stredu takže už fičím dva dni 🙂

28maja28
20. jún 2014

@devik a ako to zvladas, da sa to vydrzat? 🙂

tattyapatty
23. jún 2014

Baby a mozem drzat tuto dietu ked stale kojim , maly ma 10 m. ale nechcem prestat ...?

ralka
9. júl 2014

ahojte baby ktora ju zacne drzta a prida sa ku mne 😉

henrieta16
10. júl 2014

@ralka Ahoj, ja by som začala, potrebujem do dovolenky zhodiť 😀

ralka
14. júl 2014

@henrieta16 tak super ideme do toho spolu zaciname od zajtra

januus
28. jan 2015

@mimika4408
@zuzihassi
prosim? pri vyske 172cm je 84kg v pohode? prepacte, neviem ako ta pani vyzera a ci ma tak extremne tazke kosti (to sotva) ale ja meriam 171cm co je zanedbatelny rozdiel a vazim 67kg a som z toho frustrovana lebo tie tukove vankuse su odpudzujuce, takze sa snazim chudnut.. racionalne a nie nejakymi dietami ako je tato mliecka, kde tka akurat nastane jojo efekt, ale to uz o inom.. chcela som len ze kde ty zuzuhassi mas oci a rozum, ked povies ze pri takej vyske moze byt s tou vahou spokojna.. moja mama meria tolko isto ako ja a vazi 70-72kg medzi tym sa pohybuje a akoze vyzera na svoj vek priemerne, no vidno ze je mlandrava, ze to je samy tuk na nej... takze pri 84kg by som spokojna nebola ani zdaleeeeka ..