13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?
Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂
@sedmolinka kamoška ju držala vlani a schudla 7 kíl.Vyzerá až doteraz veľmi dobre.Tvrdí,že pribrala dve kilá,ale kedže chodíme cvičiť, môže to byť aj svalová hmota, pretože na nej nič nevidno.Vyzerá ako dievčatko a ona ma vlastne k tejto diete priviedla,len ja som musela čaqkať kým dokojím.Teraz ma usmerňuje čo si mám kúpiť a čo na potravinách sledovať. Švagrina ju držala 10 dní a neviem koľko schudla,ale vidno to na nej a sama hovorí,že bez problémov oblečie veci ktoré mala odložené pretože jej boli malé. Ja sa chystám odmerať až na konci,tak potom ti napíšem aký bol výsledok.Dnes je druhý deň a ja ani nemám pocit hladu,skôr som mlsná,ale zatiaľ odolávam a to som bola na kávičku v cukrárni 😎 .Ozvy sa ako ti to ide ked začneš.Zatiaľ pa.
@zuzu572 ahoj, dnes som teda začala aj ja. Zatiaľ sa cítim v pohode 🙂 A teba sa ako darí, ako sa cítiš?
@sedmolinka no ja už som po-zhodila som 4 kg,ale pokračujem ďalej.našla som si nejaké zásady a recepty bielkovinovej dieéty a budem sa tak stravovať aj naďalej.potrebujem zhodiť ešte 9kg,aby som mala vysnívaných 65.všade naokolo sa teraz o tom veľa hovorí a vyzerá to tak,že to naozaj funguje.tekže nám držím palce.ako si na tom zatiaľ ty?
mimochodom ja som drzala 90 dniovku.. drzala som ju 75 dni a dala som dolu 12 kil.. nabranych v tehu.. takze mamicky drzim palceky ... este by som chcela take 3 kila dat dolu. teraz mam 54 .. 😉
ja sa tiež pripájam k chudnúcim, ale nie dietami, ale zmenou stravy a pridaním pohybu za tri týždne som dala dole 6 kg 🙂 😉
@lucka1987 ahoj mozes mi poslat nejaky link podla coho si sa stravovala ,lebo tu je toho strasne vela a len hladama hladam jak sprosta.
@slniecko103 bnapr toto http://90-dnova-dieta.webnode.sk/ ale ja som sa nestravovala podla nejaky predom urcenych jedalnickov.. toto je pre mna doposial najjednoduchsia dieta.. na cas aj peniaze.. 3 X denne jedlo.. kazde rano 2 kusy ovocia..kazdy 4 den cely den ovocie.. 1 den bielkoviny same / maso vajicka, syry.. ale len jedno z nich.. ked si das na obed maso , muss aj vecer /
2 den skrobovy / ryza, zemiaky, vecer to iste ale vzdy v mensej porcii /
3 den uhlohydratry / na obed pizza, nieco z cesta bezvajecneho, napr palacinky, cestoviny, s paradajkovou omackou aleboa j basladko / vecer zakusok alebo cokoladova tycinka ...
4 den ovocny .. cely den len ovocie, pripadne susene plody ...
tiez je hodne dolezite cca 3 litre vody dat do seba. najlepsie cistej z vodovodu, ak nie tak kojeneckej alebo jemne sytenej. zoiadne dzusy.. tie su velmi sladke, a doporucujem vynechat babany..
čaute, práve som to tu celé dočítala a po zvážení okolností sa do toho asi zajtra pustím... (ešte uvidím, ako sa ráno zobudím 😀 ) Potrebujem do konca mesiaca schudnúť viac ako mama, sme sa stavili, takže len preto... inak minulý rok som držala niečo na rovnakom základe, Súdružská dieta sa to volá, tiež je 13 dňová, no vydržala som to len 8, lebo sme mali oslavy a tak... ale za tých 8 dní som schudla 4 kilá a nepribrala som ich späť. Takže držte palce 🙂
ahojte, tuto dietu som drzala a schudla som z nej vtedy 8kg a potom dalsi mesiac som este bola na delenej strave a dalsie 4kg dole, drzala som si potom uz aj bez delenej stravy - ale striedme stravovanie niekolko rokov a keby som nepribrala koli IVF, tak by som doteraz asi bola stihla. tato dieta mi priniesla to, ze som si zvykla papat ine - zdravsie jedla ako predtym, a zmensil sa mi zaludok takze som uz nepotrebovala jest take velke porcie ako predtym. zdravotne - hlavne po zenskej stranke mi velmi pomohla tato dieta. hlavne tie co mavate casto mykozy tak je tato dieta dobra. drzali sme to v praci viacere a vsetky sme krasne schudli a veru dlho sme to drzali. jasne, ked clovek zacne zrat ako predtym, tak priberie, ale to je aj logicke nie?
@pupatko1 cvicenie by som do tejto diety nepridavala, pretoze je zalozena na tom, ze sa takmer uplne vynechaju sacharidy a si rada ze telo ako tak funguje. nie ze este taky velky energeticky vydaj ako cvicenie - nemala by si na to energiu, telo by nemalo z coho "vydavat", takze s cvicenim opatrne pocas tejto diety.
@pupatko1 stravujem sa obdobne ako v 13-dňovej-jem každé tri hodiny, veľa pijem aj cvičím.Chlieb jem iba celozrnný tmavý a veľa zeleniny ovocia a mäsko.Občas aj zhreším.Dala som dole 7kg a chcem ešte 6,5.Je fajn,že aj ked zhreším,nepriberám,ale naopak stále idem po troške dole.Držím palce aj vám.Zažívam ten super pocit,ked vám všetci hovoria-ty si ale riedne schudla 😔
ja som vdaka tejto diete (dodržovala som ju presne a dvakrát po sebe) schudla 20 kg za dva mesiace.... teraz po porode sa opät na nu chystám, lebo som dost pribrala, takže zase 20 kg pojde dolu... do toho stráášne vela vody a korčule, zumba=100% uspech.... jojo efekt nulový 🙂
Babule, nestíham všetko prečítať, tak mi prosím poraďte.. Rada by som začala.. Ale : aké mlieko? nízko, polo alebo plnotučné? 😀
A čo jo-jo efekt? Je potrebné aj cvičenie?
Ahojte babky, takže od zajtra idem na ňu aj ja. Dúfam, že to vydržím. Potrebujem dať dole 10 kg, čo mi zostali po pôrode. Takže držte palce 😉
@eala Ďakujem za info, si zlatá.. No, na zajtra nemám ešte toľko mlieka doma 😀 Takže buď vo štvrtok,alebo až novým týždňom 😅
@kokorunecka áno, začala a aj vydržala. tak dúfam, že to pôjde takto ďalej. držím palčeky a zajtra napíš, ako sa ti darí 🙂
Ahojte 🙂 môžem sa opýtať pár info? Chcem ísť do toho, začala som cvičiť ale este nikdy som nedržala diétu.. jedálniček dodržujete ten na 1.strane čo je rozpisany alebo aký? Mlieko som sa docitala ze kefir 1,5% z lidla naj a ten tvaroh a termix aké si dávate? Ďakujem za vsetky rady 🙂 som tu cez telefón a strasne sa mi zle preklikava k starým príspevkom :/ všetkým držím palce 🙂
@eala Wow, super, obdivujem ťa, že si sa prehrýzla cez prvý deň...Mne ráno pri tom mlieku došlo tak hrozne zle 😅 Ale zatiaľ držím 😀 😀
@kokorunecka tak zatiaľ to je ok, ale uvidíme ďalej. A ty ako? Neboj, to zládneme. Musíme 🙂

@zuzu572 ja som začala, ale po 6 dňoch som aj prestala, nedodržiavala som to presne a nič som neschudla ☹ idem na ňu od budúceho týždňa pondelok, zatiaľ sa udržiavam na delenej strave. Máme cez víkend oslavy, tak viem, že by som neodolala niektorému jedlu 😉 potom je to tri týždne bez osláv u nás, tak preto. Chcem zhodiť 10 kg do augusta, kedy ideme na dovolenku 😎 , tak už je najvyšší čas začať 🙂 Koľko sa podarilo zhodiť tvojmu okoliu? Ja nepoznám osobne nikoho, kto ju držal. Budem rada, keď sa trošku pochváliš s úbytkom 😉 Držím všetky palce 😀