icon

13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?

zuzihassi
18. feb 2011

Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂

simonko2015
7. mar 2016

@vanesenka a to za den zjes 5jogurtov?

vanesenka
7. mar 2016

@barbora286 tak to si pekne dala dole no keby skm dala 5 som rada aj tri potesia 🙂

vanesenka
7. mar 2016

@simonko2015 ano presne tak a ja mam doke 22 za dva roky

simonko2015
7. mar 2016

@vanesenka no ja som 8.5mes po porode..a oslo dole 24kg..ako niekedy sa cudujem kde som ich mala..a hladna si neni?

vanesenka
7. mar 2016

@simonko2015 nie som vone hladna...tak ja som chudla pomaly casto som si dopriala tak mi to islo pomaly nech ide pomaly hlavne ze ide 🙂

macik166
7. mar 2016

je táto diéta aj pre dojčiace matky?

simonko2015
7. mar 2016

@vanesenka a preco so to nikdy nedotiahla do konca?..ja by som to chcela strasne vydrzat dufam ze budem mat pevnu volu a dokazem to..

simonko2015
7. mar 2016

@macik166 podla mna ziadna dieta nieje pre dokciace matky ..tiez som kojila a hned som sa chcela dat na dietu..lenze dieta potrebuje v mliecku vsetky živiny..tak byt tebou vynecham sladke pit vela vodu a mierne jest ale vsetko..a uvidis dieta s teba vycuca vsetko..ja som tak na zaciatku dala dole kg a potom som prestala kojit a zastavilo sa to..

vanesenka
8. mar 2016

@simonko2015 tak ako ti to ide ? Ja dnes druhy den a uplne hodka hadam ti dotiahnem by ma potesilo inak aku mas vahu ja som zacala za 65 vcera rano a dnes 64

simonko2015
8. mar 2016

@vanesenka no ja mam 76,2kg som sa dnes rano merala aj vazila..zatedy v pohode,nie som ani hladna ..chcem sa spytat to masko si ako robis?len vo vode?uvarit do mäka?nie je toho malo?to si mam odvazit v surovom stave?

vanesenka
8. mar 2016

@simonko2015 hej vo vode a troska soli az to ma chut nie je to malo. Uplnr v pohode este ked dam za hodinu kafe ta. Mne to staci

vanesenka
9. mar 2016

@simonko2015 no ck ako ti to ide? Ja skm vcera porusika trojdnovym rohliko. Ale inak ok a dnes zase bez prehresku tam dahadam to dam uz len par dni

simonko2015
9. mar 2016

@vanesenka ja som tiez zhresila neviem ci to vydrzim ..no pokusim sa..som dost chora a ked nejem som dost slaba..no tak uvidim..,

vanesenka
9. mar 2016

@simonko2015 ja musim vydrzat apson dve kila keby este uz nemam navo cakat vsetci okolo chudnu a ja budem v lete mat velke brucho no to urcite nie musim vydrzat a ak vydrzim dam este jedno kolo

okataivana
9. mar 2016

@zuzihassi to 13dni jes 5 jogurtov denne?
ci jako to je?

simonko2015
9. mar 2016

@okataivana nie daj si 13 dnova dieta mliecna a na kazdy den mas nieco inre ale 1 den sa jedia len jogurty alebo mlieko

okataivana
9. mar 2016

Dakujem
@simonko2015

bambulka242
9. mar 2016

@barbora286 mohla by som Vas poprosit blizsie info o tej 13 dnovej diete. dakujem

xenia2
9. mar 2016
Používateľ xenia2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od xenia2.

baby podla mna diety nevedu k nicomu

barbora286
9. mar 2016

@bambulka242 ahoj. Pozrite si na prvej stranke jedalnicek a drzte sa ho. +k tomu som cvicila jeden cvik niekde tu som davala aj web adresu na kt.ho najdete. nic viac 🙂

monika123654
9. mar 2016

Ahojte baby no mna tato dieta velmi laka lem mi chyba pevna vola.chcem zacat od pondelka dufam ze sa niekto ku mne prida 🙂 a vydrzime to to konca 🙂

anne_mary2
12. apr 2016

@monika123654 od pondelka idem na to aj ja 🙂) do nedele si davam od zajtra 5 dni detox so smoothies...
Mam za sebou uz kadeco, schudla som velmi dobre s 90dd samozrejme vsetko naspat. Mam 80, chcela by som mat 60.. :D

anne_mary2
12. apr 2016

teda.. viem ze za 13 dni nebudu zazraky, plus nie som za uplne vylucenie sacharidov- min nie tych zo strukovin, tmavej ryze ci napr ovocia- tak taky dukan by nebol pre mna. Po tych 13 dnoch ( sz vydrzim co dufam se hej ) je to do svadby naj kamosky, nejake kilecko sa hodi. A potom to dam asi na 90dd co mi vyhovuje taky "rezim" , rano ovko, resp na ranajky smoothie co mne nevadi nakolko doobedu nebyvam hladna, ale 11.45 musim obedovat :D a vyhovuje mi ze pr viem ze zajtra bude na obed pr kuraci steak so salatom, druhy den nejake tofu ale ryza s hraskom brokolicou atd, a treti den sacharidy tie cestoviny by som rada vylucila aj pecivo nakolko z potravinovej intolerancie sa mi iba potvrdilo co je dlho jasne- a to vsetky obilniny. Zjem kusok pizze, rozku, a zapcha na 4 dni plus svrbi ma cele telo obden.. a ovo zeleninovy den sa teraz na jar so salatmi da...
tolko teda moj plan - 5 dni detox ( netusim ci to dam , aktualne tlacim sisku akoze na rozlucku :D :D ) do nedele to, od pondelka 13 dnovka apptoˇ od maja 90 dnova 🙂) resp mi to vyhovuje doobedu iba ovocie a delena strava, tak uvidime. Ale je to celozivotny boj.
A samozrejme cvicit 5x do tyzdna... plany su velke, uvidime co bude realitou, budem informovat, zacinam z vahy 80 kg.. viem ze tieto narozovky nebudu z tuku ale potrebujem nakopnut..

zsoja
12. apr 2016

@anne_mary2 ja som len zvedava ci sa ti to podari 🙂

jenn
4. máj 2016

dievčence ako ste skončili? kileča išli dole podla želani? vydržali ste?

simonko2015
4. máj 2016

@jenn ja som vydrzala 3 dni.. ☹ ☹ .bolas om hladna...

jenn
4. máj 2016

-

jenn
4. máj 2016

@simonko2015 :D fakt? ja som sa na nu tiež dala dnes ťahám 6 den a som odhodlana vydržať do konca. Len mam aj svoje dni tak dole len 2kg :/ som zvedava na konečný výsledok :o

simonko2015
4. máj 2016

@jenn tak drzim palce...ja nemam pevnu volu radsej budem v posilovni 3 hodiny ale nech sa mozem normalne najest...ale zas na druhej strane tych 13dni nieje taka velka doba,,,chcela by som to niekedy vydrzat a potom sa uz len udrziavat

jenn
4. máj 2016

@simonko2015 ja tiež nemam pevnu volu aspon som doteraz nikdy nič nevydržala žiadnu dietu teraz ma tak troška vyprovokovali a chcem im ukazať že to vydržim :D a veru potom mam v plane to udržiavat... môj obrovsky problem su sladkosti tie mam strašne rada teraz sa držim sama som prekvapena