13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?
Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂
michaelakarasy Do TV relacie hladame damy s hmotnostou cca 100 kg, ktore maju seriozny zaujem schudnut pod dohladom timu odbornikov. Viac info do spravy.
@mmaarrttiinnaa prosim ta mamla si aj jojo efekt ked si prestala?
@mipu nie nemala som ja som z tej diety presla na delenu stravu a nic som nepribrala naspat
ahoj prosím Vás začala niektorá dnes s touto diétkou?
Ahojte. Tie co uz mate vyskusanu tuto dietu ako ste dopadli? Schudli ste? Nepribrali ste naspat? Vazne nad nou uvazujem 😃
@cencula ano jaaa 🙂
melisssssa a ktorý si dnes den? ja 3 a si už bola na váhe? ja radšej nie, ale v stredu alebo vo štvrtok ráno sa odvážim, tak som zvedavá
Ahoj je tu niekto kto by siel somnou do tejto diety?☹ sama nechcem ,lebo bez podpory to nezvladnem,uz sa poznam :-/ prosiiim napiste niekto 🙂
@barborka68 ja sa na ňu chystám, ale až od pondelka
@barborka68
@lublub
rada sa k Vám pridám, pondelok mi vyhovuje 🙂
ja by som sa tiež pridala no účinkuje aj na starších?
len ten deň keď sa pije iba mlieko ???? to nedám čo môže byť namiesto toho???
Takze od pondelka?🙂 trochu sa toho bojim,ze nevydrzim ani prve dva dni ,no mliecko mam rada :-/
@barborka68 ja zase nemam problem vydrzat prvych 4 - 5 dni a potom to vzdam.. ale teraz to musim dat do konca..
@lublub mne chyba ,ze nemam s kym o tom hovorit,a nejak to rozoberat v praci s nikym nepotrebujem :-/ proste ta podpora je pre mna dost dolezita ☹ 4-5 dni?? Aj to je dost... a funguje to? Pomohla Ti tato dieta? Ja nemam vobec skusenosti
@barborka68 za tych 4-5 dni fungovala.... treba si ale potom davat pozor a neprejedat sa.. co mne sa nepodarilo, zle navyky, sladkosti a tak.. cize teraz chcem dat celych 13 dni a potom sa stravovat racionalne, hlavne bez vecernych vyjedani, sladkosti a tak.. uvidime
@lublub rozhodne drzim palce ,uz aby sme zacinali :D som zvedava ako sa budem sama kopat,aby som to vydrzala :(
@barborka68 pre mna su najhorsie vikendy.. preto som aj dlhsie nevydrzala.. cez tyzden ked som v praci, tak sa to da vydrzat.. od pondelka
@lublub taak zajtra zaciname ,mam rannu ,po troch mesiacoch :D inak mam furt poobedne smeny ;-/ tak snad to pitie mieka v praci zvladnem :D dufam ze to zvladnem,lebo dnes som sa zas prezierala :(
Dievcata aj ja ju od zajtra opat drzim....tak vas budem sledovat ako ste natom... Z akych va idete ?
@vanesenka ahoj ja idem.zo 78 :-/ a chcela by som 70:( a Ty? Dnes prvy den ,tak mi drte palce a myslote na mna :(
Ja mam 70 kg ale kazde kilo dole budem rada ja mam za sebou jovurt
ahojte pridavam sa k vam, dufam ze to uspesne zvladneme az do konca, naposledy ked som ju drzala vaha mi isla dole 10kg, no drzala som ju mesiac, to len tak pre motivaciu 🙂aj moju, teraz by mi uz stacilo len 5 kg, no nepohnevam sa ked to bude viac, moja vaha 64 kg.
@barbora286 10kg dole.. pekne.. a potom ako? udrzala si si vahu? nevratili sa kila spat?
@barbora286 wooow,tak to je fakt dobra motivacia 🙂 musim byt silna ako Ty :D

"ja by som to zhrnul asi takto:
Taka menšia rada, fakt to funguje ale samozrejme nejdete hneď rapídne s hmotnosťou dole, je to skôr dlhodobé a bez jojo efektu.
-pravidelná strava
- žiadne prežieranie radšej menej a častejšie
- vynechať fastfoody a mastné jedlá
- zacvičiť si (nemusí byť posilovňa) drepy, ľah-sed, ak máš kinect tak prečo to nevyužiť
- zmena stravy a vynechať neskoré večere a vyjedanie chladničky, obmedziť sladké
- pravidelný pitný režim (žiadne minerálky) ale čistá pramenitá vida, bilinkové čaje a tak ďalej
Ja som si teraz nedívno čítala aj pár článkov o diétach na http://www.mojadieta.sk - je tam pár diét aj o zelenine popísané, zdravé recepty takže možno ako inšpirácia pomôže