icon

13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?

zuzihassi
18. feb 2011

Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂

janavrbovski
21. apr 2015

"ja by som to zhrnul asi takto:

Taka menšia rada, fakt to funguje ale samozrejme nejdete hneď rapídne s hmotnosťou dole, je to skôr dlhodobé a bez jojo efektu.

-pravidelná strava
- žiadne prežieranie radšej menej a častejšie
- vynechať fastfoody a mastné jedlá
- zacvičiť si (nemusí byť posilovňa) drepy, ľah-sed, ak máš kinect tak prečo to nevyužiť
- zmena stravy a vynechať neskoré večere a vyjedanie chladničky, obmedziť sladké
- pravidelný pitný režim (žiadne minerálky) ale čistá pramenitá vida, bilinkové čaje a tak ďalej

Ja som si teraz nedívno čítala aj pár článkov o diétach na http://www.mojadieta.sk - je tam pár diét aj o zelenine popísané, zdravé recepty takže možno ako inšpirácia pomôže

michaelakarasy
15. máj 2015

michaelakarasy Do TV relacie hladame damy s hmotnostou cca 100 kg, ktore maju seriozny zaujem schudnut pod dohladom timu odbornikov. Viac info do spravy.

mipu
10. jún 2015

@zuzihassi prosim ta a ma to aj jojo efekt? potrebovala by som zhodit zo 2-3 kg. hlavne stehna. dakujem

mipu
10. jún 2015

@mmaarrttiinnaa prosim ta mamla si aj jojo efekt ked si prestala?

mmaarrttiinnaa
10. jún 2015

@mipu nie nemala som ja som z tej diety presla na delenu stravu a nic som nepribrala naspat

cencula
27. jún 2015

ahoj prosím Vás začala niektorá dnes s touto diétkou?

jarkovamamina
29. jún 2015

Ahojte. Tie co uz mate vyskusanu tuto dietu ako ste dopadli? Schudli ste? Nepribrali ste naspat? Vazne nad nou uvazujem 😃

melisssssa
29. jún 2015

@cencula ano jaaa 🙂

cencula
29. jún 2015

melisssssa a ktorý si dnes den? ja 3 a si už bola na váhe? ja radšej nie, ale v stredu alebo vo štvrtok ráno sa odvážim, tak som zvedavá

barborka68
15. okt 2015

Ahoj je tu niekto kto by siel somnou do tejto diety?☹ sama nechcem ,lebo bez podpory to nezvladnem,uz sa poznam :-/ prosiiim napiste niekto 🙂

lublub
16. okt 2015

@barborka68 ja sa na ňu chystám, ale až od pondelka

lienockalenka
16. okt 2015

@barborka68
@lublub
rada sa k Vám pridám, pondelok mi vyhovuje 🙂

veronkaj
16. okt 2015

ja by som sa tiež pridala no účinkuje aj na starších?

veronkaj
16. okt 2015

len ten deň keď sa pije iba mlieko ???? to nedám čo môže byť namiesto toho???

lublub
16. okt 2015

@veronkaj kyslé, acidofilné mlieko.. alebo nízkotučné jogurty..biele

barborka68
16. okt 2015

Takze od pondelka?🙂 trochu sa toho bojim,ze nevydrzim ani prve dva dni ,no mliecko mam rada :-/

lublub
17. okt 2015

@barborka68 ja zase nemam problem vydrzat prvych 4 - 5 dni a potom to vzdam.. ale teraz to musim dat do konca..

barborka68
17. okt 2015

@lublub mne chyba ,ze nemam s kym o tom hovorit,a nejak to rozoberat v praci s nikym nepotrebujem :-/ proste ta podpora je pre mna dost dolezita ☹ 4-5 dni?? Aj to je dost... a funguje to? Pomohla Ti tato dieta? Ja nemam vobec skusenosti

lublub
17. okt 2015

@barborka68 za tych 4-5 dni fungovala.... treba si ale potom davat pozor a neprejedat sa.. co mne sa nepodarilo, zle navyky, sladkosti a tak.. cize teraz chcem dat celych 13 dni a potom sa stravovat racionalne, hlavne bez vecernych vyjedani, sladkosti a tak.. uvidime

barborka68
17. okt 2015

@lublub rozhodne drzim palce ,uz aby sme zacinali :D som zvedava ako sa budem sama kopat,aby som to vydrzala :(

lublub
17. okt 2015

@barborka68 pre mna su najhorsie vikendy.. preto som aj dlhsie nevydrzala.. cez tyzden ked som v praci, tak sa to da vydrzat.. od pondelka

barborka68
18. okt 2015

@lublub taak zajtra zaciname ,mam rannu ,po troch mesiacoch :D inak mam furt poobedne smeny ;-/ tak snad to pitie mieka v praci zvladnem :D dufam ze to zvladnem,lebo dnes som sa zas prezierala :(

vanesenka
18. okt 2015

Dievcata aj ja ju od zajtra opat drzim....tak vas budem sledovat ako ste natom... Z akych va idete ?

barborka68
19. okt 2015

@vanesenka ahoj ja idem.zo 78 :-/ a chcela by som 70:( a Ty? Dnes prvy den ,tak mi drte palce a myslote na mna :(

vanesenka
19. okt 2015

Ja mam 70 kg ale kazde kilo dole budem rada ja mam za sebou jovurt

barbora286
19. okt 2015

ahojte pridavam sa k vam, dufam ze to uspesne zvladneme az do konca, naposledy ked som ju drzala vaha mi isla dole 10kg, no drzala som ju mesiac, to len tak pre motivaciu 🙂aj moju, teraz by mi uz stacilo len 5 kg, no nepohnevam sa ked to bude viac, moja vaha 64 kg.

lublub
19. okt 2015

@barbora286 10kg dole.. pekne.. a potom ako? udrzala si si vahu? nevratili sa kila spat?

barborka68
19. okt 2015

@barbora286 wooow,tak to je fakt dobra motivacia 🙂 musim byt silna ako Ty :D