13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?
Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂
@barborka68 aj ja som sa cudovala, lebo vzdy ked som sa rozhodla dietovat vydrzala som max 2 dni, no mna hnali tu dievcata je tosuper sa tu tak povzbudzovat a potom moje okolie ze vyzeram super a jedna moja suseda ze ci som chora ze som tak pochudla. 🙂 super pocitno chcem mat vahu ako pred svadbou tak idem dalej , dufam ze tiez uspesne.
@barbora286 wau, tak to super.. no treba byt trpezlivy, a dotiahnut to do konca.. snad sa mi to tentokrat podari... tiez zamyslam ze by som isla tiez 2x za sebou s tyzdennou pauzou.. ale vobec ako prve musim tych 13 dni vydrzat.. ako vydrzat na tych potravinach sa da, v tom problem nevidim.. len mam slabu volu, ked porusim dakym prehreskom, tak sa neviem vratit spat, ale uz rovno skoncim
@lublub tak ako dnes.bez prehresku? ja som to zvladla no teraz ma pochytil taky hlad ze pijem vodu na litre. 😀 uz sa tesim na zajtra.inac ja niesom na cvicenie ale jeden cvik na brucho cvicim,ked ho najdem na nete dam ho tu.
@barbora286 ja v pohode... bez prehresku.. akurat som dojedla pribinacik, tak som si pochutila :D sladkeeee :D .... odvazila som sa vcera a budem sa vazit az o tyzden..
mozem sa pridat? ale uz ste asi zacali
ja by som zacala od pondelka na vikend...
@barbora286 ja mam velmi slabu volu :( ale zatial sa drzim 🙂 tak snad s Vami to zvladnem,lebo ked sa na seba pozriem do zrkadla mam chut plakat :-/ len v praci to je tazke,my nesmieme jest a ked ma niekto uvidi mam hned pokutu :-/ takze musim tak nejak tajne uzobavat 😀
ako sa vam dari? @barborka68 @barbora286 @vanesenka
Stalr som na vahe 70 kg ako som zacala tak som skoncila zabudla som nato 🙂/ takze zase os pondelka znova vy ako ?
Baby, ja by som tiez chcela skusit tuto dietu, len sa bojim, ze mi to nejako uplne "rozhadze telo". Ale laka ma ten rychly ubytok vahy a potom to "uz len" udrziavat.
ja som dnes rano po 3 dnoch -2,6kg ... potesi.. ako je mi jasne ze to nie je ubytok tuku este.. ale brucho sa mi vyrovnalo :D uvidime dalej.. len zajtra mame akciu v praci a neviem ci odolam obcerstveniu vecer..
ako rozhadze? @lili91 ja som zatial vydrzla tak max 5 dni.. teraz som si povedla ze to dam dokonca.. ale za tych 5 dni som nemala ziadne problemy.. a keby osm sa nevratila k starym navykom... po skonceni chcem prejst na delenu stravu.. s tou som maximalne spokojna, mozem jest kolko chcem a nepriberiem, dokonca chudnem.. len teraz som potebovala nejako nakopnut a urychlene sa zbavit par kg... uvidime
@lili91 no aj mna boli hlava, ale neviem ci to pripisovat tejto diete alebo stresu v praci.. ale urcite mi chyba cukor 😀 tak mozno aj preto.. lebo ja som jedla vela sladkeho, tak teraz ma telo sok, ze nedostava nic.. rano si termix tak vychutnavam, ze konecne nieco sladke :D a aj ovocie.. treba vyskusat.. ak by som mala zdravotne problemy, ze by som odpadavla, bolo zle, krutila sa mi vlemi hlava alebo tka, urcite by som nepokracovala.. v praci to ani nejako neriesim horsie je to vecer doma ked prid ena man naval hladu, ale to sa da zvladnut, treba sa len ovladat a nepodlahnut.. pijem teply caj na oklamanie..
Dievcata co ste drzali v oktobri... Ako vam to vydrzalo? Podarilo sa schudnut? Ja uz asi 2-3tyzdne pokukujem po tejto dietke, este som ju nedrzala... Som nejaka rozjedena, potrebujem trosku nastartovat organizmus. Ja som pred par rokmi drzala 90DD a som dala dole 16kg... Potom este nievo zislo dole, ale tento rok sa mna nalepilo takych 5-6kg, ktore by som chcels dat dole... Nechce sa niekto pridat? Zajtra by som zacala😉
aj mna by zaujimalo ci sa vam podarilo schudnut
Za mesiac -13 kg ...nevzdávajte to!
Baby prida sa niekto od zajtra ? Vazim 67 chcrm ist na 64 aspon 🙂
Ahojte baby ..o tejto diete som sa docitala len teraz mimentalne lezim s malym v nemocnici a zajtra nas maju pustit ccela by som to vyskusat potrebujem niejaku dobreho kona/nie v zlom/ aby ma tahal a kontroloval...takze kdo sa ku mne prida?od zajtra zaciname...
@simonko2015 jaaaa vzdy mi to vijde ken par dni
@vanesenka a pojdes so mnou ?mne by sice vyhovovalo az v utorok lebo som s malym este v nemocnici a neviem kedy ma zajtra pustia a nemam tu mlieko..
@simonko2015 ka pojdem od zajtra a v utorok sa pripojis 🙂
Oki..potom napisem..
@vanesenka
A uz pijes mliecko?chuti?nie si hladna?
@simonko2015 ja si davam nizkotucny biely jogurt a zatial to je om hadam vydrzim tych 13 dni konecnw celych uz musim 🙂
@vanesenka musime to vydrzat nno ja zacnem zajtra lebo som dosla o 12 s nemocnice a sa mi nedalo...ale bola by som rada keby sme sa podporovali ,nakolkko mna doma muz nepodpori lebo povie ze vymyslam..takze to sa moze aj jogurt?to si ho kolko davas?
@simonko2015 jeden jogurt activia vacsinou ...a kolko chces dat dole ja 5 kil do juna tak uvidim ci s touto dam aspkn dve dole 🙂
@vanesenka urcite date. Ja som ju drzala 2x za sebou a islo mi 10 kg dole.drzala som ju minuly rok v januari a odvtedy + 1-2 KG podla toho kolko sa najem. A jem normalne ziadne obmedzenia. Takze sa oplati ju drzat.to len ako motivacia 🙂 drzim vam palce
@barbora286 no si zlata a dodala si mi motivaciu ja zacinam sice az zajtra lebo sa mi nedalo..dakujem
@vanesenka no mne este ostalo 8kg po porode pribrala som 32kg ale uz vyzeram lepsie oblecem veci co som nosila ale chcela by som este dat dole..predsa ide leto lubim sa obliekat tak nech vyzeram

@lublub odvtedy som pribrala kilo ked som sa fajne najedla aj 2, ale s tymi som uz pocitala ked som ju drzala, ze sa nejake kilo vrati spat, predsa dieta je dieta. a drzala som ju v januari 2015 hned po sviatkoch a do zaciatku februara, prve 13 dni poctivo, tyzden pauza a potom dalsie 13 dni ale s normalnymi obedmi.