13 - dňová mliečna diéta. Začínam, kto sa pridá?
ajojte,
dnes začínam už odskúšanú 13 dnovú mliečnu dietu, nepridá sa niekto? Bolo by fajn sa podporovať 😀
5.ty deň : -4kg 🙂 oslavné hymny ešte nejdem spievať,kedže by mi trebalo aspoň 25kg zhodiť :D 😅 🙄 Ale musím povedať,že už som držala neaké tie diety,ale ubytok bol naprosto odlišný,a vôbec nie tak motivujuci 🙂 Idem dalej 😠
A musím sa priznať,že na ten prvý,mliečny deň som podvečer nevydržala,pretože mi bolo dosť zle a zavraty,tak som si dala asi 3 redkvičky 🙂
ahojte, tak dalsi den za nami. uspesny den.... chcela som sa vas spytat, neviem ci som sa pytala, sportujete popri diete? lebo ja behavam, chodim do posilky.
ikuska88- to poznam, tiez som sa takto trapila, 5krat denne male porcie, vela sportu a nic, nechudla som. preto som sa tiez dala na dietu 🙂
zuzanna1512 no viem si predstavit kolaciky, dala by som si nejaky 🙂 tak ved nam napises o tyzden ako si na tom , no a ked to pojde velmi hore, tak sa k nam pridas 🙂
tina27111- tak ako? podarilo sa ti vydrzat? 🙂
janeette- myslim, ze ti nemusim pisat, ze ti zavidim 🙂 😎 aj ja chcem mat dole 4kg 🙂
Tak ja som to včera nevydržala ... ☹ som ja ale blba...večer som bola veľmi hladná a zjedla som jednu cereálnu kaizerku... ale dnes pokračujem...
majkakolotoc- ja iba chodím behať tak cca 3x do týždna a každý deň skáčem na švihadle
janeette- taktiež tíško závidím 😉 ja by som chcela dať dolu 10kg ale stačilo by aj 4kg 😖
ikuška,ja som si dnes miesto tvarohu dala varený karfiol,ale tak hoooodne :( z hladu. Som mala dosť veľký dopyt po slanom aaah.To preto lebo som vysmážala karfiol,opekala zemiaky - a ja niiič???!! Nnna a bola ruka v rukave... ☹ čo už.....idem dalej 😀 🙄 😅
Ikuska88 - ja stale tu citam, ze kto ako porusil tu dietu, ale porusit dietu cerealnou kaizerkou pre mna nie je porusenie 🙂 neviem ci maju aj ostatne take stavy, ze ked porusia dietu, vsetko zjedia co vidia. Ja ked porusim tak jem , jem a jem 🙂 takze to vobec nevadi, pokracuj dnes dietou dalej 🙂 tazko sa chudne pri tolkom sportovani. ja takisto beham kazdy druhy den. chodim vela peso a este do posilky sem tam. ked nesportujem necitim sa dobre 🙂
janeette- to vobec nevadi, tak neschudnes kilo ale pol kila, pri tvojom sposobe chudnutia 😉 drzim palce.
dnes váha stojí.Zajtra deň 7.Juuj ale chute mám riadne...idem oklamať žaludok,napiť sa vody 🙄
ja som si tiez miesto mlieka dala ovocie 🙂 uvidime zajtra ako vaha 🙂 ja som dnes na 6 dni, zajtra vpodstate idem tiez na 7 den.
ahojte kocky, dalsi den za mnou, zajtra taky ovocno-zeleninovy den a potom opat mliekovy. ten mliekovy den ma dorazi asi 🙂
Dufam, ze ste dnes vsetky vydrzali dietovat, resp. malo jest 🙂 😎 podporujeme sa nadalej 🙂
ahojte, tak ja som zatial vydrzala 🙂 a ked mam pravdu povedat ani nepocitujem hlad dako som si zvykla 🙂
dnes mam 3 den a rano som mala na vahe -1,5 kg boze tak som sa tesila 😀 este aj sukna co som si obliekla rano do prace mi bola volna som si musela dat na nu opasok 😎
majkakolotoc- a kolko sa ti podarilo uz dat dolu? ak sa mozem spytat... 😉
čaute...zajtra ovocno-zeleninový deň...budem chrústať a chrústať iba.Každé 3h...A potom mliekový deň znovu sa mi bude blýskať a belieť pred očami 🙂 ale 7 deň za mnou a 4,5kg dole ...ale ešte mi nieje nič volné :(((
ja zle, velmi zle 🙄 a tak to bolo nadejne mala som -4kg za 6 dni.. len prisiel vikend co sme boli na oslave, a teraz jem jedno cez druhe ako sprosta , radsej som si ani na vahu nestala, lebo sa mi asi tie kg vratili spat... no co uz, tak mi treba.. mala som mat pevnejsiu volu a aj po skonceni sa trocha drzat na uzde 😅
zacinat sa mi zase neoplati lebo zase ideme prec :D
Ahojte dievčence, možem sa k Vám s oneskorením od dnes pridať?
Nemôžem sa dočkať zajtrajšieho mliekového dňa 🙄 a dnes na obed brokolica+mrkva a trošíííčku ryže /robila som rizoto kuracie/
ahojte babule mozemajaj normalny jogurt ako ovocny? a to surovu mrkvu a tak? dakujem
Ahojte kočky, tak som 6-ty deň po diete a zatial sa váha velmi nemení, maximálne o neajkých 300 gramov hore dole, dúfam, že to tak aj vydrží 🙂
ahojte,tak ja som mala ovocno-zeleninovy den, ale som dnes po prvy raz nevydrzala a dala si masko :-/ tak mam vycitky svedomia ☹ a zajtra ten mliekovy den, fuj.
zuzanna1512 - aj normalne papas, ci sa dost obmedzujes? to je skvele, ze ti podstate stoji vaha 🙂
havehope- pridaj sa 🙂
lublub- -4kg? wau, zavidim, mozno sa ti nevratili kila, mozno max.kilo, treba sa vtedy odvazit, aby si nebola smutna, ze sa ti vratila vaha 🙂
ikuska- malo som schudla asi 2kg, ale ja mam spomaleny metabolizmus, pre mna je aj toto uspech 🙂 no ale po dnesku neviem no :( a najhorsie je, ze vikend je predomnou.. ale presne viem co citis, ked mas -1,5 kg 🙂 super len tak dalej !
@majkakolotoc jem všetko okrem bieleho pečiva a nepijem sladké vody 🙂
čaute..aj mne to stojí 🙄 dnes mlieko saméé mlieko.Ale som pripravená ak mi bude zle,dám si 1ks jablko.
Dievcata, strasne slabu volu mam. Vcera z prveho dna nakoniec nic nebolo, dnes zacinam opat, no bojim sa, ze kazdu chvilu niecoku podlahnem. Je mi tazko fyzicky aj psychicky :(
tak ja dnes 5. den a dolu mam -2kg ...
majkakolotoc- tak aj ja sa bojim toho vikendu ze podlahnem ☹ a zajtra sa chystam robit jahodovu tortu no neviem neviem ci odolam...
havehope- neboj ten 1. den je najhorsi, potom to bude lepsie mysli na to ze preco chces schudnut mne to tak pomaha 😉
Ahojte baby, niak som dnes natrafila na túto konverzáciu a rada by som sa pridala, dietu držím od včera a celkom mi ten včerajší deň ubehol ale to bude asi tým že som mala veľa povinností ale dnes už celkom rozmýšľam čo všetko by som doma "požrala" :D :D
ja som dnes urobila ťažký hriech...na mliečny deň večer o 6 chleba s maslom a uhorkou!!!! Beda mi bedaaa 🤐 🤐 🤐 bolo to silnejšie než ja sakriš
ahojte, vcera som mala mliekovy den, ani ja som ho nevydrzala, vecer som si dala syr, ale nevadi, dnes pokracujem dalej 🙂
ikuska88 - tak jahodova torta je velke pokusenie, drzim palce aby ta nezlakala 🙂
tenet - no ja celkovo kazdy den rozmyslam co by som vsetko pozrala 🙂 moje dni sa asi tocia len okolo jedla 🙂
drzte sa, vikend je najhorsi.
ahojte babulky, pridam sa k vam .... paci sa mi, ze je to nizko karbohydratova dieta. to je to co mna vzdy polozi, milujem vsetky vianocky, opkeane zemiaky, cestoviny a podobne.....u mna plati vsetko alebo nic, ked si dam trosku, vzdy sa dozeriem zvysok, takze radsej nic 🙂
dnes prvy - mliecny den. citim sa optimisticky, nabudena, urcite zvladnem.
doslo mi, ako zle to je, ked som sa vratila do prace a zistila, ze nic, co som nosila pred porodom mi nie je dobre, napriek tomu, ze vaha je v podstate taka ista ako pred porodom (165cm, 69 kil, co nie je dobre), saticky co som predtym v pohode obliekla nezapnem....niekde nastala chyba a zakon zachovania hmoty v tomto pripade neplati 😀 😀 😀 ...alebo nastal skor problem rozkysnutosti....pred tehotenstvom a ciastocne aj pocas som cvicila a behala, ale teraz uz viac ako 1.5roka skoro nic. treba sa zacat hybat.
drzim nam vsetkym palce.
inak kto ste tu a drzali ste uz tuto dietu...ake mate skusenosti??
No tak vedela som, že víkend bude krutý, ale zatial sa držím i keď hrozné je že musím variť a to večné skúšanie, takže soms i prišla mierne "šľahnutá" keď som to vlastne pomaly ani neprehltla aby som nejedla nič viac :D :D ale držím sa dnes je to tretí deň a zatial mám dve kilá dole čo je fajn, i keď snažím sa aj hýbať viac :D
majkakolotoc: to ja až tak nerozmýšľam, pokiaľ niesom nútená variť vtedy je to strašné :D :D mám vždy uvarený čaj tak sa dolievam aspon nim :D :D :D
ahojte, tak zatial som vydrzala, ale neskutocny mam dnes hlad, ked som v praci tak taky nie je 🙂 uvidime, este ma dnes den vela hodin 🙂
tenet- ano je vikend kruty este k tomu ked dostanes ako darcek oriesky v cokolade ako ja 🙂 hned by som si dala 🙂 to je v poriadku, uz aj mne sa stalo, ze som musela nieco ochutnat pri vareni, tak som ochutnala a hned vyplula 🙂 drz sa len tak dalej 🙂
katka2309- ahoj, vitaj, tak mne tiez vyhovuje tato dieta, ja som uz drzala rozne diety. a pri 90 dnovej diete bol u mna problem, ze ked som mala den, ked boli na obed zemiaky alebo cestoviny, tak som mala velke chute na sladke. .. ale zase teraz ked mam ovocie, tak mam chut na sladke 🙂 po mliekovom dni, uz pojde vsetko lahsie 🙂 mozno ze tebe by stacilo zacat sportovat a nemusela by si ani dietovat. hm?
co sa tyka skusenosti, tak skusenosti uz mam z minulosti s touto dietou, ale tak ked ju drzim znova, tak nemusim ti ani pisat o jojo efekte 🙂 ale je velmi ucinna 🙂 drz sa
@majkakolotoc dakujem Majka 🙂 ...ja som 90dnovu robila....spolu s maminou, na nu zabrala krasne, zhodila skoro 20kil. ja som vydrzala iba mesiac. ale tiez pomohlo, to bolo nejakych 7 kil dole. pred svadbou potesilo 😀
ja by som sportovat potrebovala tak fakt naplno a teraz ked som sa vratila do prace - 3ti tyzden- tak fakt nestiham. to by som musela chodit behat but rano o 5.30 alebo vecer po 21.00, ani jeden cas nezvladam, radsej miesto toho spim 😅 ....skusim podietovat a ked sa podari zhodit, tak potom udrziavat.
mame nove fotky s malym ako rodinka a ked som sa videla, tak mi bolo smutno. moji chlapi su podareni, iba ja to tam kazim. a ked si predstavim, ze babky si tie fotky planuju zaramovat...............no aspon budem mat vuystrahu vzdy ked ich pojdem navstivit 😀
@katka2309 - 7 kil je dost. a mohli sme papat vsetko nie? 3 den, ked bol na veceru kolacik, to boli dni 🙂 ale mam pocit, ze vela zien uprednostni drasticku dietu (aspon ja urcite) kde uvidi rychle vysledky, a ked som chcela pred par mesiacmi drzat 90 dnovu dietu tak za dva tyzdne som schudla kilo a pol, bola som sklamana.
tak ano zladit pracu s dietatkom da zabrat. v takom pripade doma treba cvicit. urcite neradim kupit rotoped, lebo ten robi v kazdej domacnosti vesiak na veci 🙂 ale take nieco by sa zislo.
To poznam s tymi fotkami, potom sa z nich vobec netesis.ale myslim ze rychlo schudnes, ved si asi citala diskusiu, zeny tu maju dobre vysledky.

tak dnes novy den 🙂 nove zacinanie 🙂