13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
@tina27111 nič si z toho nerob, možno tvoje telo potrebuje trošku viac času, kludne pokračuj a uvidíš, že bude lepšie 😉
zuzanna no dakujem len aby to tak boli skusim to este jeden tyzden a uvidíme :( vôbec nic stale mam rovnako 74 kil :(
Ahojte.tak od zajtra idem aj ja na to...dúfam že ma budete podporovať lebo sa bojím že to nedám...
takze baby u mna sa toho udialo 😀 moj obavany odpust v nedelu dopadol tak pol na pol...samozrejme, ze dietu nebolo mozne dodrziavat....zvycajne sa stretne zo 10-12 ludi, tak takto by som sa ja jedna stratila, ale boli sme len 4 aj pol 😀 no nedalo sa, ale to boli prve odpustove slavnosti, kde som sa neprezrala....dala som si zo vsetkeho, ale tak stale menej ako pol porcie 🙂 som na seba hrda....a potom sme skoncili u svagra (ja som zabudla, ze on tradicne robi grilovacku vecer na odpust), ale tiez som si dala len jedno masko a zeleninku, nejaky kolacik a dost...takze som domov prisla neprezrata, nenafuknuta 🙂
Tak som si vecer povedala, ze idem dnes teda od znova, mliecny den mi pomoze to pretravit....ale rano u dr. s malym sme dosli k tomu, ze zajtra musim do KE na ORL na posudenie stavu, lebo v nedelu sme mali ist na prijem na vyber mandle, ale drobe v nedelu dobral atb....takze som na tom asi tak, ze mam pauzu dnes, samozrejme, ze sa kontrolujem a zajtra neviem ako to dopadne, ale dietu by som nemohla dodrziavat, verim, ze budem mat cas vobec aspon nieco zjest....ale od stredy idem od znova....uz teraz viem, ze do 28he nedam dole tolko co som chcela, ale zatial mam 3kg dole a od stredy idem od znova 🙂
Vsetky nove spolubojovnice vítam a drzim palce 🙂
@tina27111 tina ja nechapem? ako je to mozne????? normalne uvazujem, ci mas vahu v poriadku 😨
A este baby som prisla na to, ze sladkosti u mna spomaluju brutalne chudnutie....ked som na stvrty den mala ten zakuskovy prehresok, tak do nedele som nedala ani deko dole....takze od stredy ako zacnem, musim!!!!! sa vyvarovat cukru...ak budem mat brutalnu chut tak radsej vypadnem z domu, alebo si dam ovocie 😀
tak ja mám zatial -3 kg prehrešeky v sobotu kakaový koláčik a včera varený zemiak a kúsok mrkvy, ale zato som včera zabudla jesť o desiatej, úplne mi to vyfučalo z hlavy a o pol jednej som sa čudovala, že čo som taká hladná 😀 no uvidím, či to pojde do konca týždna ešte dole, ale mám pocit, že nie, nechám sa prekvapiť
ja som vcera tiez neodolala a dala si 3 kusky pizze a nanuk 😅 ale potom som uz nejedla ani o 16 ani o 19hod.. rano som sa radsej nevazila :D lebo urcite by bola minimalne taka ista alebo vyssia.. tak sa odvazim az v stredu kedy to bude ukonceny 1 tyzden a uvidim.. ale citim sa fajn.. inak som mala problem zjest pizzu inokedy by osm zmastila cely ale teraz uz ked som zacala druhy kusok tak som citila ze mam dost 😅 to asi ten stiahnuty zaludok :D
dnes som sa odvazila a o 0,2 kg viac ako pred dvoma dnami 😠 vcera som tiez neodolala vecer, namiesto poslednej pridelenej "davky", tusim to malo byt mlieko o 19 hod som zjedla cokoladu.. ved chcela som len kusok, 2 kocky a nakoniec padla cela 😅
ale mam pocit presne to co pisala @inzi_jozka , ze sladkosti resp. cukor spomaluju ubudaniu kil.. ved ta cokolada, ta sa rozpusti cize nezatazi zaludok ako keby zjem rozok :D ze by sa mala nejako cestou do zaludka stratit ta cokolada :D a tak isto ke dosm si dala namiesto tvarohu smotanovy cokoladovy jogurt..
nie je problem to vydrzat takto jest,, horsie je mi vydrzat bez sladkeho, kedze som na nom skoro zavisla 😖
@lublub tak sme ma motivovali a rozhodla som sa dnes začať. neviem síce či sa mi to podarí, už som xxx krát začínala, ale pokus ďalší už nevzdám 🙂
@katarina00100 drzim palce 🙂 ja som tiez zacinala x krat, vzdy som vydrzala tak do 4 dna.. teraz som uz 6ty den.. ale dnes som som si povedala ze to dam uz bez prehresku :D
ahojte baby tak ja hlasim vysledky po 13 dnoch minus 6,5 kila zacinala som na 75 teraz mam 68,5 😀 😀 dva dni som si dala prestavku a papala som skoro vsetko, ale nevladala som jest velke porcie a dneska zase zacinam mlieckovym dnom 😀 😀 drzim vam palce 😉
tina ty sa ako drzis?
@nenina304 gratulujem k úspechu a držím palce do dalších dní 🙂
dakujem zuzanna ty sa ako drzis? 🙂
@nenina304 snažím sa dodržiavať jedálniček, len v sobotu som si dala malý koláčik a v nedelu varený zemiak, ked som sa naposledy vážila mala som -3kg to bolo v nedelu, zajtra sa vážim zasa, tak uvidím, či som na tom istom, alebo išlo ešte niečo dole
zuzana tak to je super, ze mas uz 3 kila dolu 😉 ja som tiez tusim na jedenasty den porusila uz som bola taka hladna ze som spasla chlebik 😒 😀 tak drzim palce som zvedava o kolko menej na vahe budes mat zajtra 😎
Baby, chcela by som sa spýtať.. ja som už druhý deň a na váhe sa ani gramy nepohli, staklo sa to aj vám ? 🙂 ☹
Aj ja som začala dnes
Ahojte tak ja by som tiez vyskusala a co sa ma jest?ked jogurty tak super tie milujem,ale mlieko tazko 😝
@nenina304 tak už som odvážená aj odmeraná, výsledok po 9-tich dnoch -4 kg, -4 cm z brucha a -2 cm z bokov, keby sa mi podarí dať dole ešte aspon 2 kilá bola by som rada, potom by som si dala prestávku a o nejaký mesiac začala znova 🙂
tak aj mne sa posunula vaha dole, aj napriek prehreskom.. kazdy vecer namiesto poslednej "davky" si dam nieco sladke.. 2 dni mi vaha stala, dokonca vysla o 0,2 hore ale teraz je zase nizsia.. aj teraz som mala ovocie a kavu a k tej kave kusok coko 😅
@zuzanna1512 dobry napad sa aj odmerat.. ako aj ja citim ze isli dole nejake cm z brucha bokov a pasu, hlavne na obleceni, ale lepsi pocti by bol kebyze to mam vycislene 😀
@1996 zvlastne, lebo prave v prve dni je najvacsi pokles na vahe..
zuzana gratulujem!!!!to je super vysledok 😀 😀 ty si hlavicka ze ta napadlo aj sa odmerat 😉 , mna to vobec nenapadlodo konca urcite das minimalne dve kila este dolu, drzim palce 😀
@nenina304 dakujem 🙂 tak dúfam, že sa to podarí, potom by som dala dole celkovo 10kg, lebo som trošku chudla aj pred touto dietou 😀 len sa bojím čo bude potom, či to nepriberiem naspať 😅
baby neviem ako vy, ale ja varenú kuracinu už nemožem cítiť, dala som si pár kúskov a chce sa mi z nej vracať, úplne sa mi zhusila 😝
baby, ja som to na dovolenke uplne zrusila i ked sme jedli len grilovane maso a zeleninu ale vobec som nesla podla rozpisu a uz vobec som nejedla 5x denne (sme boli na turistike), dokonca aj zmrzku som jedavala kazdy den :( tak som sa po dovolenke pozbierala (ved som vobec nic neschudla, naopak) a len tak som nakukla do skupiny "Chudneme s dukanovou dietou" a ked som videla tie vysledky ako ludia schudli, tak som sa na to dala a za 3 tyzdne 7kg dolu a pokracujem. Ta sa mi zda jednoduhsia, prijemnejsia, maskrtnejsia a sytejsia ta dieta a uz aj citim ze nevrcim na ludi lebo som stale syta 🙂 drzim palce. mozete po 13-dnovke nakuknut aj tam, a mozno to bude pre vas dalsia vyzva.
ahojte, tiež by som sa rada k vam od zajtra pridala.Kazdy den zacinam s chudnutim 😠 Vidim, ze pekne chudnete,tak drzte palce. Tato dieta mi viac vyhovuje ako dukanova, kvoli ovociu. neviem si predstavit tieto dni bez ovocia 🙂
Zaujima ma, vy si naozaj vsetko vazite?
majkakolotoc ahoj ja som si naozaj vsetko vazila a aj si stale vazim 😀 cim mas menej prehreskov a dodrziavas presne co je napisane v diete zarucene schudnes ja som za tych 13 dni zhodila 6,5 kila dva dni som si dala pauzu a teraz ju opakujem zase dnes mi konci 2 den 😉 tak ti drzim palce ked as pevnu volu tak to urcite zvladnes 🙂
@majkakolotoc ahoj, niečo vážim niečo niečo si dám od oka, držím palce do najbližších dní 😉
Ahoj kočky, dakujem za odpovede.
nenina304 - to je skvele 6,5 kila schudnut, nadhera, musis mat velmi pevnu volu. pri tom 13 dni nie je dlho.No a uz si aj zacala znova drzat tu dietu, a mas uz najtazsi den za sebou 🙂 drzim palce.
zuzanna1512 - tak podstate na vela vyrobkoch mas hmotnost, len to ovocie a zeleninu treba vazit. Co moze byt v práci problem, zoberiem z domu jablko a budem len dufat, ze nema vela dkg 🙂
Tak drzim zajtra palce, ani neviem ci v tom teple je narocne drzat dietu, alebo naopak, nemame chut jest 🙂
@majkakolotoc ked ti mám pravdu povedať, mne ani nechutí, včera som mala mliekový deň a dnes som si tiež namiesto 2 chodov dala radšej studené mlieko 🙂

@majulienka304 vela šťastia, neboj vydržíš 😉