13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
tina dakujem, zajtra mam posledny den a potom zacinam od znova mlieckovym dnom 😀 ako sa drzis ty?
drzim sa dobre dakujem :D stal sa mi jeden den taky prehresok ale inak sa drzim snazim sa neskutocne sa neviem dockat vazenia :D citim sa celkom dobre keby to bolo aj tak na vahe ako sa citim :D ... ak schudnem nieco isto aj ja zacnem zase :D len si troska menim jedalnicek ale jem zdravo vsetko co je pisane :D
to je super tina, velmi ti drzim palce som zvedava na tu vahu tak ked to absolvujes hned napis 😀
jasne dufam ze sa mi podari v nedelu dostat k vahe nam sa ako naschvál pokazila :D
ajaaaj... milujem mlieko, milujem zeleninu, milujem ovocie, sunku... tato dieta bola podla mna stvorena pre mna.. baby od zajtra idem do toho s vami... drzte palce... ;)
Inak ste spokojne s touto dietou?
Inzi_jozka tak dufam ze to zvladnem zajtra zacinam. Uz musim dokoncit nejako to moje chudnutie :D za rok mam dole 20 kil ale moja vysnivana vaha je 50 ...tak este tych osem dufam zmaknem s touto dietkou
aj ja som sa na nu dala.. dnes treti den a rano som mala -3 kg... len som nevydrzala a akurat som dojedla par zuvacich cukrikov 😅 a idem asi asi hned aj zuby umyt, aby ma to nelakalo si dat dalsie..
@inzi_jozka ajaaj.. ja dufam, ze sa mi konecne podari zhodit ako tebe.. kriza urcite bude, ale musim vydrzat a ako tak citam..vysledok bude stat za to.. :o)... uz fakt nemam silu pozarat sa na vsetky tie dokonale postavicky okolo a deptat sa.. ideme na to!! 🙂
@lublub to hej 😀 to robím aj ja.....pomáha to, alebo tiež teplý čas 🙂
@lusiasik neboj sa! dáme to...ja som mala včera samý prehrešok, no dnes už je to oveľa lepšie 🙂 aj mám oveľa viac energie dnes 🙂
ach baby dnes som mala nenormálnu krízu ☹ mala som 100 chutí položiť pred seba plný hrniec fazulovej polievky a všetko to seba naládovať 😖
Baby a co ked som krvna skupina 0, pre ktoru su mliecne vyrobky najviac skodlive?
baby je to hroza :( stale mam pocit ze na vahe bude ubytok 0 a to velka nula :( dnes som zase troska zhresila ja uz naozaj neviem keby som mala apson dve kila dole ... citila som sa dobre teda citim sa dobre zda sa mi ze lepsie ako pred tym pokial som nesla do mesta dnes strasne mi bolo zle ked som videla ake su ine chude a mne vysi brucho a boky po porode :/
@zuzanna1512 ale nezjedla si ho,ze?
@p_etrisha no neviem, ale ked ti mlieko skodi tak ju nedrz...mne skodi lepok a neladujem sa nim....snad necakas, ze ti niekto povie, ze chod do toho, ked nemozes mlieko....v ziadnom pripade...to by si si mohla poriadne uskodit...
@tina27111 viem ako sa citis, ale vydrz!!! Urcite islo nieco dole... 🙂
tina neboj sa to zvladnes 😉 a tiez neni dobre sa vazit kazdy den, uvidis ked sa zajtra odvazis budes mat dole minimalne tri kila 😀 a baby poviem vam vcera som mala 12 ty den a strasne velku krizu o osmej vecer som prisla z prace a tak neskutocne som bola vyhladovana, ze som si dala jeden chlebik s natierkovym maslom 😎 no poviem vam hned mi bolo lepsie 😀
@inzi_jozka Nieee...Tak to nemyslim...Ja mlieko pijem, aj ho zboznujem, vsetko...Len som krvna skupina 0 a ta by sa mu mala vyvarovat a nahdradzat ho sojovou variantou 😀 Ale nikdy som to nerobila...Skor som tou otazkou myslela, ze ci niekto, krvnej skupiny 0 drzal tuto dietu a schudol nou... 😉
@p_etrisha ahaa, tak co ja viem, ja tymto veciem moc neverim....som myslela, ze mas od lekara, ale to najmenej...daj si urobit testy a uvidis...aj mojej seste nic nebolo a nahodou prisli na to, ze ma alergiu na BKM a nie je nulka 🙂
@inzi_jozka nie nezjedla, dala som si za malú lyžičku a ušla z kuchyne, pobalila som veci pre malého a radšej som s ním chodila po vonku, len aby som tú polievku nevidela
Ahojte baby pridavam sa aj ja k vam lebo ked sa pozriem do zrkadla tak je to desss 😢 vaha 85kg normalne sa to hambim napisat 😔
@majulienka304 vobec sa nemusis hanbit... ja mam pri vyske 164 cm hnusnych 78,5 kg... depta ma pohlad do zrkadla a to som po porode mala uy skoro povodnu vahu.. / 57 kg /... prisli problemy, depky a vaha stupala a stupala... stale sa tych depkovych kil neviem zbavit... ale teraz dufam, ze s vami to dam... 🙂.. ved tato dieta je o vsetkom co milujem... :D :D :D... drzme sa baby! :*
tak babulky práve som dopila mlieko a zjedla jeden kakaový koláč, vobec nemám výčitky, myslím, že jeden neuškodí 🙂
@p_etrisha ja mam krvnu skupinu 0 a drzim tuto dietu.. zacala som s nou uz viackrat, vzdy som skoncila na nejaky 3-4 den :D po troch dnoch mam dole 3 kg, uvidim v pondelok rano kolko to bude po 5tich dnoch po vikende..
dnes som 4ty dne a drzim sa, a to som robila na obed polievku a karfiolove karbonatky, a nedala osm si ani kusok.. dufam ze zajtra pri ndelnom vareni vydrzim tiez 🙂
Ahojte , rozmysľam že začnem s touto dietkou ...
Len akurat váham pretoze niesom si ista tym ci schudnem z tej partie ktorej potrebujem .. teda stehna..
Ako to bolo u vas? Nerada by som pochudla z tvare a prs sko niektore zname ktore drzali nejake dietky..
baby viete kolko som shcudla ? predne 0 :( neviem co sa stalo idem odznova do toho :/
Tak ja dnes prvy den dufam že to vydržim lebo potom už neviem čo zo sebou 😒 ale ked si prečitam vaše povzbudenia tak hadam to spolu vydržime 🙂

Ahojte... ja dnes zacinam s touto dietkou. O 2tyzdne mam promocie tak dufam ze to dam aspon 5 kil by neskutocne potesilo