13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
dnes zacinam 8.den a mam -4kg .. spokojnost.. na to ze kazdy vecer jem sladke 😅
dokonca vcera o 17 hod som zjedla 2 muffiny a potom o 20 hod kus cokolady a aj tak som mala o 0,3kg nizsiiu vahu ako den predtym ..nechapem, ale tesim sa 😀
hlava a žaludok ma teda bolia dosť , fuh...už nech spím 🙂
@janeette prvý deň je najťažší, potom to už pojde lepšie, hlavne vela pi 🙂
baby kúpila som si novú váhu a ukazuje mi o 3 kg viac ako stará, ide ma klepnúť, teraz neviem ani kolko vážim a či som vobec schudla tie 4kg ☹
A mozem aj ked kojim?dakujem.
caute baby :D dlho som tu nebola :D hlasim vam ze mam 2 kila dole za nejake 3 dnit o bolo co som sa naposledy vazila :D Som uplne stastna len som prisla nato ze ta dieta mi az tak nevyhovuje teda jem veci kt su v nej ale nie ako to je rozpisane a uz vôbec nie kazde 3 hodky :D som stastna pokracujem :D
Ahojte, tak dnes prvy den za mnou, vydrzala som, uz si pripravujem na zajtra jedlo 🙂 citam co pisu ine zeny, no krasne vysledky ste dosiahli 🙂 cvicite? alebo bez cvicenia mate take ubytky vahy 🙂
zuzanna1512 kazda vaha ukazuje inak, ja mam prezmenu dve vahy doma a kazda ukazuje inak 🙂 .. ber tak ze si schudla 4kg a zacni brat do uvahy tu vahu na novej vahe 🙂
baby pocula som ze digitalne vahy su na prd :D kazda inak ukazuje pretoze kazda ze zevraj inak nastavena :D najlepsie su stare komunisticke vazim sa uz len na nej :D .. ked som sa vazila na digitalne v kazdom rohu v jednej izbe mi ukazovala inak a to robilo aj 2 kila :D
no ja dnes večer na prvý den o 1kg ľahšia,tiež mam digi-váhu ale radšej tomu verím 🙂 a žaludok mam na dranc,po 4tom pohari sa mi chcelo zvracať...mala som aj zavraty poobede som musela ľahnuť...ale zvládla som to 😨
Holkyy...Od včera rána mám 2 kg dole,huráá!!!!
tak nakoniec sa tá nová váha umúdrila a ukazuje tak isto ako stará, asi sa musela len trochu rozbehnúť 😀
je tu este nenina ??? chcela by som vediet kolko schudla za tych 13 dni :D
ahojte, tak ja som dnes vydrzala aj druhy den. vikend je pre mna najhorsi, pozerat na rodinku ako je vsetko 🙂 😒
janeette- skvele vysledky, za dva dni 2 kg, tak dufam, ze to pojde aj tak dalej.
Zuzanna1512- s tou novou vahou je dobre, ze vazi tak ako stara, lebo by si bola nutena sa vratit k tej starej"lepsej" vahe 🙂 ako sa dari v chudnuti ked pokracujes po 13 dnoch znova? 🙂
noo,a hladna som jak onéé.A zajtra asi na pokraji zrutenia -3 deň - s tou šunkou 100g na obed,fuh,to bude sila asi..Ale zaťať sa!!
Ahojte dievčatá, dnes som mala mať posledný 13 den, ale rozhodla som sa, že už nejdem podla diety, varím chlapom na stavbu guláš a prosto mi nedá, aby som sa naň len pozerala 😀 takže po 12-tich dňoch -5 kg, -5cm z brucha a -3cm z bokov, spolu som za mesiac schudla 9 kg, takže som so sebou spokojná 🙂 všetkým vám držím palce, aby sa vám darilo a schudli ste k vašej spokojnosti 🙂
@majkakolotoc pokračovať budem, ale nie hned, možno tak o 2 mesiace, chcem skúsiť, či si túto váhu dokážem udržať, alebo zasa priberiem, ale rozmýšlam nad tým, že si raz do týždna spravím mliekový deň, pravdepodobne to budú piatky, ved ked už pôst, tak poriadny 😀
Ja chcem zacat od pondelka :D teraz od 16.6. Tuto dietu som drzala dvakrat raz som schudla 3,5 kg no drzala som iba tyzden - perfektne to bolo vidiet na bruchu. A druhy raz asi 5 dni, no schudla som asi 0,5 kg, tak ma to prestalo bavit. Teraz idem do toho na 100 % manzel nie je doma, takze nebudem mat komu varit a malemu nieco zdrave stale varim 🙂 takze to bude supeeeer Pevnu volu vsetkym 🙂
zuzana1512 aha ja som pochopila, ze uz ju drzis druhykrat. ale samozrejme, tak ako pises, treba vyskusat, ci si udrzis sucasnu vahu 🙂 ale aj napriek tomu, ze nebudes drzat 13 dnovu, tak nezacnes hned jest vsetko ? som nad tym raz rozmyslala, ze ked by som skoncila dietu, napr. tuto, co dalej? zrejme hned vyprazane maso so zemiakmi si nebudem moct dat 🙂
bianca11 ano schudnut 0,5 je demotivujuce, ja sice drzum dietu treti den, ale ubytok zatial 0,3 kg 🙂 ine tu maju ubytok omnoho vyssi, ale nevzdam sa uz. lebo ked sa vzdam zacnem jest vsetko co neujde 😎 🙂 drzim palce.
janeette- co 100g sunky , ale 100g zeleniny, toto je tazke 🙂 maso ma viac zasýti ako zelenina 🙂 😲
dnes krásne ráno,na váhe zas 1 kilo dole , čo deň-to kilo - to by sa mi ľúbilo 🙂 jednoznačne pokračujem! A robila som fašírky,jaaj ako rozvoniavali.Akú zeleninu preferujete? som si nakupila mladých mrkiev dobludu 🙂
@majkakolotoc tak nejem všetko dokopy, ráno celozrnná bageta, na obed guláš, na večeru tri koláčiky, ráno sa odvážim a uvidím čo to urobí 🙂
baby dnes som mala zatial zeleninu a dva suchare myslite ze to je v poriadku ? 🙂 ... na obed mame dnes cervenu kaúpustu tak by som si ju dala nic viac len cistu kapustu :(
zuzanna1512 no tak dufam, ze vaha sa nepohla a zostala stat 🙂
janeette - len zavidiet ti mozem, super dalsie kilo 🙂 tak ja jem len mrkvu. ja som uz mala niekedy aj zeler aj kalerab 🙂 ale teraz mi mrkva vyhovuje 🙂
tina27111 no ved si daj na obed cervenu kapusta 100g a potom o 3hod. si dal nieco dalsie..myslim ze dva suchare ti velmi neuskodia..
ja som taká hladnáá,raňajky jogurt,desiata acidko200ml a 100g mrkva a redkovka.....hrozne niečo slané by som si dala...potom ešte jablčko a večer makrelu vo vl.šťave namiesto var.mäsa..snad sa môže..lebo nemám mäso mmnt..A ozaj...Zvážila som sa -a nič,stojí to dnes 🙂 🙄 🙄 🙄
tak jedna knedla asi 2 centimetre masa a a trocha kapusty co uz nevadi :D
@majkakolotoc neviem, nestihla som sa odvážiť, uvidím zajtra 😀
janeette -nevadi ked stoji vaha, ved mas uz ubytok asi 3kg alebo kolko, co je skvele, ale uvidis zajtra rano sa postavis a budes mat zase menej kil 🙂
tina27111- booze ani nepis, jak by som si dala 🙂 nevadi od zajtra zacnes 🙂
zuzanna1512 - tak podla mna treba s tym pocitat, ze trosku pojde vaha hore, lebo naozaj male porcie jeme. ale tak ako si pisala, ze raz tyzdenne ked das mliekovy den, tak to by bolo super 🙂
Baby od zajtra zacinam : ) mam 64kg .. tuzim mat 55 kg tak verim ze s touto dietkou to pojde dole 🙂
Od januára sa stravujem zdravo ziadne pečivo, sladké iba občas a schudla som do teraz iba 3,5kg ☹ ide to veľmi pomaly ... a to chodievam aj behať... ☹ Tak som sa rozhodla že od dnes skúsim mliečnu diétu, zatiaľ mám za sebou raňajky 🙂
@majkakolotoc veru išla hore, ale nerobím z toho tragédiu, tak ako píšeš, tie porcie sú fakt malé a ked si zoberieš, že 2 dni si len na mlieku a vode, po týždni sa ukáže čo bude dalej 🙂
@majkakolotoc no a ešte som zabudla, svokrovci mi priniesli koláče zo svadby, takže aj to urobilo svoje 😀

Ja idem na TO od zajtra 🙂 snád to dám ,aspon na nakopnutie a motivaciu.Moc to potrebujem 😝 Chcem sa spýtať,či môžem piť vodu s citronom počas ..